Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мост до Терабития – вълшебният филм на това лято

Мост до Терабития – вълшебният филм на това лято

Аз детето | 2007-08-06

Мост до Терабития – вълшебният филм на това лято

Ако още не сте гледали приказния филм “Мост до Терабития” е време да го направите. До края на лятото не остава много, а този великолепен филм наистина си заслужава!

Джес и Лесли са в един клас. Те са на по 11 години. В училище всичко е като във всяко училище. Важното е какво се случва между тях.

Джес и Лесли намират свое място в гората – убежище, в което играят след училище. Той рисува, а тя – пише прекрасно. Двамата имат голяма фантазия и създават от дърветата, храстите и животните в гората приказно място – Терабития. Страшни създания не липсват, макар всичко да е в детското въображение. Големият трол е всъщност добър и помага. А накрая малката сестричка на Джес става принцеса на Терабития!

Филмът е тъжен, но и вълшебен.
Най-важното, което ни казва – детството е най-хубавото време, а приятелството – най-големият дар!



Коментари
4 коментара

Мария Петрова, 12 г.,

Публикувано на 13.07.2008

отлично е!

:) , ,

Публикувано на 07.02.2009

Филмат наистина е малко тъжен но всъщност е много интересен

Надежда Сарафидова, 20 г.,

Публикувано на 06.02.2010

За мен "Мост до Терабития" е един от любимите ми филми,защото е направен по такъв начин,ча аз изживявам всичко отново,и отново.Много от действията във филма са отразени и в моя личен живот,докато бях ученичка и затова бях сигурна,докато четях резюмето на филма,че ще ми хареса и така и стана.този филм крие много големи мъдрости в него и една от тях е,че независимо на колко си години,можеш да срещнеш човек,с когото имаш много повече общи неща,отколкото с други хора,които си ги познавал цял живот.Препоручвам на всички да го гледат.

Соня Маринска, 17 г.,

Публикувано на 19.04.2015

Филма е страхотен.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град