интересно

Начало | интересно | Създайте незабравим коледен спомен за цялото семейство – направете си интересна фотосесия

Създайте незабравим коледен спомен за цялото семейство – направете си интересна фотосесия

Аз детето | 2021-12-10

Създайте незабравим коледен спомен за цялото семейство – направете си интересна фотосесия

Поглеждате навън през прозореца и виждате почти истинска зима! Това означава, че коледните празници са напът да дойдат във всеки дом. Сигурно нямате търпение за коледните сладкиши и подаръците. Но знаете ли кое е по-важно? Семейните спомени, които ще създадете. За едно дете те може и да не са така важни като играчките, но ви трябва да пораснете само с няколко години, за да разберете, че е точно така. Така че запазете най-сладките моменти от зимните празници в снимки – организирайте една незабравима фотосесия за цялото семейство. При това не ви трябва професионален фотограф. Ето ви няколко идеи, които ще ви го докажат!

В зимния парк

Когато навън е зимна приказка: дърветата имат бели шапки или гирлянди, а наоколо бавно пада сняг – най-добрата идея за фотосесия е в заснежен парк. Поставете ярки шапки и ръкавици без пръсти, направете снежен човек, организирайте бой със снежни топки – динамичните и прекрасни зимни снимки са гарантирани. А ако фотографът събере шепа сняг и я хвърли по застаналите за снимка и заснеме кадъра, докато снегът пада – прекрасният ефект е гарантиран! А кадри един път са тези в които вие и сестра ви или татко се втурвате на шейна надолу. Идеята да хващате снежинки с език също не е отменена!

Внимание! По време на фотосесията не забравяйте да смените фотографът по някое време – татко също иска да го има на коледните снимки. =)

Носете със себе си някои ярки коледни атрибути (кутии за подаръци, декорации за коледни елхи) или се преоблечете като любимите си герои – и ще имате истинска коледна история в снимки.

На перваза на прозореца

Удивително тематични снимки излизат на перваза на прозореца, ако се вижда и снегът навън, а стъклото е украсено с коледни фигурки. Обуйте коледни чорапи, облечете плетени пуловери с елени и снежинки, вземете любимата си плюшена играчка и помолете някой да ви снима – ще се получи уникално.

Отражение в коледните играчки

Е, добре, добре! Сядаме по-близо, прегръщаме се, вземаме огледална коледна топка и натискаме бутона на камерата. Кажете „зеле!“ Топлата семейна снимка е готова.

Снимки пред елхата

Не е ли прекрасно просто да седнете на пода, да поставите подаръци на фона на елхата? А празничната снимка ще бъде допълнена от карнавални маски, костюми и разбира се вашата искрена усмивка!

Зимно вълшебство с изкуствен сняг и конфети

Ако заради добрия кадър сте готови на всичко, дори и за цялостно почистване след заснемане, организирайте вълшебна фотосесия с блясък, конфети или изкуствен сняг. Облечете празнично облекло, застанете на фона на коледно дърво или гирлянда и просто хвърлете изкуствен сняг нагоре... или разпръснете цветни конфети. Обещаваме ви, че тази идея ще ви хареса, а междувременно мама ще улови искрените ви емоции.

Коледно утро

Пухкава пижама с ярки цветове, нежно какао с карамелени пръчици в чаши и карирани одеяла ще създадат неповторим уют на коледното утро.

С домашния любимец

Кученце в шапка на Дядо Коледа, игриво коте под дървото ще бъде пухкаво допълнение към топла семейна снимка. Седнете до дървото, заобиколени от кутии за подаръци и домашни любимци, опитайте се да се държите естествено – и тогава, обещаваме, ще успеете.

Похищение от Дядо Коледа

Облечете се като Дядо Коледа, увийте се с гирлянди и покрийте устата си с ярка маска – какво може да бъде по-лесно? Резултатът е вечер на невъздържан смях и оригинални коледни снимки за вашия домашен фотоалбум.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град