игри за навън

Начало | игри за навън | Пригответе се за приключения с тези 4 водни забавления

Пригответе се за приключения с тези 4 водни забавления

Аз детето | 2019-08-25

Пригответе се за приключения с тези 4 водни забавления

Горещо ли е навън? Тогава какво чакате – къде е водата и къде са ви водните игри! Точно сега е моментът за такива. Повярвайте като ви казваме, че няма да има по-подходящ от този. Така че взимайте семейството и приятелите и започвайте... О, нямате идея за игри с вода... Добре че ние сме тук, за да ви подскажем няколко!

Водно лимбо

Пуснете малко музика и вземете маркуч или пък воден пистолет вместо пръчка и сте готови. Използвайте маркуч с пулверизатор или пистолет, за да създадете поток от вода, който да е дълъг и да е успореден на земята. Така играчите да се редуват, минавайки под струята вода. Не забравяйте да я смъквате надолу всеки път, когато играчите се изредят. Както всички знаете целта е да не докосвате нито водата, нито земята, докато минавате под струята, която става все по-ниска и по-ниска. Така се продължава, докато остане само един, който печели!

Хвърляне на водни балони

Направете играта с балони още по-забавна, като вместо да се замеряте един друг се опитвайте да ги вкарвате в гевгир или леген, който един от вас ще държи. Играта може да се играе само от двама или от много. Тук реално победители няма, но ако искате все пак си записвайте кой е успял да хвърли най-много водни балони в гевгира. Разбира се ако искате и да се понамокрите използвайте само гевгир, защото има дупки.

Състезанието на ленивеца Сид

Това всъщност е игра, която знаем отдавна, но ни е любима и затова си я припомняме всяко лято. Тя е разхлаждаща и забавна и как точно се играе можете да прочетете точно тук!

Игра с пръскачки

Създайте състезание с препятствия в двора или парка и след това пуснете няколко пръскачки върху него или просто пръскайте участниците с водни пистолети. Направете го предизвикателство! Можете да поставите няколко обръча върху земята да се опитате да прескачате през тях на един крак, докато бивате пръскани. Засичайте и време – този, който мине най-бързо ще бъде мокър, освежен и победител. Бъдете креативни и оставете въображението да ви води!

Весели и мокри – точно каквито трябва да са игрите през лятото!

Вижте и още няколко игри с вода:
Най-чудничките водни забавления с които да се веселите през лятото
Четири разхлаждащо-весели игри за топло време
Мокра игра със спондж... ама не Боб
3 ледени игри, които да опитате в горещите августовски дни
Водна забава: състезание с чаши за една весела игра



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град