любими герои

Начало | любими герои | Понеделнишките приключения на Ом Ном: Любима храна

Понеделнишките приключения на Ом Ном: Любима храна

Аз детето | 2016-10-31

Понеделнишките приключения на Ом Ном: Любима храна

Отново е понеделник! Този така интересен ден, който някак си поставя начало на всичко – на новата седмица, на започването на нова книга, а при възрастните на диета или по-здравословен начин на живот. Понеделник обаче е начало и за още нещо по-специално – новото откритие за нашия свят на малкия ни зелен приятел Ом Ном. Както вече знаете, преди известно време той излезе от популярната игра и реши да опознае света ни по-добре.

Първата среща беше малко стряскаща и той не пожела да излезе от кутията си, докато не беше примамен от вкусните бонбони. След това лека-полека опозна нашия свят и откри колко магически са нещата, които ние приемаме за нещо съвсем обикновено. Откри колко е интересно и приятно да се къпеш и особено да си играеш с пяната. Първоначално много се страхуваше, но после реши да бъде смел и видя колко е интересно. Като казахме бонбони – сигурно и вие като нас се чудите дали сладура Ом Ном обича само бонбони. Все пак те не бива да се ядат по много, нали? Затова и ние се чудехме и му дадохме да опита различни храни. Какво мислите вие за сиренето, кашкавала, динята, желето? Вижте забавните нови понеделнишки приключения на Ом Ном и споделете в коментарите коя от всички храни, които видяхте в клипчето ви харесва най-много или пък кои не ви харесват! Ще се радваме да разберем.

Ние например обожаваме торта – няма човек, който да не обича торта. Обичаме и желе, а дори да ви се стори странно, не обичаме пица. Естествено, че сме хапвали понякога, но не ни е от любимите храни! Сега е ваш ред! :-)



Коментари
1 коментар

Гери Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 02.01.2017

торта

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град