конкурси

Начало | конкурси | Спечелете раничка или новата книга на Дж. К. Роулинг като отговорите на коледния ни въпрос

Спечелете раничка или новата книга на Дж. К. Роулинг като отговорите на коледния ни въпрос

Аз детето | 2021-12-16

Спечелете раничка или новата книга на Дж. К. Роулинг като отговорите на коледния ни въпрос

Ето че онова време през декември, което цял свят очаква и се готви за него от дълго време почти дойде. Сигурно вече си имате елха, чудите се какви ястия и лакомства да има на коледната трапеза. А за да подсилим още повече настроението и да донесем още една малка усмивка на нашите любими читатели, имаме за вас и специална коледна игра.

В нея искаме отговор на един приятен въпрос, а именно „Коя е любимата ви коледна песен?“. Така не само самите вие ще се сетите за нея и може да си я пуснете, но ще донесете още настроение и на всички нас. Всеки, който има желание да участва, може да сподели в коментар във Фейсбук страницата ни отговора на въпроса, като преди това я хареса.

Играта ще продължи до 28 декември включително, а на 29 декември ще изтеглим чрез жребий четирима печеливши от всички отговорили на въпроса. Един от вас ще спечели малка раница, а останалите 3ма новата забавна и интересна книга „Коледния Прасчо“ на неповторимата Дж. К. Роулинг.

Общите условия за играта можете да прочетете тук.

За да се включите в коледната ни игра посетете Фейсбук страницата и поста за нея!



Коментари
2 коментара

Ивана , 12 г.,

Публикувано на 18.01.2022

Здравейте,ще има ли скоро нов конкурс ,бих искала да участвам.

От редакцията: Здравей, в момента имаме нова фотозагадка. Пак е активна, в която можеш да участваш, ще я видиш долу на заглавната страница. Надяваме се скоро да имаме и пак конкурс.

Анна Андреева , 8г. г.,

Публикувано на 15.05.2023

Бих искала да участвам.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град