конкурси

Начало | конкурси | Спечелете оригиналната книга вдъхновила филма „Наследниците“

Спечелете оригиналната книга вдъхновила филма „Наследниците“

Аз детето | 2015-12-07

Спечелете оригиналната книга вдъхновила филма „Наследниците“

И така мили супергерой и суперзлодей ;-) благодарим много на всички вас, които ни писаха и се включиха в конкурса ни. Без вас той нямаше да е това, което се получи. А той наистина стана интересен, беше интересно да прочетем всички коментари, които бяха написани със старание, желание, а и доста оригинално. 
Нашите награди получават Мария Бончева и Георги Георгиев.

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят точния си адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.

 

* * *

Не един и двама бяха грабнати от най-новия филм на „Дисни“, който излезе само преди около месец и половина. Всички все още сме завладени от историята на Мал, Иви, Карлос и Джей, нали? Всички им симпатизирахме още от първия път, в който се появиха на екрана, макар вече да знаехме, че те са проблемните потомци на едни от най-лошите герои в приказките – Злодеида, Злата Кралица, Круела де Вил и Джафар. Съчувствахме им затова, че са били затворени на Острова на изгубените цели 20 години и направо ги заобичахме, когато в крайна сметка те решиха, че ще бъдат добри. Но това всички го знаем вече...

А знаете ли, че всъщност филмът е вдъхновен от книгата „Островът на изгубените“ от писателката Мелиса де ла Круз. Всъщност той дори оглавява класацията за детска литература на един от най-популярните вестници в света „New York Times“. Книгата разказва още по-интересната предистория на хитовия филм. Разказва какъв е бил животът на нашите любимци на Острова, с какви трудности са се борили там и какви приятелства са създавали.

Това е предисторията на „Наследниците“, най-новият филм на „Дисни ченъл“! В главните роли влизат децата на най-известните лоши герои от филмите на „Дисни“: Мал (дъщерята на Злодеида), Иви (дъщерята на Злата кралица), Джей (синът на Джафар) и Карлос (синът на Круела де Вил). Легендата мълви, че преди двайсет години най-прочутите злодеи са прогонени от кралство Аурадон в Острова на изгубените – мрачно и зловещо място, защитено от енергийно поле, което им пречи да го напуснат. Без магическите си способности, злодеите живеят в абсолютна изолация, забравени от света. А в Забранения замък на Острова на изгубените е скрито Драконовото око – ключът към истинското зло и единствената надежда за бягство на злодеите. Само най-хитрият, най-злият, най-отвратителният от тях може да го открие... Кой ли ще бъде той? Мал, дъщерята на Злодеида, има план да го залови. Ще й е необходима единствено малко помощ от „приятелите“ й – Иви, Джей и Карлос.

Искате ли да спечелите книгата и да разберете много от нещата, които не успяхме да видим във филма? Много е лесно, просто отговорете на един въпрос: Ако вие трябваше да бъдете дете на злодей, кой щеше да е и той и защо, а какви щяхте да бъдете вие, лоши или добри? Очакваме отговора на въпроса ви... този път в коментарите, (до 5 януари 2016) затова внимателно напишете името, фамилията си и годините в полетата. Двама от вас, ще спечелят „Островът на изгубените“!


Очакваме ви!



Коментари
59 коментара

Йоана Гълъбова, 11 г.,

Публикувано на 07.12.2015

Ако бях дете на злодей , то бих искала да бъда наследница на Урсула от "Малката русалка" . Като нейна дъщеря , сигурно първо щях да искам да бъда като майка си и аз да помогна за това да измами Ариел да и даде гласа си , но после щях да видя тъгата на русалката и да разбера , че да си зъл никак не е хубаво . Даже щях да подготвя план , да измамя злодеят . Избрах Урсула , защото тя е подла и надменна и точно от нея щях да видя какво НЕ ТРЯБВА да бъда .

