любопитно

Начало | любопитно | Нова детска площадка

Нова детска площадка

| 2004-10-21

Нова детска площадка

Кметът на София Стефан Софиянски ще открие на 22.10.2004 г. (петък) в 10.30 ч. новопостроена детска площадка в Южния парк (до езерото, в близост до централния вход откъм ул. "Нишава"). Изграждането на площадката е финансирано от "Общинска банка" АД и е на стойност 9 000 лв.

Забавленията, които предлага новата площадка първи ще открият децата от 129 ЦДГ. Кули с пързалка и с пожарна тръба, арка, равновесна греда, шведска стена, черна дъска за рисунки и двойна люлка са част от атракциите за малките жители на столицата.

На откриването ще присъстват още г-н Емил Милев - кмет на район "Триадица", г-жа Ваня Василева – главен изпълнителен директор на "Общинска банка", г-н Ангел Геков - изпълнителен директор на "Общинска банка" и г-жа Нели Манова - председател на постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет.

"Общинска банка" АД ще финансира пет детски площадки, разположени в различни райони на столицата на обща стойност 32 000 лв. Предстои откриване на такива детски атракциони и на бул."П. Евтимий" /пред църквата "Св. Георги"/, в ж.к."Младост" /до "Патиланци"/, в парк "Оборище" и в градинката пред църквата "Св. Седмочисленици".Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град