конкурси

Начало | конкурси | Отговорете на въпроса и спечелете оригинални награди от филма „Зоотрополис“

Отговорете на въпроса и спечелете оригинални награди от филма „Зоотрополис“

Аз детето | 2016-02-22

Отговорете на въпроса и спечелете оригинални награди от филма „Зоотрополис“

Конкурсът приключи. Благодарим на всички за участието. Много ни беше интересно да четем коментарите ви. Прочетохме доста любопитни и оригинални мечти и идеи, за които не сме и подозирали. Дори подобният въпрос "Какъв искаш да станеш като пораснеш?" вече не е същият за нас. :-)

Днес късметлии и тези, за които са били най-много стискани палци за жребият ни са:
Блажи Стоева,  Зари Сиракова, Йоана Гълъбова, Александър Ганев и Калина Иванова, които печелят чаши.

Имаме и още награди: 
Андон Мешев,  Виктория Доревска, Александър Димитров, Благовеста Тодорова и Десислава Стефчева, получават комплекти за оцветяване. 

Зорница Христова и Кирил Балдев тефтери, раничка печели Никол Христова, а чанта за пазар Бетина Луканова.

За всички наградени ще има и по още една малка изненада специално от "Форум Филм България". 

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите. А на всички ще кажем, не се отчайвайте и цупете и вие ще имате своя шанс, очакват ви още по-готини игри и конкурси!

* * *

Всяко дете си има домашен любимец или поне мечтае за такъв, не е ли така? Те са мили, винаги са с нас и ни обичат безкрайно. С тях можем да споделим всичко. Но представяте ли си какво би било ако и те можеха да споделят с вас всичко и да ви дадат съвет, тоест да говорят или нека стигнем по-далеч: замисляли ли сте се някога какво би било ако вместо нас на планетата бяха еволюирали животните? Какво би станало ако имахме например животни полицай или животни лекари? Кои животни изникват първо в съзнанието ви, ако трябва да си представите КАТ и служителите зад гишетата в един животински свят?

Според новото Дисни приключение „Зоотрополис“ – ленивци, разбира се. А как да разкриеш престъпление само за 48 часа като първо трябва да намериш собственика на подозрителен автомобил?

Полицай Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.

През март Дисни ще ни отведе в „Зоотрополис“ – свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ – сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Когато изпълнената с оптимизъм полицай Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно. „Зоотрополис“ е филм, какъвто никога не сте гледали. Изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун, „Зоотрополис“ е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко. Стига само да вярваш и да дадеш всичко от себе си! Никога не се отказвай да преследваш мечтите си и да правиш света около себе си по-добър!

Точно този урок ще научим от филма, забавлявайки се с интересните, понякога трудни, но винаги забавни приключения на полицай Джули Хопс и нейните съграждани в „Зоотрополис“. А сега какво ще кажете да си представите още нещо? Искате ли да сте почти единствените в света, които ще имат награда, дошла директно от града на хората-животни? Тогава участвайте в нашия нов конкурс, който отново организираме с подкрепата и помощта на „Форум Филм България“ посветен на филма. Много е лесно: просто на път от училище, или преди да заспите, или докато вечеряте, помислете над въпроса: Ако можехте да сте всичко, което пожелаете какво/какви бихте били и какво бихте правили? След това просто отговорете на въпроса, с не повече от 4-5 изречения в коментарите под този конкурс и готово, вече участвате за една от чудесните награди.

А те наистина са повече от чудесни и отново са предоставени от нашите любезни приятели от „Форум Филм България“. Можете да спечелите: уникална пазарска чанта, интересна раничка, красива чаша, приятен тефтер или пък да се фукате в училище с моливи, гума, шаблони за оцветяване и стикери, всички оригинални от филма.

Наградените ще бъдат изтеглени чрез жребий. 

Очакваме вашите отговори до 13-ти март включително! Само един съвет от нас, внимателно попълнете всички полета в коментарите: име, фамилия, навършени години и населено място, за да можем после по-лесно да ви намерим, ако спечелите. И не забравяйте да гледате „Зоотрополис“ в кината от 4-ти март на 3D и IMAX 3D!