Мария Бончева, 13 г.,

Публикувано на 08.12.2015

Хей, знаехте ли, че миньоните също са злодеи? Аз като обикновено дете не мога да си представя какво е да си злодей, пък и не искам. Аз обичам семейството си и не бих го заменила за нищо. Не би ми се искало да съм дете на злодей, но пък с удоволствие бих приютила един, два миньона, пък може и повече :-) Те са може би любимите ми злодеи, защото те всъщност не са зли- а само се подчиняват на своя господар, също като Мал,Иви,Джей и Карлос. Готови са на всичко за господаря си. Може би щях да съм подличка , ако съжителствах с тях в такава обстановка, но не прекалено. Да приемем, че ако някой жълтур се опитва да ме подразни бих го зашлевила, разбира се в кръга на шегата :-) Моля другите деца да не копират коментара ми, а да бъдат оригинални.

Ясмин Душева, 9 г.,

Публикувано на 08.12.2015

Ако можех да избирам някой от лошите герои за родител, то изборът ми би попаднал на Злодеида и бих желала тя да ми бъде майка. Тя не само е лоша, но и има сила, която кара хората срещу нея да правят каквото тя поиска. Но за разлика от нея, аз щях да бъда добра ,защото добротата е най-хубавото нещо .

виктория славчева, 10 г.,

Публикувано на 08.12.2015

Случайно ако бях дете на злодей честно бих искала майка ми е да е Злодеида( защото самата злодейка ме привлича но не искам да съм като нея) Сигурно като нейно дете я бих обичала и щях да и вярвам много , но нямаше да съм толкова лоша към околните защото трябва всички да се уважаваме взаимно

Божидр Димитров, 10 г.,

Публикувано на 08.12.2015

Нещото което не можем да избираме са родителите, но добре че са мечтите в който и магиите са възможни бих избрал да бъда Джей (синът на Джафар) предполагам че като негов син ще имам някакви магически способности които да използвам за добро.Да покажа на баща си че с добротата си човек постига това което иска в живота, да имам възможност да полетя с килимчето на Аладин (кой не би искал) като негов приятел в приключенията.Да бъда част от приказка но не мразената част, а тази която всички харесват в лицето на герой които обединява всички.

Антоанета Димитрова ниновска, 13 г.,

Публикувано на 08.12.2015

Ами, ако можех да избера на кой да съм наследник, то нямаше да е злодей... но Бих предпочела Злодейда. Макар че сега ще кажа Дарт Вейдър. По принцип не съм фен на Междузвездни войни, но смятам, че ще съм първата сетила съм се за това... Смятам, че няма лоши хора. Те просто са станали такива с времето и винаги има причина за това. Нещо много лошо трябва да се е случило в тяхното минало и да са нямали друг избор. Ако се замислим и прегледаме миналото на всеки един злодей от приказките и не само, ще видим че точно това е причината за тяхното злодейство. На този свят няма лоши хора, те просто стават такива, в гнева си предизвикан от околните. Избирам да съм добра и да помагам на нуждаещите се. Всеки гледал "Междузвездни войни,, ще знае, че Дарт Вейдър се е бил за добрите, но после се случва инцидент и отива в другата страна. Известни време е зъл. Разбира се няма непоправими неща и накрая той отново се връща в верния път. Но Бих се гордяла с него, също както принцеса Лея и брат й Люк Скайлокър.

Десислава Петкова, 14 г.,

Публикувано на 09.12.2015

Може би познавате ледената кралица? Не...не говоря за Елза, а за онази ледена кралица, чието сърце представлява просто кубче лед. Сетихте ли се? Е, тя ми е майка. Живеем на острова на изгубените от както се помня. Не мога да кажа дали съм добра или зла, защото това е относително. За добри се смятат онези надути принцески от Аурадон, а за зли се смятат онези, които просто живеят тук, на това забравено от Бога място.Та...какво бих могла да кажа...това е един свят пълен с откачали. Всъщност...това е моя свят с моите откачалки и затова толкова много го обичам, без значение дали е зъл или добър.

