Vip интервю

Начало | Vip интервю | Спортакус за Мързел град

Спортакус за Мързел град

Джадала Мария | 2010-11-02

Спортакус за Мързел град

За какво мечтае Магнус?

Въпросът зададе Вики Димитрова на 10 години от читателите на Az-deteto.bg.

Мързел град е идея, която ми хрумна преди 20 и повече години. Искам да я превърна в телевизионно шоу за деца, да могат те да присъстват и да сме заедно. Искам да направя шоуто Мързел град на много места по света. Как го правя ли? Първо сядам и пиша сценария. После си рисувам различни сцени. После избирам актьорите и снимам. Малко хора знаят, че отнема 7 дена работа, за да се снима един епизод от филма! Правя над 600 скока и повече от 100 звукови ефекта, които използваме. Наистина е трудно да се прави филмчето.

След заснемането отнема 10 седмици, за да стане напълно готово — с монтажа, звуците, анимациите. Любопитно е, че често ми се налага да говоря с кукли. Знаете, тях ги държи кукловод над главата си. Но всичко това е и много забавно.

За да си го представите направете шоу с вашите приятели — подгответе театър. Нарисувайте си мустаци, но не с химикалка, помолете майка си да ви даде специален молив за лице. Сложете си шапка, слагате си нещо в синьо, ако имате. Намерете си кой да играе например Стефани. И си измислете история. И изиграйте театър на приятелите си в училище.

Аз търся Спортакус номер 11 в България. Аз съм номер 10. И затова, ако тренирате добре, ако наистина се справяте добре — може вие да сте моят номер 11!

Вижте още:
Спортакус за спорта
Спечелете автограф от Спортакус
Видео с част от интервюто със Спортакус
Спортакус за това какво да ядеш
Спортакус за тренировките
 Коментари
2 коментара

Николай Кирилов, 9 г.,

Публикувано на 02.11.2010

искам да съм номер 11

rebeka stanislavova, 20 г.,

Публикувано на 16.03.2012

ооооообичам те Sportacus

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град