Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Рая и последният дракон“ с нов вълнуващ трейлър!

„Рая и последният дракон“ с нов вълнуващ трейлър!

Аз детето | 2021-02-05

„Рая и последният дракон“ с нов вълнуващ трейлър!

След като през октомври 2020 година Дисни ни представиха новата вълнуваща история на смелата и вдъхновяваща Рая, дойде време завесите да бъдат повдигнати и да надникнем по-дълбоко в пленяващия свят, който ни очаква съвсем скоро. Новият трейлър на приключенската анимация „Рая и последният дракон“ ни превежда през пътя на решителната млада героиня, която се нуждае от вяра, смелост и…едно бебе мошеник, за да стигне до края!

Мирът по древните земи отдавна е нарушен и е време разбирателството и хармонията отново да възтържествуват. Новият трейлър на „Рая и последният дракон“ ни показва великото приключение, след което светът трябва да се обедини. Тази мисия трябва да изпълни младата Рая, чиито неизмерима смелост и борбен дух я превръщат в най-достойната, избрана да бъде пазител на свещения драконовски камък и обединител на отдавна воюващите светове. Рая залага собствената си съдба на карта в търсене на справедливост и един-единствен дракон. Въвлечени в мистериозното пътуване, рамо до рамо с нея застават необикновеното бебе мошеник и неговите чудати приятели животни, ексцентричен саможив дракон и още много вълшебни създания, които ще направят приключението още по-цветно и специално.

Дали попаднали във вихъра на опасностите и надеждата за щастлив край, те ще се справят с най-важната цел в живота си? Или ще се изгубят безвъзвратно в неразгаданите тайни? И ще намерим ли отговор на най-важните въпроси: Дали наистина не трябва да вярваме на никого? Дали светът не е съсипан именно заради това? Ще разберем всичко и ще станем част от магическото преживяване с „Рая и последният дракон“ съвсем скоро.

Режисьори на филма са Дон Хол (Легион) и Карлос Лопес Естрада („Смелата Ваяна“, „Героичната шесторка“). Продуценти на „Рая и последният дракон“ са Оснат Шурер („Замръзналото кралство“) и Питър Дел Вечо („Замръзналото кралство“, „Замръзналото кралство 2“).

Каним ви във вълшебния свят на „Рая и последният дракон“ скоро в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град