Мария Карагеоргиева, 10 г.,

Публикувано на 09.12.2015

Щях да бъда дете на Мащехата на снежанка. Щеше да е така, защото тя е моя любим злодей и защото тя обича красотата. Щях да стана добра, защото иначе само ще ме преследват и ще ми отвръщат с това, с което аз съм им навредила! Надявам се да харесата написаното! Също и да спечеля, защото нашите не могат да си позволят скъп подарък за коледа. Малко прекалих с писането

Вяра Янкова, 12 г.,

Публикувано на 10.12.2015

Хубаво ще е всеки от нас да бъде добър. Ние не можем да избираме родителите си, злодей или не те са наши родители и трябва да ги обичаме. Ако можеше да съм дъщеря на злодей бих избрала да е Злодейда. Искам да е моя майка защото е много загадъчна, интересна и готина. Харесва ми много, но не искам да ставам като нея, искам да помагам на хората, а не да им причинявам злини.

Мария Митева, 11 г.,

Публикувано на 10.12.2015

никой

Лора Миланова, 11 г.,

Публикувано на 12.12.2015

Здравейте! Моето име е Лора и аз съм изключително добро и умно дете, за разлика от моята майка, която е мащеха на Пепеляшка. Моята майка се държи добре със мен, но не и с Пепеляши, която е много работлива и мила. Пепеляши всеки ден ме изпраща до училище, помага ми със домашните, приготвя ми страхотни сладкиши, но това, че мама не я харесва и се държи лошо с нея не ми дава мира. Опитвам се да и обясня колко много значи Пепеляши за мен и че без нея животът ми би бил много по-труден. Със всеки изминал ден отношенията им започват да стават по-добри. Много съм щастлива когато прекарваме време заедно. Това е от мен, до скоро, излизаме със Пепеляши на разходка!

Мария Малчева, 9 г.,

Публикувано на 12.12.2015

Ами-и-и...Аз щях също,като Мал да бъда дъщеря на Злодеида. Щях да съм най-лошото дете на ,,Островът на изгубените`` и щях да последвам стъпките на майка си. Но това са само мечти.Аз обичам моето семейство.

София Борисова, 11 г.,

Публикувано на 12.12.2015

Ако трябваше да съм злодей щях да бъда дъщерята на Иви,защото тя дава не чак толкова зъл пример на дъщеря си ,както Злодеида на Мал.Попринцип бих избрала Злодеида.Щях да бъда добра

Михаела , ,

Публикувано на 13.12.2015

Няма ли да пуснете и втори конкурс?

От редакцията: Днес ще пуснем.

Пролетина Йорданова, 12 г.,

Публикувано на 13.12.2015

Хмм, приказките като Снежанка, Малката русалка и така нататък въобще не ми харесват. Дарт Вейдър е зает, така че той отпада. Реших, че искам да съм дъщеря на Белатрикс Лестранж от поредицата "Хари Потър". Тя се появява в петата книга и за тези четири книги можах да я опозная достатъчно добре. Макар да не е най-главният злодей, тя притежава власт. Но аз не я харесвам заради нейната власт. О, не! Характерът й е чуден за злодей: алчна, но не и завистлива; умна, хитра, с боен дух и невероятна тактика. Но най-хубавото е, че тя е предана на Волдемор до гроб. Така че, ако си представим, че тя е с Дъмбълдор и Орденът на феникса, тя би била и на тях толкова предана. Би изтърпяла и за тях четиринайсетте години в затвора Азкабан. Единственото ужасно нещо, което тя е направила е измъчването на Франк и Алис Лонгботъм, родителите на Невил. Не знам защо, но не смея да я обвинявам много-много дори за убийството на Сириус. Наполовина тя е права да го убие. Той й е враг. А и е от хората, които, ако ги пощадиш, ти забиват ножа в гърба. Такива са всички от рода Блек. Белатрикс живя като убиец и си умря такава.

adelina zlatkovska, 11 г.,

Публикувано на 13.12.2015

Аз щях да бъда Елза, защото е много красива и защото е любимата ми!Аз щях да бъда добра и да помагам на хората в беда с моята магия!

ивелина андреева, 9 г.,

Публикувано на 14.12.2015

аз искам да съм елза също най -ми е интересна елза тя винаги ще намери време да помогна на всички хора в нужда

ивелина андреева, 9 г.,

Публикувано на 14.12.2015

елза винаги ще намери време да помогне на човека който страда.

