интересно

Начало | интересно | Можете ли да познаете класическите Дисни герои от рисунките на 4-годишния Александър?

Можете ли да познаете класическите Дисни герои от рисунките на 4-годишния Александър?

Аз детето | 2017-11-03

Можете ли да познаете класическите Дисни герои от рисунките на 4-годишния Александър?

Александър е един от най-младите членове на нашия екип. Той е само на 4 години, но често ни помага с някои интересни идеи за статии, картинки и конкурси. Трябва да ви признаем обаче, че невинаги го бива. Понякога изтърсва истински мъдрости, които с удоволствие публикуваме като например това, че млякото наистина помага за растежа на децата, защото още докато го пиеш и вече имаш мустаци или пък че есента е толкова шарена че сякаш някое дете я е нарисувало. Друг път обаче просто ни скрива шапката и не знаем какво да му кажем, когато ни предложи да ви кажем как да си сготвите торта от риба и онова зеленото меко нещо (така той нарича авокадото). Не знаем дали в света не съществува такава торта, но ние определено не бихме я харесали, затова няма как да я предложим и на вас. Накрая успяваме все някак да му обясним каква е ситуацията с рибата и тортата, а той ни пита за каква торта говорим.

Животът с Алекс определено не е скучен. Въпреки че накрая успяваме да го разберем добре, винаги успява да ни изненада с едно нещо. С рисунките си! Как да ви кажем, него никак не го бива в рисуването. Въпреки това ние не го караме да спира, но ни е доста трудно да разберем какво е нарисувал. Смело можем да кажем, че направо си е истинско предизвикателство. Затова днес молим и вас за помощ за това предизвикателство.

Вярваме, че също ще ви е и забавно и че вие ще се справите по-добре от нас в познаването на тези класически Дисни герои от никак-не-художествения-Александър? Очакваме в коментарите да ни кажете кои са тези герои и да ни помогнете!

Това със сигурност е човек! Но принцеса ли е, принц или пък някакъв друг герой? Как мислите?

Това вече е часовник или поне нещо с тяло на часовник. Да ви признаем точно за него се досещаме кой е? Но ни е интересно дали вие ще познаете.

За това вече нямаме представа. Прилича на животно, но може и да е просто по-пълен крадец или пък супергерой...

Това пък е пълна мистерия. Ама абсолютно нищо не ни идва наум, ясно виждаме змията, но кое е това от което излиза, дърво, шапка... Не знаем, въображението ни се изчерпа. Надяваме се вие да ни кажете.

Това определено е човек с огромни уши или пък шантава прическа, май така си мислим.

Това... нямаме никакви разсъждения, разчитаме на вас.

Това може би е лъв, но кой от всичките. Ще се радваме да ни кажете.

Принцеса, определено има някаква величественост в нея, но коя ли принцеса е тази?

Това е дракон или голяма червена змия. Молим ви, кажете ни?

Наистина ви молим, напишете ни вашите предположения, ще се радваме заедно с Александър да ги прочетем и се надяваме така той най-накрая да ни каже какво точно е нарисувал! Но все пак всичко ни харесва!



Коментари
6 коментара

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 03.11.2017

Здравейте!Александър рисува много хубаво. Аз ще ви споделя какво мисля за тези рисунки и какво е нарисувал,според въображението ми. На първата рисунка е нарисувал Маугли...Може би.Ако е момиче ще е Ваяна,но според мен е момче. На втората рисунка е любимият ми часовник от филмът "Красавицата и звяра",както вие се досетихте. Третата:Котка-крадец от сериалът по дисни ченъл с котката Макси... Четвърта рисунка:куче,което обича да слуша музика и свири на китара Пета рисунка:Зомбита Шестата:Цар Лъв Седмата:Красива принцеса-Рапунцел или принцесата на Аладин И последната:Весел кренвирш със сос майонеза,който харесва рокендрол. Написала съм какви са те според мойто въображение ,може да не са точно те,но аз така ги измислих върху неговите рисунки,които са много весели,красиви и доста добре нарисувани за четиригодишно дете.

От редакцията: Здравей, благодарим ти, че веднага се включи и сподели с нас. За последната рисунка особено много ни хареса и благодарим за похвалите към Александър. Ще му прочетем всичко, което си написала. Убедени сме, че ще остане очарован и много щастлив. :-)

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 05.11.2017

1 рисунка:Ваяна 2 рисунка:Часовника от "Красавицата и звяра" 3 рисунка: или е някакъв язовец или е черния котарак от "Калинката и черния котарак" 4 рисунка:змия излизаща от ботуш 5 рисунка:Гуфи 6 рисунка:Зомби 7 рисунка:Цар Лъв 8 рисунка:Елена от Авалор 9 рисунка:дракон

От редакцията: Здравей. Благодарим, че се включи в разгадаването на рисунките.

Кати Лаалалалалалалалалалалала, 7 год г.,

Публикувано на 10.05.2020

1 Маугли 2 Люмиер 3 енотът на Покахонтас 4 Каа излиза от обувка 5 Гуфи 6 не се сещам 7 Цар лъв като голям 8 Аврора 9 драконът, който помага на Мулан Но не съм гледала нито един от тези филми,само красавицата и звяра със актьори и не знам

Кати Лаалалалалалалалалалалала, 6 год г.,

Публикувано на 10.05.2020

Маугли Люмиер енотът на Покахонтас Каа

Кати Не казвам, 9 год г.,

Публикувано на 10.05.2020

МАУГЛИ ЛЮМИЕР ЕНОТЪТ НА ПОКАХОНТАС КАА ИЗЛИЗА ОТ ОБУВКА ГУФИ НЕ ЗНАМ ЦАР ЛЪВ КАТО ГОЛЯМ АВРОРА И ДРАКОНЪТ,КОЙТО ПОМАГА НА МУЛАН

Кати Не казвам, 9 год г.,

Публикувано на 10.05.2020

Може би Урсула

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град