конкурси

Начало | конкурси | Най-добра училищна песен "Голямо междучасие"

Най-добра училищна песен "Голямо междучасие"

Аз детето | 2009-02-05

Ученици от софийските училища могат да участват със свои песни в конкурса "Голямо междучасие", организиран от Столична община и групите D2 и Gravity Co.

В музикалната надпревара може да се включи всеки ученик от 1 до 12 клас от столично училище, който свири, пее или има ученическа група. До 3 април т.г. ще продължи първият етап от класирането, в който всеки от кандидатите ще може да качи своя авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт на D2. Песни или клипове с нецензурно съдържание няма да се допускат, както и кавър версии. От 4 до 15 април ще се проведе електронно гласуване за най- добрата песен в сайта на групата.

От 22 април до 13 май 2009 г. ще се организират десет концерта на териториален принцип в софийски училища, на които ще се представят всички участници -  групи и изпълнители.

Победителят от конкурса " Голямо междучасие" ще бъде обявен на 20 май 2009г. на финален концерт с участието на съорганизаторите. Финалистът ще получи голямата награда: запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.



Коментари
4 коментара

, ,

Публикувано на 13.02.2009

хубаво е

Диди , 9 г.,

Публикувано на 14.02.2009

Аз много обичам да танцувам и за това искам да стана танцьорка или адреналинка в любимото ми предаване господари на ефира.... ще можели някои от редаеторите да ми каже как я намира тази професия

Поли Панайотова, 12 г.,

Публикувано на 01.03.2009

Аз пея много хубаво ,но как да стигна до този конкурс ? Ако може някой да ме посъветва.

Ани , ,

Публикувано на 21.03.2009

Защо само може да участват деца от столично училище, който свири, пее или има ученическа група???-до редакторите

От редакцията:Знаем само това, което пише. Този конкурс не го провеждаме ние.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град