Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Стартира продажбата на билети за най-пакостливото приключение на лятото „Миньоните 2“

Стартира продажбата на билети за най-пакостливото приключение на лятото „Миньоните 2“

Аз детето | 2022-06-21

Стартира продажбата на билети за най-пакостливото приключение на лятото „Миньоните 2“

Започна продажбата на билети за най-пакостливото приключение на лятото – „Миньоните 2“. Най-нетърпеливите фенове вече могат да са спокойни, че ще бъдат сред първите, които от 1 юли, само в киносалоните, ще изживеят новата глава от шеметните приключения на неповторимите жълти разбойници. Във филма вездесъщите мъници предлагат безценната си „помощ“ на едва 12-годишния, но вече порядъчно проклет Гру, който крои пъклен план да се превърне в най-великия злодей в историята.

Изпълнен с редица поп-културни препратки и закачки, много музика, неспирен екшън и най-вече със забележително чувство за хумор, „Миньоните 2“ предлага свежа и оригинална история със сърце и душа, по подобие на ранните филми на Illumination, които превърнаха студиото в еталон за качественото кинозабавление, а миньоните в едни от най-колоритните и обичани герои на всички времена.

По традиция „Миньоните 2“ идва в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най-ярките и шеметни образи във филма принадлежи на правещия дебюта си в подобна роля известен комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис. За първи път обаче, зрителите у нас ще имат възможност да се насладят на „Миньоните 2“ и в оригиналния му език, на специални субтитрирани прожекции в избрани киносалони.

Бъдете сред първите, които ще изживеят шеметното приключение „Миньоните 2“ от 1 юли само в кината на 2D, 3D и 4DX.

За филма:

Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато „Злите шест“ отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, „Миньоните 2“ е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а корежисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град