Коментари
112 коментара

Йоана Гълъбова, 11 г.,

Публикувано на 22.02.2016

Ако можех да бъда всичко , което поискам , то бих избрала да бъда приятелка с всичките герои от " Зоотрополис " . Тогава щях по цял ден да лудувам с приятелите си . Особено много , щях да се забавлявам с ленивците . Щях да помагам на героите да разрешават още по-трудни за разрешаване престъпления . Щеше да бъде СУПЕР .

Елпида Шируан, 11 г.,

Публикувано на 22.02.2016

Бих искала да съм доктор и детектив.Разбира се на смени.Да помагам на хората и да разрешавам разни сложни мистерии.

Кристина Стефчева, 13 г.,

Публикувано на 22.02.2016

Ако можех да бъда всичко,което поискам,бих живяла в Зоотрополис.Все пак обичам загадките и като същински Шерлок Холмс се справям с тях.

Сиана Атанасова, 9 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Бих била Фея,живееща в Зоотрополис и ще правя само добри неща.

Елпида Шируан, 11 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Бих искала да съм доктор и детектив.Разбира се на смени.Да помагам на хората и да разрешавам разни сложни мистерии.

Симона Мешева, Девет г.,

Публикувано на 23.02.2016

Ако можех да съм всичко което искам щях да бъда приятелка с всички герои на "Disney". Най вече щях да съм приятел с Хари Потър малифисент от господарката на злото и с всички други.Щях да накарам Хари да ми покаже всичко от неговия свят.Щях да се забавлявам по улицата на диагоналите.С малифисент бих искала да се забавлявам.Щях да докосна крилете й и щях да я помоля да разкаже всичко от вълнуващия и живот.Бих се забавлявала с всички от зоотеополис.Щях да помогна на ленивците да ускорят нещата.

Блажи Стоева, 9 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Искам да съм известен моден дизайнер. Искам да имам изложени рисунки по цял свят.да стана богата и да дарявам на хората в нужда.Искам също да съм ,,Мал`` дъщерята на ,,Злодеида`` от филма на ,,Disney`` ,,Наследниците``

Стефани Василева, 12 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Ако можех да бъда всичко което поискам бих поискала да бъда панда. Не знам защо, но много ми харесват те са много очарователни и са ми едни от любимите животни. А и щях да се забавлявам с другите герои от Зоотрополис да лудуваме по цял ден.

Александра Златева, 10 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Аз щях да бъда приятелка с добрите животни.Щях да бъда и полицай.

Елпида Шируан, 11 г.,

Публикувано на 23.02.2016

Бих искала да съм доктор и детектив.Разбира се на смени.Да помагам на хората и да разрешавам разни сложни мистерии.

Николета Начевска, 14 г.,

Публикувано на 24.02.2016

Аз бих искала да съм следовател частен детектив дизайнер и да направя дом за всички и животни да имат добър начин на живот и те да бъдат щастливи

Йоана Димитрова, 11 г.,

Публикувано на 24.02.2016

Ако можех да бъда всичко,което поискам,то бих избарала да съм приятелкасъс всички анимационни герои по света!Нямаше да спирам да се забавлявам с тях...Щяхме да ходим заедно на училище,да си играем по цял ден и да не спираме да се забавляваме!:)

Емил Миразчийски, 8 г.,

Публикувано на 24.02.2016

Бих искал,да съм лекар-ветеринар,да помагам,ако на някой,му се случи нещо лошо и веднага,ще помогна.Също така,и полицай,за да пазя всички,от лошите.

Яница Петрова , 11 г.,

Публикувано на 24.02.2016

Ако можех да бъда всичко,което си поискам щях да бъда вълшебна птица,защото щях да мога да се рея свободно в небесата и да помагам на хората.Щях да превръщам лошите хора в добри и да залесявам горите.

Йоана Гълъбова, 11 г.,

Публикувано на 25.02.2016

До редакцията : Извинете , но видях , че още доста други деца от конкурса са взели моята идея за приятелството . Искам да попитам , когато решавате кои да са победителите , дали ще вземете под въпрос това , че идеята за приятелството беше моя ? Още веднъж извинете за безпокойството !

От редакцията: Взимаме всичко под въпрос, не се притеснявай. :-)

Пролетина , 12 г.,

Публикувано на 25.02.2016

Аз искам да "знам всичко за всички", както казва щъркелът Хенри. Искам да получа добро образование. А пък искам и да мога да ставам невидима и да променя характера на злобните хора, макар че да е малко трудничко.

