любопитно

Начало | любопитно | Награда за предаването "Здравей"

Награда за предаването "Здравей"

az-deteto | 2004-11-10

Имаме удоволствието да уведомим, че на 1 ноември – Ден на Народните будители Българският детски портал "www.Az-Deteto.com" присъдихме голямата си годишна награда за медиа, подпомагаща запознаването на детската аудитория с Интернет "ДеИнтина" – на детското предаване "Здравей"на БНТ.

"www.Az-Deteto.com" награждава предаването и екипа на "Здравей" за съществения му принос в приобщаването на българските деца към Интернет и новите технологии. С уникалния си характер за родния ефир "Здравей" обучава, възпитава и забавлява децата по уникален и много съвременен начин, като не позволява да изостават в това отношение от европейските си връстници. Предаването е с висока художествена стойност и е единствено по рода си в българското медийно пространство. Със своята ясна позиция то се бори с насилието в електронните медии.

Благодарение на "Здравей" българските деца могат безопасно, лесно и забавно да се ориентират и напредват в необятния свят на новите технологии.

Почетната грамота и статуетка бяха връчени на автора на предаването Юлия Спиридонова.

Стремежът на "www.Az-Deteto.com" е да помагаме при възпитанието и обучението на децата, като предоставяме качествена информация на български език в Интернет и ги запознаваме с европейските и световни тенденции, информационни технологии, борим се с насилието и непристойното съдържание. Именно затова и основахме наградата "ДеИнтина" и ще я присъждаме ежегодно на най-активната в това отношение офлайн медиа.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град