Боряна Енчева, 9 г.,

Публикувано на 14.12.2015

Аз щях да бъда дъщеря на Злата кралица. Аз щях да съм зла.Но да се пак щях да бъда добра!Щях да се правя на най-красивата на света!Все пак аз съм си такава.О,и да се вмъкват в хубави рокли

Габриела Нейчева, 12 г.,

Публикувано на 14.12.2015

Ако можех да бъда дъщеря на някой злодей,бих била дъщеря на Злата кралица. Избирам нея,защото тя е наистина зла и няма милост към красивата Снежанка. Единственото,което иска е да бъде най-красивата в целия свят,но вместо това злите ѝ намерения се обръщат срещу нея и тя губи и красотата,която вече има. Въпреки злата си майка нямаше да последвам пътя ѝ,защото всеки може да реши какъв да бъде както героите от филма "Наследниците" избират да бъдат добри. Дори да бях станала лоша,нямаше да е заради миналото на майка ми,а защото самата аз съм имала причина да го направя. Но все пак,ако бях дъщеря на Злата кралица като Иви,щях да постъпя като нея и да последвам мечтите си да бъда добра!

Цветанка Цонева, 12 г.,

Публикувано на 14.12.2015

Аз ако можеше да избирам на кой злодей да съм дете, щях да поискам мой баща да е Мирелайлай! Защото от него ще съм наследила таланта да съм магьосница и също така щях да познавам всякакви всевъзможни идеи за най-големите злини на света - тези на дяволите! Мисля, че тази комбинация е жестока и непобедима! И като я имам ще знам и предвиждам всичкото зло на света! По този начин като таен агент под прикритие щях да се боря с него в името на доброто!!!!!!!

Даниел Русев, 9 г.,

Публикувано на 15.12.2015

Ако бях дете на злодей, бих искал да съм като майка си. Ще исках да съм като Елза да замръзя сестра си, но после ще разбера, че не трябва така.

Василена Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 15.12.2015

Ако бях дете на злодей бих избрала майка ми да е Злата Кралица, защото обича много огледалата. Аз щях да бъда отначало лоша както майка ми ме е научила , но след време ще разбера че да си добър не е чак толкова лошо. Даже е прекрасно...

Илияна Стойчева, 10 г.,

Публикувано на 16.12.2015

Ако бях дете на злодей, бих искала майка ми да бъде Урсула от ,,Малката русалка Ариел,,. Бих избрала нея, иска да бъде кралица на подводното царство.Може би отначало ще искам да постигам същите цели като нея, но след това ще се откажа, защото знам, че ,, Който прави добро, добро намира,,.

михаела нанчева, 9 г.,

Публикувано на 16.12.2015

АКО ГОВОРИМ ЧЕСТНО АЗ БИХ ИСКАЛА МОЯТА МАЙКА ДА Е ЗЛОДЕИДА.ТОВА КОЕТО МЕ ПРИВЛИЧА КЪМ НЕЯ СА ОНЕЗИ ОЧИ КОИТО СВЕТЯТ В ЗЕЛЕНО,НЕЙНИТЕ РОГА И ЯКИЯТ СКИПТЪР.ВЕДНЪЖ ТЯ МЕ РАЗСМЯ КАТО ОБЪРНА ОЧИЛАТА НА СТАРИЯ КРАЛ,ЗАВЪРТЯ СМЕШНО КОРОНАТА НА БЕН И СЕ ПРЕВЪРНА В МЪНИЧКО МЪНИЧКО ЗМИЙЧЕ.А НАЙ-ЯКОТО БЕШЕ КОГАТО СЕ ПРЕВЪРНА В ГОЛЯМ ЗМЕЙ.БЕШЕ СУПЕР.НАЙ-ЛЮБИМИТЕ МИ ПЕСНИ ОТ ФИЛМА СА IF ONLY,ROTTEN TO THE CORE И ОНАЗИ В КОЯТО ПЕЕ ЗЛОДЕИДА.ЗАБРАВИХ ИМЕТО НА ПЕСЕНТА.ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН.ДОВИЖДАНЕ.