Симона Мешева, Девет г.,

Публикувано на 26.02.2016

Мила Йоана !Аз имах това за приятелството написано за училищен конкурс!Не спечелих и се надявам тук да спечеля !Съжалявам но не съм ти откраднала идеята !Поне аз не съм я друг може да я е!

Яна Рафаилова, 10 г.,

Публикувано на 26.02.2016

Ако можех да бъда всичко, което пожелая, бих искала да съм най-добрата българска баскетболистка. Искам да обикалям света и да радвам всички, които обичат тази игра. Естествено и да поиграя с Майкъл Джордан.

Мария Бончева, 13 г.,

Публикувано на 26.02.2016

В мислите и мечтите си много често съм си мислила, че може би ще ми е от полза да разбирам животните. Представете си- любимецът ви е по-ленив и мислите, че е болен, но не можете да го разберете. Ако е човек- да си каже, ами то не може. За това искам да комуникирам с животните и може би продължителността на живота на някои животни можеше да нарастне. Но все пак не можем да спорим с природата...

Зари Сиракова, 9 г.,

Публикувано на 26.02.2016

Искам да съм прима балерина!!! Искам също да съм моден дизайнер!!! Искам АРИАНА ГРАНДЕ да бъде моя по -голяма сестра!!! Иска ми се повече да няма войни!!! Когато порасна искам да съм известна поп певица!!!

радостина златковска, 9 г.,

Публикувано на 27.02.2016

Ако можех да съм всичко за което си мечтая щях да бъда известна художничка щях да рисувам красиви цветя и разбира се красотата на България . Защото обичам да рисувам много имам хиляди рисунки в къщи.

Александър Димитров, 9 г.,

Публикувано на 27.02.2016

Бих искал да бъда пожарник . При пожари , заедно с моята дружина , ще помагаме на нуждаещите се от помощ .

Катерина Кръстева, 10 г.,

Публикувано на 27.02.2016

Бих искала да съм всичко което ви хрумне да обикалям целият свят разглеждайки забележителности запознавайки се с известни личности , да разговарям с животни ,да съм известен моден дизайнер в Париж и разбира се да открия любовта на живота си в очите на красиво и умно момче.

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 27.02.2016

Искам да съм красива пеперуда!!! Да летя и да откривам нови неща!!!Да помагам с колкото мога на другите птици, защото когато правиш добрини те ти се връщат!!!

радостина златковска, 9 г.,

Публикувано на 28.02.2016

До редакцията: Извинете вчера ви пратих коментар получихте ли го.

От редакцията: Здравей, получен е и публикуван, успех! ;-)

Юлия Друмева, 11 г.,

Публикувано на 28.02.2016

Ако можех да съм всичко което пожелая бих искала да посетя този град ако наистина съществуваше да се сприятеля с животните в него да заживея там и да стана полицай както зайчето ДЖУДИ ХОПС.

Radostina златковска, 9 г.,

Публикувано на 28.02.2016

Искам да живея в Зоотрополис и да разбирам какво говорят животните.

Лара Ангелова, 12 г.,

Публикувано на 28.02.2016

Ако мога да съм всичко, искам да съм учител и то в училище за зайчета. Ще уча малките зайчета на първо място как да скачат, а след това как да пишат, четат и говорят правилно. Ще избират кой от предметите искат да изучават най-усилено. И надявам се като пораснат и завършат училище да подражават на полицай Джуди Хопс. Ще станат много добри полицаи. Ако не ме вземат за учител, ще стана актриса. Всеки ден ще имам по няколко представления. Ще съм една от най-успешните и най-обичани актриси и се надявам както и да ме номинират за Оскар, така и да получа един (може и няколко). Но която и от двете работи да получа, ще съм горда с постигнатото. Важно е какво съм постигнала, а не толкова какво работя. :-)

вики Доревска, 9 г.,

Публикувано на 28.02.2016

Как да се запиша

От редакцията: Здравей! Просто отговори на въпроса поставен в конкурса, така както сега си написала този коментар и вече ще си записана. :-)

Кирил Балдев, 14 г.,

Публикувано на 28.02.2016

Бих искал да стана един бял гълъб защото гълъба е символ на доброто.Ще направя света по добър и няма да има вече това лицемерие

Виктория Игнатова, 11 г.,

Публикувано на 29.02.2016

Искам да съм папагал народен представител.Ще говоря много когато не ме питат а всъщност нищо няма да казвам.Ще чувам всичко което се обсъжда в държавата,но ще се правя,че не съм чула нищо.Ще виждам всичко ,което става наоколо,но ще се преструвам на сляпа.

