Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Продължения ще има – Disney обяви пускането на „Смелата Ваяна 2“, „Зоотрополис 2“ и „Замръзналото кралство 3“

Продължения ще има – Disney обяви пускането на „Смелата Ваяна 2“, „Зоотрополис 2“ и „Замръзналото кралство 3“

Аз детето | 2024-02-12

Продължения ще има – Disney обяви пускането на „Смелата Ваяна 2“, „Зоотрополис 2“  и  „Замръзналото кралство 3“

Disney официално представиха пълнометражния анимационен филм „Смелата Ваяна 2“, който ще продължи историята на едно смело момиче от остров Мотануи и полубога Мауи. Филмът ще бъде пуснат на 27 ноември. Според сюжета на продължението Ваяна получава мистериозно съобщение от предците си и в компанията на Мауи тръгва на ново опасно пътешествие, за да получи отговори на въпросите си. Анимационният филм е режисиран от Дейв Дерик-младши.

Disney също обяви пускането на анимационните филми Zootopia 2, Frozen 3 и Toy Story 5. Първият ще излезе през 2025 г., а другите два – през 2026 г.

Почти едновременно с тези съобщения, Disney обяви ново дългосрочно партньорство с Epic Games. Заедно те ще създадат „нова вселена на игрите и развлеченията“. Известно е, че ще бъде свързана с Fortnite и ще ви позволи да взаимодействате с героите и историите на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar и други франчайзи на корпорацията. Като част от това партньорство Disney ще купи дял в Epic Games на стойност 1,5 милиарда долара.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град