Пролетина Йорданова, 12 г.,

Публикувано на 16.12.2015

В предишния коментар не съм си довършила мисълта. Чак сега забелязах! Въпроса дали искам да приличам на Бела е малко сложничък. Харесвам я много, но не искам да приличам изцяло на нея. Измъчването на родителите на Невил много ме възмущава. Въобще не е било честно! Някои убийства са направо ужасяващи(почти всички). Уф, добре, не искам да приличам на нея. Бая си е гадничка.

Мария Каменска, 12 г.,

Публикувано на 17.12.2015

Ако имах възможност да бъда дете на злодей,щях да бъда дъщеря на Злата кралица от ,,Снежанка".Не за друго,а защото като бях по-малка ,,Снежанка" беше любимата ми приказка(сега вече имам друга любима).Относно това дали щях да бъда добра или лоша,щях да избера да съм добра.Естествено майка ми нямаше да бъде съгласна и щеше да ме подтиква да правя злини,обаче аз съм опако дете и щях да правя добро.Но злото нямаше да надделее,защото доброто винаги побеждава.

NIKOL DIMITROVA , 10 г.,

Публикувано на 18.12.2015

AZ BIX ISKALA DA SUM KATO IVI

mmsmsjdjiaodcz , ,

Публикувано на 19.12.2015

az 6ta ba6ta mi da e voldemor i 6tqhme da sme zli magiosnici. 6tqhme da sme napreawili ujasni ne6ta, no veliki

Илияна Стоичева, 10 г.,

Публикувано на 19.12.2015

До редакцията: може ли да изтриете коментара ми много ви моля отказах се и не искам да участвам

От редакцията: Здравей, за нас няма проблем да го изтрием щом така желаещ, но честно казано не искаме. Постарала си се да го напишеш и няма нужда да го трием, поне според нас и коментара ти е добър. :-)

Еси Н., 13 г.,

Публикувано на 19.12.2015

Хмм... Аз пък не бих заменила никога родителите си! Не искам други родители. :) Но щом са такива условията.... Ами бих накарала родителите си да се превърнат в злодеи. Каквито и да са. Не ме интересува. Важното е да съм с моите родители. Не бих ги заменила за нищо на света. Те са ме отгледали. Не са спали цели нощи, заради мен. Лишили са се от толкова много работи. Затова не бих ги заменила! :))

Елица Ганева, 12 г.,

Публикувано на 19.12.2015

Самата аз нямам никаква представа кой злодей да ми е родител. Всеки от тях сам си се гордее или със своята хитрост, или със своята алчност, или със своя егоизъм, както и с много други. За нас, които се наричаме "добри" си мислим, че това са едни много големи недостатъци, но за тях това е всичко останало им след заточването на Острова на изгубените! Много души по света разделят хората на ,,добри и лоши", а всъщност такива хора не съществуват. Никога няма да намерите напълно добър, или напълно зъл човек. Всеки от нас таи в себе си и малко подлост и малко добрина. Всеки от така наречените ,,злодеи" е бил нараняван по някакъв начин от нас и си е помислил, че ако стане зъл неговия проблем ще се разреши, защото ако хората се страхуват от него те вече няма да го нараняват. Ще ви дам пример: Господарката на злото, Злодеида не е била поканена на кръщенето на Спящата красавица и е решила, че ако я прокълне със смърт хората вече няма да направят същата грешка. Така излиза, че колкото по скоро спрем да прилагаме каквото и да е насилие към различните хора, толкова и по скоро злодеите ще изчезнат. Но ако трябва да избирам кой злодей да ми е родител, то това би била Урсула от Малката русалка. Тя се е опитала да завладее Подводния свят, защото морските създания са я отхвърлили от себе си и е решила, че ако властва над тях всичкият този тормоз ще приключи. Но ние не бива да сме такива, а да бъдем задружни, мили и добри един към друг и много проблеми в нашия свят ще се решат.

Мария Митева, 10 г.,

Публикувано на 19.12.2015

Ако бях дете на злодей , щях да бъда на Злодеида . Щях да бъда лоша, въпреки че знам , че отвъре съм добра . Ще го направя, защото майками е кралицата на злото и тя е човека който ме е родил.И ще збъдна мечтата и да завладея Аурадон.