Десислава Димитрова, 7 г.,

Публикувано на 01.03.2016

Бих била коте, което ще е страшно гальовно са и сладко. Искам и да съм доктор на животните, за да им помагам винаги.Ще се грижа и лекувам като направям дом специално за тях. Все едно едно малък зоотрополис.

Рони Малчева, 11 г.,

Публикувано на 01.03.2016

Ако можех да съм всичко което поискам искам да съм най - добрата гимнастичка. Ще искам да ходя по цял свят. И да съм най - добрата танцьорка в целия свят.И да танцувам в клипове на известни личности

Тони Ииянев, 8 г.,

Публикувано на 01.03.2016

Искам да съм детектив и да живея в ТЕКСАС. Ще е яко да бъда невидим когато си поискам. Искам да бъда единственият летящ човек. А пък може и да съм приятел с Хари Потър - много го харесвам.

Ниляй Зия, 7 г.,

Публикувано на 01.03.2016

Искам да съм лекар и да лекувам деца и болни животни. Ще съм много щастлива ако мога да разговарям с животните. Също искам да направя така, че да няма тъжни деца по света.

Блажи Стоева, 9 г.,

Публикувано на 01.03.2016

Здравейте нали отгоре пише че трябва да се напише "населено място" видях че много други не са написали град. Трябва ли да напиша град .....???????? Отгоре съм се написала "Блажи Стоева,9г." За да вие по лесно да ме познаете моята мечта е: Да съм известен моден дизайнер. Да имам изложени рисунки по цял свят.Да съм богата и да дарявам на хората в нужда. Иска да съм "Мал" дъщерята на "Злодеида" от филма на "дисни"

От редакцията: Здравей, всъщност всеки е написал града си, но можем да го виждаме само ние, не излиза на сайта, заради правилата за безопасност за децата в интернет. :-)

Блажи Стоева, 9 г.,

Публикувано на 02.03.2016

Благодаря!!! Защото не ги виждах и мислех че не ги пишат!!! Благодаря отново!!!!

Борис Терзиев, 6 г.,

Публикувано на 02.03.2016

Бих се занимавал с изкуство, да правя нещо красиво от пластмаса или водни боички.

Симона Младенова, 11 г.,

Публикувано на 02.03.2016

Щях да бъда писател и криминалист.През нощта щях да изживявам мноество приключения, а през деня щях да ги записвам. Ще бъда истинска Агата Кристи в котешки вариант.

Стефан Кехайов, 10 г.,

Публикувано на 02.03.2016

Бих искал ,(пожелавам си),да полетя в космоса.И там,(на някоя планета),да построя град.

Виктория Михова, 8 г.,

Публикувано на 03.03.2016

Ако можех да съм всичко което си поискам щях да бъда супергерой.Когато хората се нуждаят от мен щях да им помагам, костюмът ми щеше да бъде от розово злато.Щях да се наричам ,,Розовото момиче".А когато никой не се нуждае от мен и всички са в безопасност ,ще съм актриса и ще играя в филми и сериали за супергерои.Щеше да е хубаво ,супергерой да играе роля на супергерой във филм.

Мони Димитров, 11 г.,

Публикувано на 03.03.2016

Аз бих искала да съм КУЧЕ.Не знам защо но много ми се иска.Да съм малко сладко кученце и да обикалям света,да имам страхотен стопанин и да си много приятели.Според мен ще е страходно и много се надявам да спечеля.

Даниел Русев, 9 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Здравейте! Ако можех да съм всичко аз бих искал да съм динозавъра от филма "Добрият динозавър". Той е много любезен и по едни мил начин се сприятелява с детето-маймуна. Филма Добрият динозавър много ми допадна.

Гергана Стоилкова, 12 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Ако можех да съм всичко което по искам бих искала да съм кралицата на целия свят. Така ще мога да управлявам всички държави.

