Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Какво ли ще се случи, когато едно от най-големите и силни животни в царството на дивата природа се сблъска с едно от най-пакостливите?

Какво ли ще се случи, когато едно от най-големите и силни животни в царството на дивата природа се сблъска с едно от най-пакостливите?

Аз детето | 2020-12-21

Какво ли ще се случи, когато едно от най-големите и силни животни в царството на дивата природа се сблъска с едно от най-пакостливите?

Спокойствието в канадската гора изчезва, когато мечката Гризи се среща с пакостливите леминги. Съвместното им съжителство в къщата на горския рейнджър се оказва трудна задача, изпълнена с куп щуротии и забавления.

Историята се развива в обширна гора, насред нищото, където се крие едно малко убежище на човешка цивилизация – а именно къщата на горския рейнджър. Когато той е на път, мечката Гризи решава да се почувства като у дома си и да се наслади на всички съвременни удобства в къщата. Те изглеждат създадени специално за него и включват: климатик, домашно кино със 117 телевизионни канала, удобен диван, машина за пуканки, интернет връзка, сауна и напълно оборудвана кухня.

Гризи е на върха на хранителната верига, затова никое друго животно не смее да стъпи в къщата и да оспорва неговите „мечешки привилегии“. Така де, никое друго, освен един-единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най-безобидния, наивен и смешен бозайник, който съществува, а именно – лемингите. На пръв поглед те изглеждат сладки и безобидни, но в действителност нещата съвсем не са така. Къщата се превръща в истинско бойно поле, тъй като никой не е готов да отстъпи и да напусне.

Поредицата е създадена от френската продуцентска компания Studio Hari и представлява закачлива семейна комедия, която е гаранция за забавление на малки и големи пред екрана.

Началото на „Гризи и лемингите“ по Cartoon Network ще бъде на 28 декември и ще продължи всеки ден от 7.00ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град