йоана тодорова, 13 г.,

Публикувано на 20.12.2015

Ако бях дете на злодей, щях да бъда на Чеширския котарак от Алиса в страната на чудесата. Щях да бъда хитра и егуестична въпреки че вдушата съм си добра. Но все ще си повтарям В егуестичния свят успяват егуистите.

габи скачкова, 10 г.,

Публикувано на 20.12.2015

Самата аз нямам никаква представа кой злодей да ми е родител. Всеки от тях сам си се гордее или със своята хитрост, или със своята алчност, или със своя егоизъм, както и с много други. За нас, които се наричаме "добри" си мислим, че това са едни много големи недостатъци, но за тях това е всичко останало им след заточването на Острова на изгубените! Много души по света разделят хората на ,,добри и лоши", а всъщност такива хора не съществуват. Никога няма да намерите напълно добър, или напълно зъл човек. Всеки от нас таи в себе си и малко подлост и малко добрина. Всеки от така наречените ,,злодеи" е бил нараняван по някакъв начин от нас и си е помислил, че ако стане зъл неговия проблем ще се разреши, защото ако хората се страхуват от него те вече няма да го нараняват. Ще ви дам пример: Господарката на злото, Злодеида не е била поканена на кръщенето на Спящата красавица и е решила, че ако я прокълне със смърт хората вече няма да направят същата грешка. Така излиза, че колкото по скоро спрем да прилагаме каквото и да е насилие към различните хора, толкова и по скоро злодеите ще изчезнат. Но ако трябва да избирам кой злодей да ми е родител, то това би била Урсула от Малката русалка. Тя се е опитала да завладее Подводния свят, защото морските създания са я отхвърлили от себе си и е решила, че ако властва над тях всичкият този тормоз ще приключи. Но ние не бива да сме такива, а да бъдем задружни, мили и добри един към друг и много проблеми в нашия свят ще се решат.Все пак избирам да съм дъщеря на Злодеида за да се опитам да я вразомя да бъде добра.и вярвам,че ще оспея,защото вътре във всеки човек се крие поне капка добрина.

Виктория Петрова, 11 г.,

Публикувано на 20.12.2015

Ако аз трябваше да съм дете на залодей той щеше да е Круела де Вил.Тя има уникален стил и мисля че ще е забавно.Но не бих заменила моя живот за нищо на света. #Обичай това което си

Стелиана Стоева, 10 г.,

Публикувано на 20.12.2015

Аз съм дъщеря на Орм ) и днес ще ви разкажа малко за живота си. Не бих казала, че татко е злодей, защото дълги години беше под властта на Снежната кралица, но когато имаше задача, свързана с Герда, двамата се обединиха , за да свалят кралицата от власт. И това се случи. Баща ми реши да бъде добър и да води спокоен живот оттук нататък с баба си. Обаче той тук – там хвърляше по някоя лъжа, но веднага отиваше да се извини за делата си пред Леденото езеро. Всеки път там виждаше отражението си, което се превърна в егоистичен злодей от лъжите му. То замрази най – ценните хора на Орм. Но баща ми знаете ли как освободи приятелите си? Каза истината в очите на всеки един човек, колкото и трудно да му беше. Естествено той победи злото. Татко Орм ми даде важен житейски урок: “Винаги казвай истината, за да не си изпатиш!“. Затова се гордея с него. Когато порасна, бих искала да не забравям това и да бъда добра. Също и винаги да казвам истината, дори и тя да боли.

Силвия Попова, 11 г.,

Публикувано на 21.12.2015

Аз бих избрала да съм дете на Злодеида. Тя е най - големия злодей от всички. Аз мога да наследя нейната власт. Но бих била добра, както и Мал.