Кремена Ганева, 9 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Ако можех да съм всичко, което желая бих искала да съм във филма Зоотрополис.Ще си прекарвам страхотно всеки ден и ще се забавлявам с моите приятели животни.

Андон Мешев, 5 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Ако можех да сам всичко което искам ,бих желал да сам супер силен.Щях да помагам на хората и щях да ги защитавам.Много бих се радвал.С моя помошт на земята нямаше да има грабежи и тем пудобни.

Александър Ганев, 4 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Аз искам да помагам на полицията от Зоотрополис за да хвана престъпниците-животни.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 04.03.2016

Бих искара да помагам на животнит които са на улицата. Искам и да помагам на болните животни. Съвет: помогайте на животните защото кокато правиш добро ти се случва добро помогнете им защото те винаги ще бъдат готови да ви помогнат

Велислава Крумова, 12 г.,

Публикувано на 05.03.2016

Ако можех да направя и да бъда всичко, бих помогнала на децета, които са бедни и нямат домове. След това ще помагам на възрастните хора, които не могат да се справят сами. След това към образованието, трябва децата да се стимулират за да учат, за жалост е така. Няма да има бедни и богати всички ще имат равни права и задължения. Светът ще стане едно невероятно място.Ще направя така да няма големи градове,а малки селца, в които няма такъв трафик и въ0здуха ще е чист и хората ще са щастливи. Много обичам да се занимавам с деца и от малка си мечтая да направя частна детска градина в моето село или в града, който е близо до нас-Русе.

Никол Христова, 9 г.,

Публикувано на 05.03.2016

Аз мечтая да стана моден дизайнер! В филма,, Зоотрополис,, много ме впечатли Джуди Хопс защото тя от малка си мечтае да стане полицай и никой неможеше да я спре тя е силна и упорита.

Вики Доревска, 9 г.,

Публикувано на 06.03.2016

До реакцията: Кой ще спечели

От редакцията: Здравей, конкурсът е до 13-ти март, така че ще можем да кажем след това.

Симона Николова, 7 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Аз бих искала да съм животното от любимият ми филм " Зоотрополис " - жираф, защото искам да съм много висока и да виждам всичко от високо ! Много обичам животните ! ☺

виктория шопова, 6 г.,

Публикувано на 06.03.2016

тази седмица ще ходя на кино и ще гледам зоо трополис

Магдалена Костадинова , 6 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Аз бих искала да стана лекар,защото ще помагам на хората да са здрави.За мен ще е чест някой ден можеби да спася човешки живот, покрай това да направя щастливи и неговите близки.

Симона Мешева, Девет г.,

Публикувано на 06.03.2016

Съжалявам за правописните грешки на брат ми (Андон Мешев) Той е на пет и половина и едва пише.Дано това да не е проблем!

От редакцията: Няма никакви проблеми, не се безпокой.

Ралица Кехайова, 11 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Ако можех да съм всичко, щях да избера да съм себе си. Щях да съм обикновена и щях да променям света като показвам на хората добрата страна на нещата и да ги подтиквам да следват мечтите си. За това не ми е нужно да мога да бъда каквато искам, защото каквато и професия да избера аз пак ще съм себе си.

Лора Маврова, 11 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Аз бих искала да стана архитект,защото искам да направя България по-красива,така че когато дойде някой чужденец в нашата страна да си помисли хубави неща за държавата ни

Момчил Кехайов, 7 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Ако можех да избирам какъв да бъда щях да бъда китарист. Щях да изнасям концерти на всякъде. Щях да радвам хората с музиката си, да измислям нови неща и да обикалям света. А ако забогатея от професията си щях да раздавам пари на всички хора, които се нуждаят.

Мерт Халил, 6 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Ако можех да бъда каквото си поискам в Зоотрополис бих искал да стана обичан колкото Газел, смел колкото Джуди Хопс , бърз колкото Бързак който е ленивец и бих искал да бъда умен като лисицата Ник . В Зоотрополис е много забавно и винаги весело. Такова животно няма!

Митко Колев, 8 г.,

Публикувано на 07.03.2016

Искам да бъда като Джеймс Бонд- таен агент,да разгадавам опасни случаи,да карам модерни коли,да има екшън!

