Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-голямата проклетия тепърва предстои с „Аз, проклетникът 4“

Най-голямата проклетия тепърва предстои с „Аз, проклетникът 4“

Аз детето | 2024-02-06

Най-голямата проклетия тепърва предстои с „Аз, проклетникът 4“

Следвайки летния блокбастър феномен „Миньоните 2“, който през 2022 година спечели близо 1 млрд. долара в световния боксофис, и цели седем години след последния филм от поредицата „Аз, проклетникът“, най-големият анимационен франчайз влиза в смела и вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия с „Аз, проклетникът 4“ на емблематичното студио Illumination.

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, като той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Завръщаме се в любимия свят на Гру и миньоните с първия трейлър на „Аз, проклетникът 4“, гарантиращ незабравимо киноприключение, изпълнено с много хумор, неспирен екшън и трогателни моменти – комбинация, която през последните години никой не прави по-добре от Illumination. Неслучайно франчайзът е най-успешният в историята и по всичко изглежда, че най-добрата част тепърва предстои.

Проклетията се увеличава с „Аз, проклетникът 4“ от 5 юли в кината на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град