Анн Георгиева, ,

Публикувано на 21.12.2015

До габи скачкова: Защо си копирала чуждото мнение? Аз не познавам нито теб, нито Елица Ганева, но ти габи не мислиш ли, че е много нечестно да си харесаш чуждия отговор, да го копираш, да смениш само едно изречение (което сигурно изразява твоето мнение) и накрая да го публикуваш? Пропускам това, че си написала името си с малки букви и допуснала си правописни грешки при последното изречение. Мила Габи, целта ми не е да те обидя или нещо подобно. Просто искам да кажа, че това, което си направила е грешно. Повярвай ми отговор написан изцяло от теб ще бъде много по-оригинален. Да се надяваме, че се е получила някаква грешка при писането на коментара ти, и че не си го направила умишлено. Успех на всички участници!

Мерилин Кирова, 8 г.,

Публикувано на 21.12.2015

Аз искам да съм дете на Злодеида ,защото тя е много красива . Но искам да съм добра , а не като нея. Бих направила така ,че и тя да стане по добра и да обича всички .

Джордж , ,

Публикувано на 22.12.2015

Не искам да се намесвам, но Анн Георгиева е права. Ако ти е харесало нейният текст - те разбирам. На мен също ми харесват много текстове, но просто няма смисъл да го копираш. Извинявай, ако съм те обидил.

Симона Вълева, 14 г.,

Публикувано на 23.12.2015

Ако можех да бъда злодей бих била Злодеида.Честно казано ми харесва в нея това,че въпреки злобата и презрението,което изпитва към всичко,тя под гнева и злобата е обикновена жена.Според мен тя е станала злодей,защото е била наранена от някой,който е обичала.Тогава е загубила вяра в човешкото отношение и доброта и е станала зла.Така е имала власт и всички са и се подчинявали.Аз бих била зла.Точно като нея.Зла,за да може да имам власт над другите и да ги карам да правят това,което искам.Може би един ден ще дръзне някой да не ми се подчини и да ми покаже какво причинявам на другите.И тогава този човек или ще ме направи по-добра или по-зла както дори и не си е представял.

цветослав николов, 6 г.,

Публикувано на 24.12.2015

*аз искам да съм син на кроела де вил защото тя е м ного зла и аз искам да съм като нея моля ви не копирайте коментара ми

Мария Митева, 11 г.,

Публикувано на 24.12.2015

Разказаха ми за коментарите които съдържат изречения за това как се копират отговори и затова заявявам, че аз не съм чела ничий отговор. Но аз не пиша този коментар заради това. Ето и отговора ми за конкурса. поради причината,че никой не може да избере кой да му е родител, затова ще кажа първия злодей, който се сетя. Злодеят, чиято дъщеря съм е капитан Хук. Сигурно щях да имам ръка, но въпреки това да нося кука, щях да имам превръзка на окото и щях да съм облечена в стари пиратски дрехи. Бих защитавала справедливостта и сирачетата, защото щях да знам колко е гадно да нямаш родители е, поне майка, но е ужасно когато няма с кого да споделиш радост и тъга, гадно е когато няма как да те обгърне топлата, любвеобилна, майчина прегръдка.

Мария , ,

Публикувано на 24.12.2015

В миналия коментар не казах все пак на кого искам да съм дъщеря. Бих искала да съм дете на Волдемор. Защото той е наистина могъщ, зъл и ужасно грозен злодей. Мисля, че това са изискванията за наистина зъл злодей.

Мария Митева, 11 г.,

Публикувано на 24.12.2015

забравих фамилията. тя е Митева

Зубка Николова, 11 г.,

Публикувано на 26.12.2015

Ако имах правото да избера някой злодей,бих избрала Злодеида,защото тя е най-силната от всички.Тя наистина мисли като истински злодей т.е. мащабно!Хората немогат да се мерят с нея.Тогава щях да се радвам че съм нейно дете .И аз щях да приличам на нея-много ЗЛА. Пл.обожавам наследниците и с радост я бих чела!

Георги Георгиев, 10 г.,

Публикувано на 27.12.2015

Моят избор за злодей няма да е много страшен, като Фреди от "Кошмари на Елм Стрийт". Бих искал да ми е баща Гру. Да, същият! Човекът, който командва жълтите миньони. Според мен той е достатъчно зъл, защото е откраднал пирамидите в Гиза. Тези пирамиди са ги имали толкова много години и никой, освен Гру не се е сетил да ги открадне. Той се е опитал да открадне и Луната. Така той щял да стане най-великият злодей. Поради причината, че той се е отказал от злодействането заради деца, аз искам да ми е баща.