Марина Йотова, 11 г.,

Публикувано на 07.03.2016

Бих искала да съм смела като Джуди Хопс,да познавам всички като Ник и така да помагам на полицаите да решаваме трудни случаи

Даниел Василев, 3 г.,

Публикувано на 07.03.2016

Бих искал да съм доктор-лекар и зъболекар и да преглеждам децата.

Анна Захариева, 15 г.,

Публикувано на 07.03.2016

Бих била домашна котка. Ще спя по цял ден и хората ще ме обслужват. Какво повече да искам.

Румен Николов, 14 г.,

Публикувано на 10.03.2016

Ако можех да съм всичко, бих избрал да летя във въздуха свободно като птица

Есра Халил, 14 г.,

Публикувано на 11.03.2016

Аз бих искала да бъда една градинска фея като Розета, защото аз много обичам растенията. Бих засяла една голяма пъстра градина с цветя и всеки ден бих полагала грижи за тях. Бих отглеждала и билки,с които ще лекувам болните деца. Ще им приготвям различни чайове, лекарства и мазила, с които трудните дни ще бъдат безболезнени. Природата е най-голямото богатство на света и трябва всички да я ценим!

Иванеса Недева, 7 г.,

Публикувано на 11.03.2016

Аз избирам да бъда полицайка.Щях да пиша фишьове за превишена скорост на шофьорите който карат кола.

симона маринова, 13 г.,

Публикувано на 11.03.2016

Бих искала да съм една хитра котка,която по цял ден да си мързелува и да си играе с кълба от прежда и да не мисли за нищо друго освен за нейният си уютен живот.

Благовеста Тодорова, 12 г.,

Публикувано на 12.03.2016

Ако можех да бъда всичко, което си пожелая, то щях да бъда магьосница като Хари Потър, например. Би ми било интересно да уча в училище за вълшебници, да правя магии и така нататък.

Александра Цветкова, 8 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех да бъда всичко , което пожелая бих искала да съм като Джули Хопс.Ще решавам трудни задачки и ще разкривам престъпления.Ще помагам на всички да откриват изчезналите си близки.Но най-вече ще се помъча да направя всички добри и да няма повече престъпления, а само мир и любов.

Росияна Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех да бъда всичко,каквото си пожелая,бих искала да бъда Суперуомен( нещо като женски Супермен)-да бъда силна,умна и добра,да помагам на всички хора в беда,искам всички да са щастливи и да се радват на живота,най-вече децата,а аз със своята суперсила да допринасям за това.

ради ♥, 9 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех щях да стана русалка с красива лилава опашка и дълга руса коса

Богомила Драмджиева, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Зоотрополис е много интересен филм. Да бях домашна котка, която да си играе с топка прежда по цял ден . Това беше най-забавният филм!

Милен Николов, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Искам да стана лекар. Ще открия нови лекарства и методи за лечение на неизлечимите болести. Така ще направя много хора щастливи!

Михаела Димитрова, 12 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Бях много впечатлена от Зоотрополис и от Джуди Хопс.И аз като нея искам света да стане по-добър,да бъде едно по-добро място за живеене.Ако можех да бъда всичко,искам наистина да бъда всичко-когато трябва да се разкриват престъпления,да съм полицай,когато трябва да се спасява някой,да съм лекар,когато някой има нужда от надежда или чудо да бъда фея и да сбъдвам желания и т.н....,но най-вече искам да съм добра,да съм смела и да вярвам в себе си,защото,мисля че,когато си добър и вярваш в себе си,наистина можеш да промениш света към по-добро.

Николета , 14 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Извинете за безпокойствието бих искала да попитам кога ще обявите победителите имам предвит на коя дата?

От редакцията: На 14-ти, около обяд.

Десислава Стефчева, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех да бъда всичко което искам,щях да стана вълшебен лекар и да излекувам всички болни хора и животни по света!

Бетина Луканова, 13 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех да бъда всичко,което си поискам бих станала изобретател и да изобретя машина за невидимост.така разрешаването на загадки в Зоотрополис ще стане по-лесно.

Калина Иванова, 12 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Ако можех да бъда всичко ,което си поискам,щях да стана най-добра приятелка с Джуди Хопс и заедно да разкриваме нарушенията в Зоотрополис.

