новини детски

Начало | новини детски | Огромният алигатор Али и костенурката Далида са най-новите звезди на Софийския постоянен цирк

Огромният алигатор Али и костенурката Далида са най-новите звезди на Софийския постоянен цирк

Аз детето | 2011-11-22

Огромният алигатор Али и костенурката Далида са най-новите звезди на Софийския постоянен цирк

Гигантски алигатор и костенурка се разхождат по манежа на софийския постоянен цирк на сцена от уикенда. Двете животни уникати ще са звезди в коледната програма на трупата, но от вчера започнаха усилени репетиции.

Собствениците на цирка – Силвестър Лолов и Драгомир Драганов вече са „татковци“ на най-атрактивните сензации от най-голямото изложение на влечуги в Европа – алигаторът Али, 54-килограмов варан и гигантската костенурка Далида. Али е роден в Тайланд, от вида зио-сан, а Далида е слонова костенурка и е още тийнейджърка.

„Благодарим на нашия приятел Рене Шпиндлер за коректните отношения. Неговото турне в България приключи, но звездите на пътуващата му атракция останаха при нас“, похвалиха се Лолов и Драганов.

Дебютът на новите любимци на манежа в читалище „Цар Борис Трети“ (в градинката до жп гарата), където се помещава циркът, ще бъде на 1 декември 2011 г. С тях ще се подвизава „Принцът на питоните“ Ивайло Кръстев, който вече се възстановява от нещастието, което го сполетя наскоро – апаши да оберат от автомобила му всички циркови костюми, перуки и сценични аксесоари, събирани от цял свят повече от 20 години.

Представленията на софийския постоянен цирк на сцена и през декември ще бъдат всяка събота и неделя от 11 ч. и от 16 ч., а цените на билетите остават народни – 6, 8 и 10 лв.Коментари
2 коментара

Александра Владимирова, 12веч г.,

Публикувано на 27.11.2011

яки са! ;)

георги петров мандов, 12 г.,

Публикувано на 28.11.2011

здравейте аз се казвам георги мандов обичам да играя с моите брадовчетки и да гледаме децки

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град