Джордж , ,

Публикувано на 27.12.2015

До Габи Скачкова: На твое място бих направил ново съчинение, защото в твоето няма смисъл. Прочетох го отново много внимателно и ще ти каже, че копираният текст не трябваше да го има. В него е написано, че Елица изка майка й да е Урсула. Накрая ти си написала, че искаш Злодеида да ти е майка?! Все още не разбирам защо си копирала текста?!

Сиана Атанасова, 9 г.,

Публикувано на 28.12.2015

Аз бих избрала да съм Мал (детето на Злодеида),защото тя е най-хитра и най-силна.

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 28.12.2015

С този коментар аз искам да се извиня на всички и най–вече на Елица Ганева за копирания текст.Затова сега реших да направя нов отговор:Аз не знам вече на кого искам да съм наследница.Мисля,че който и да избера то аз винаги ще бъда добра.Дарт Вейдър е зает Урсула също затова реших да съм наследница на Мама Готел от Рапунцел.Искам да съм нейна наследница поради факта,че тя не е толкова голям злодей и ако се бъркам тогава ще е зареди същата причина,че вярвам,че ще успея да я връзумя,защото дълбоко вярвам,че дори в най–лошия злодей на света (Злодеида) се крие поне капка добрина.

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 28.12.2015

Също забравих да кажа на Джордж и на Анн Георгиева,че са много прави и ако можех щях да върна времето назад и да си попреча да го направя.И тъй като Джордж ме попита защо съм копирала текста сега ще му убясня:Джордж аз копирах текста поради причината,че аз не вярвах,че мога да измисля нещо такова и въобще поради причината,че аз просто не вярвах в себе си.(което също не ме оправдава) Надявам се да ме разберете и да ми простите.Съвет към всички участници:Никога не правете като тази моя грешка вярвайте в себе си,защото ако вярвате знам,че ще успеете да направите супер оригинален текст.Отново се извинявам на всички участници.

Джордж , ,

Публикувано на 29.12.2015

Няма нищо, Габи Скачкова. Приемам извинението ти.

Еси Н., 13 г.,

Публикувано на 01.01.2016

Здравейте. Аз бях пратила текст, но не го виждам и за това ще напиша наново. А ако сте публикували миналата ми творба, ще помоля да я изтриете и да участвам с тази, ако е възможно. Та относно конкурса. Ако трябваше родителите ми да са злодеи, аз нямаше да избирам кои да са. Щях да помоля просто своите родители да се превърнат в злодеи, което не е много желателно, но щом е такава темата на конкурса. Не бих искала други родители. Искам си своите и за това бих ги накарала да се превърнат в злодеи. Независимо какви. Може би мили злодеи? Звучи странно, нали? Не харесвам злодеите. Предпочитам добротата. Та исках да кажа, че за нищо на света не бих заменила родителите си. Аз си ги обичам. Те са тези, които са ме отгледали. Те са тези, които са се лиши от много неща заради мен. Те са тези, които цели нощи не са мигали. Благодаря им много за което! И ги ценя!

Катя , ,

Публикувано на 07.01.2016

Уважаеми редактори, моля, когато пишете съобщения относно конкретен ден (вчера, днес, утре, определен ден от седмицата и пр.) давайте отправна точка - датата, на която публикувате съобщението. Тук Вашите публикации освен, че дават информация, са и модел за подражание от децата.

От редакцията: Така е, напълно сте права, приемаме забележката. :-)

selena gomez gomez, 26 г.,

Публикувано на 20.01.2016

учасниците в наследниците эа сега эа мен това е наи-хубавия филм эа годината

Синем Хюсеинова , Не е г.,

Публикувано на 23.01.2016

Това е най най хубавия филм

Богомила Драмджиева, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Този филм ми хареса много . Най - много ми хареса , когато злодейте стават добри . Това беше най-хубавият филм !

женета жекова, 10 г.,

Публикувано на 11.04.2016

Имам книгата, но ако бях дете на злодей:ИВИ

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град