Зорница Христова, 14 г.,

Публикувано на 13.03.2016

Бих искала да бъда ``щастието``. Аз вярвам, че всеки от нас е щастлив по свой собствен начин, но не винаги го показваме по правилния, затова смятам, че ако щастието в днешно време беше да ПОМАГАШ, ПРОЩАВАШ, РАЗБИРАШ, ПОДАРЯВАШ и ОБИЧАШ, света щеше да бъда много по-различен и изпълнен със смисъл и най-вече с ``мен`` (ЩАСТИЕ)!

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 14.03.2016

Вчера беше 13 март. От къде мога да дауча резултатите. Кой спечели

От редакцията: Тъй като срокът беше до 13-ти март включително, наградените ще обявим малко по-късно днес.

Radostina златковска, 9 г.,

Публикувано на 14.03.2016

Извинете интересувам се кой спечели защото аз участвам в конкурса и искам да знам дали печеля

От редакцията: Здравей, вече обявихме наградените, можеш да провериш. :-)

Симона , Мешев г.,

Публикувано на 14.03.2016

Къде са резултатите?

От редакцията: Вече се обявени.

Ангел Канстантинов, 7 г.,

Публикувано на 14.03.2016

Ако можех да живея в зоотрополист щях да полетя от щастие много обочам това детско невероятно е гледам го всеки ден по 100 пъти.

радостина златковска, 9 г.,

Публикувано на 14.03.2016

Извинете видях че печеля може ли да даде те моята награда на някои друг Моля ви много ви моля

От редакцията: Здравей, би ли ни писала по имейла по този въпрос, ако е възможно.

Светослав , ,

Публикувано на 14.03.2016

Много е тъпо , че феновете на филма не могат да се сдобият с предмети от филма- дори с пари , а се дават само с игри , а шансът ти да спечелиш е много много нисък. Според мен играта трябваше да е малко по-трудна отколкото да напишеш едно име като коментар и след това да спечелят сигурна награда. Ето , че някои дори не искат наградите си :(

Симона Мешева девет , ,

Публикувано на 14.03.2016

Брат ми много ви благодари.Сега скача до мен.Моля пратете наградата на адреса на който пратихте наградата за приказката ми.

От редакцията: Здравей, радваме се, че е щастлив, но молим пак да ни адреса си и телефон на родител за връзка, защото такава е практиката ни, ако някой си получи наградата, вече не му пазим адреса, поради мерки за безопасност.

az , 12 г.,

Публикувано на 14.03.2016

Shte ima li gramoti za pobeditelite?

От редакцията: Този път няма как да осигурим, съжаляваме, но в следващия ни ще има.

Йоана Гълъбова , 11 г.,

Публикувано на 14.03.2016

До редакцията : Получихте ли писмото с личните ми данни ? Кога ще пристигне наградата ми ?

От редакцията: Получено е, ще изчакаме още 1-2 дни и останалите да пратят адресите си и ще ги изпратим.

Блажи Стоева, 9 г.,

Публикувано на 15.03.2016

Здравейте! По куриер ли ще ни пратите наградите?

От редакцията: Да, точно така.

Зари Сиракова, 9 г.,

Публикувано на 15.03.2016

Здравейте! Видях, че печела и се сетих, че не съм си написала адреса. Сега си го написах.

От редакцията: Здравей, би ли могла да ни напишеш адреса си на info@az-deteto.com, или поне да дадеш и телефон за връзка с някой от родителите ти, защото ще е необходим при изпращането на наградата.

Зари Сиракова, 9 г.,

Публикувано на 15.03.2016

до утре ще съм ви го изпратила

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 15.03.2016

До редакцията : Получихте ли ми имеила

От редакцията: Получен е, благодарим ти.

Виктоия Доревска, 9 г.,

Публикувано на 16.03.2016

Кога ще дойде наградата ми

От редакцията: До понеделник би трябвало да е при теб.

Симона М , ,

Публикувано на 16.03.2016

Получихте ли телефона на мама и адреса ми?

От редакцията: Да, разбира се.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 16.03.2016

кога ще има нов конкурс

От редакцията: За сега е планиран за другата седмица. :-)

Маги Георгиев, 8 г.,

Публикувано на 16.03.2016

много ми харесва филма готин е

Жана о, 14 г.,

Публикувано на 16.03.2016

Каква е изненадата от Форум филм България

От редакцията: Стикери с героите от филма.

