Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | (Пре)откриваме детето в себе си с „Измислени приятели“ от 17 май само в кината

(Пре)откриваме детето в себе си с „Измислени приятели“ от 17 май само в кината

Аз детето | 2024-04-15

(Пре)откриваме детето в себе си с „Измислени приятели“ от 17 май само в кината

За да спасиш приятелите си, е необходимо развинтено въображение! На 17 май изключително талантливият актьор, режисьор и сценарист Джон Кразински прави рязък жанров завой и ни запознава с неговите чудати „Измислени приятели“ – оригинално, трогателно и вдъхновяващо киноизживяване, което ни напомня за нестихващата сила на приятелството и ни разкрива истината, че детето, което някога сме били, все още е вътре в нас с всичките си фантазии, надежди и мечти. Повярвайте, за да го видите!

„Измислени приятели“ проследява умилителната история на Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено – тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от своите вече пораснали деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение отвъд границите на въображението, за да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.

Ексклузивен трейлър на филма ни предлага нов вълнуващ поглед към изпълнения с много хумор и уникални герои необикновен свят на „Измислени приятели“, който Джон Кразински, верен на себе си, създава изцяло с мисълта за големия екран, където забавното и емоционално магическо приключение, на което Бий се отправя, може да бъде съпреживяно по неповторим начин от хора на всякакви възрасти.

Филмът ни очаква от 17 май само в кината. Озвучен на български език.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град