Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Тази Коледа ни очаква приключение като за последно с „Котаракът в чизми 2“ само в кината

Тази Коледа ни очаква приключение като за последно с „Котаракът в чизми 2“ само в кината

Аз детето | 2022-06-28

Тази Коледа ни очаква приключение като за последно с „Котаракът в чизми 2“ само в кината

На 23 декември 2022 г. любимият на малки и големи безстрашен котарак Пух се завръща за нова шеметна авантюра в „Котаракът в чизми 2“. Макар и носител на всички познати елементи, които направиха героя и приключенията му толкова обичани и успешни, филмът на всепризнатото анимационно студио DreamWorks Animation ще предложи на зрителите в киносалоните нещо ново и различно от всичко, което сме виждали от приказната вселена на Шрек до момента.

Новият трейлър на „Котаракът в чизми 2“ ни разкрива още любопитни подробности за предстоящите патила на Пух – изоставен ли е най-накрая от късмета, на който винаги се е уповавал и отново ли ще сътвори повече бъркотии, отколкото геройства? – потапя ни в изключително забавната атмосфера и в още по-голяма степен представя размаха на уникалната визия на филма.

В „Котаракът в чизми 2“ дръзкият разбойник Пух открива, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своята дан – той е успял да профука почти всичките си девет живота, изгубвайки им бройката някъде по време на безчетните си странствания. В опит да си ги върне обратно, Пух се отправя на епично пътешествие в Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията. Но само с един останал живот, Пух ще трябва да внимава къде стъпва, да се смири и да потърси помощ от бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката. Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавият, бъбрив и представящ се за котка, несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави Големия лош вълк.

Режисьор на филма е Джоел Крофърд и е продуциран от Марк Суифт, които са творческият екип, отговорен за хита „Круд: Нова епоха“. Изпълнителен продуцент е създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

Тази Коледа си подаряваме приключението „Котаракът в чизми 2“ от 23 декември само в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град