Йоана Гълъбова 11 години , ,

Публикувано на 17.03.2016

Кога ще дойде наградата ми ?

От редакцията: Здравей, съжаляваме, но няма как да гарантираме кога точно ще дойде, ако не дойде до понеделник, молим пиши пак.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 17.03.2016

може ли тел. за връзка

От редакцията: 0885752938.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 17.03.2016

до редакцията ще кажете ли на кориера когато дойде да остави наградата ми да я остави в пощеската котия понеженяма да съм в къщи

От редакцията: Здравей, доколкото знаем, не им е позволено да правят такива неща, но все пак ще му кажем. Обикновено ако няма никой ще се върне пак. :-)

в д, 9 г.,

Публикувано на 18.03.2016

А в колко часа ще дойде кориерат

От редакцията: Преди да дойдат изпращат смс или се обаждат по телефона, който си ни дала. Това няма как да знаем ние със сигурност, зависи от тях.

в д, 9 г.,

Публикувано на 21.03.2016

Днес ще има ли нав конкурс

От редакцията: Няма да е точно днес, но ще е тази седмица.

Симона Мешева, Девет г.,

Публикувано на 21.03.2016

Към редакцията :Здравейте!Написах ви 2 коментара в които пишеше че наградата на Андон Мешев не е пристигнала.Има ли проблем?Моята награда дойде 3 дни след като видях името си в победителите.Приятен ден и се надявам за отговор!

От редакцията: Всичко е наред не се притеснявай, ще дойде. Понякога просто се случва да се забавят малко.

Йоана Гълъбова, ,

Публикувано на 21.03.2016

До редакцията : Здравейте ! Извинете за многото въпроси , които задавам , но искам да попитам дали днес ще дойде наградата ми ? И ако не , то кога ще дойде ? Още веднъж извинете за безпокойството !

От редакцията: Здравей, мила Йоана. Изобщо не ни безпокоиш, не се притеснявай. Ние много добре разбираме, че нямаш търпение, надяваме се до сряда да дойде. Ако има проблеми пиши отново.

Radostina Т., 9 г.,

Публикувано на 22.03.2016

Кога ще има нов конкурс

От редакцията: Вече има, надяваме се, че ти допада и ще те видим в него.

Блажи Стоева, 9 г.,

Публикувано на 23.03.2016

Кога ще получим наградите???????????????????????????????????????????????????????????????????????

От редакцията: Двама вече ги получиха, така че трябва и ти скоро, ако не стане до още няколко дни, молим пиши пак. За съжаление след като ги изпратим можем само да ги следим и вече не зависи от нас.

Йоана Гълъбова , 11 г.,

Публикувано на 24.03.2016

До редакцията : Кога ще пристигне наградата ми ? В сряда не дойде . Днес ли ще дойде ?

От редакцията: Благодарим, че ни каза. Ще направим пак проверка.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 24.03.2016

моята награда я чакам вече 5 дана чакам отговор

От редакцията: Благодарим, че ни писа. Ще видим какво става и защо е така.

вики Доревска, 9 г.,

Публикувано на 20.06.2016

сори ама допалнителна награда за мен нямаше защо

От редакцията: Здравей, трябвало е да ни пишеш малко по-рано за този проблем, отново, но ни изпрати адреса си са на info@az-deteto.com и ще ти изпратим награда. Честно казано нямаме идея защо не си получила, но ще се поправим, извиняваме ти се.

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 22.06.2016

а я стига я не е извинявайте

От редакцията: Какво?

Виктория Доревска, 9 г.,

Публикувано на 22.06.2016

имах предвит да не се извинявате няма смисъл по добре не ми пращайте доопалнителна награда аз вече съм голяма а и плюс това аз не участвах заради наградата а за да се забавлявам и кога ще има нов курс конкурс

От редакцията: Добре, разбрахме. Благодарим, че поясни. Днес ще има нов конкурс и се радваме, че е така. Точно затова са наистина конкурсите тук, най-вече за забавление. ;-)

иванина кръстева, 11 г.,

Публикувано на 06.01.2017

Ако можех бих искала да съм певица в Зоотрополис щях да изнасям концерти и да имам много фенове.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град