игри в дома

Начало | игри в дома | Кой дракон от любимо детско си ти? – забавен тест за фентъзи маниаци

Кой дракон от любимо детско си ти? – забавен тест за фентъзи маниаци

Аз детето | 2016-08-12

Кой дракон от любимо детско си ти? – забавен тест за фентъзи маниаци

Не знаем за вас, но ние и тази година не можем да насмогнем да гледаме всички готини филмчета, които излизат. Бяхме така развълнувани за „Търсенето на Дори“, после дойдоха и щурите домашни любимци от „Сами вкъщи“... След това разбрахме, че и любимият ни добродушен великан ГДВ ще се покаже във филм, да не забравяме и „Ледена епоха“ и още толкова много. Накрая пък разбрахме, че дори ще има филм за дракони през септември. Направо не знаем как ще смогнем. Драконът, моят приятел“ е съвременна интерпретация на обичания филм от 1977 г.

Години наред старият дърворезбар г-н Мийчъм радва местните деца с приказките си за свиреп дракон, който живее дълбоко в горите на тихоокеанския северозапад. За дъщеря му Грейс, която работи като горски рейнджър, тези истории са просто небивалици..., докато не среща Пийт. Пийт е загадъчно 10-годишно дете без семейство или дом, което твърди, че живее в гората с огромен зелен дракон на име Елиът. Според разказите на Пийт, Елиът поразително прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм. С помощта на 11-годишната Натали (Ууна Лирънс), чийто баща Джак притежава местната дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за прословутия дракон. Това обаче не е единственият готин дракон. Фентъзи маниаците и тези, които просто обичат филми с дракони, знаят, че всякакви дракони са се появявали на големия и малкия екран. Някои са били добри и сладки, а други... не чак толкова. Като говорим за тях сега ще ви предложим нещо забавно и ново. Искате ли да разберете на кой дракон от най-известните филми приличате вие? Тогава направете теста.

Вече отдавна знаете как: записвате всяка буква на отговор и накрая от която имате най-много, тя е вашият резултат!

1. Вашите приятели ви описват като?
а. готин
б. умен
в. забавен
г. позитивен

2. Коя от изброените вълшебни сили ви харесва най-много?
а. да четете мисли
б. да се превръщате от човек в дракон и обратно
в. да се превръщате в каквото животно решите
г. да бъдете невидим

3. Изберете един от тези цветове:
а. зелен
б. червен
в. розов
г. лилав

4. Кой от тези домашни любимци предпочитате?
а. щурец
б. змия
в. гарван
г. орел

5. Коя от изброените храни ви харесва най-много?
а. месо
б. банани
в. шоколад
г. броколи

6. На кое от изброените места бихте искали да живеете?
а. замък
б. екзотичен плаж
в. гора
г. голям град

Време е за резултати, пригответе се да се изненадате!

Ако имате най-много отговори с „А“ то вие сте забавният и оптимистичен Мушу.

Нали се сещате кой е? Онзи червен симпатяга от „Мулан“. Той може да изглежда малко глуповат, но когато е напечено, винаги е най-спокойният и спасява положението. Освен това винаги гледа от положителната страна на нещата и това е само едно от малкото му положителни качества, заради които всички го обичат. Точно като вас!

Ако имате най-много отговори с „Б“ то вие сте Елиът.

Е, вече прочетохте за него и макар още да не го познаваме толкова точно, знаем, че и той като вас или по-скоро и вие като него сте внимателни и мили по природа, но когато трябва да защитите тези, които обичате го правите на всяка цена – точно като симпатичния зелен дракон.

Ако имате най-много отговори с „В“ то вие сте Беззъб.

И не се подлъгвайте от името, както добре знаете, то е нищо повече от забавно допълнение към вашата оригинална личност. Вие сте забавен, умен и любознателен. Обичате своите близки безкрайно много и макар понякога да сте мили като пухкаво котенце, нищо не може да ви спре. Не се страхувате от нищо! Освен това сте много специални и всички ви уважават – и драконите, и обикновените хора, и дори викингите!

Ако имате най-много отговори „Г“ то вие сте Сапфира.

Сапфира е невероятен дракон, също като вас. Тя е интелигентна, мила и дори красива. Тя обича своите приятели и близки, но никога не поема ненужни рискове. Има чудесно тънко чувство за хумор, което само най-умните могат да разберат, като вашите приятели. Също като нея вие не можете да се сприятелите с всеки, но веднъж направили го, обичате завинаги, както и те вас. Дори и най-върлите ви врагове имат едно наум и знаят, че може да не изглеждате толкова опасен, но външният вид лъже и затова изпитват огромно уважение към вас, дори и в битката!

Направете и други забавни тестове:
Коя от феите на „Дисни“ си ти? – вълшебен тест за момичета
Коя русалка от Мако си ти?
На кой герой от книгите за Хари Потър приличаш? – тест
Кое магическо създание си ти? – забавен тест за малки и големи
Можете ли да минете изпита в Университета за таласъми? – интересен тест за феновете на Майк и СълиКоментари
9 коментара

liubomir , 11 г.,

Публикувано на 16.08.2016

Iskam moq igra

От редакцията: Каква игра по-точно?

Валентин , ,

Публикувано на 11.09.2016

аз съм Беззъб

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 07.10.2016

Аз съм Елиат

Патрисия Джоканова, 4 г.,

Публикувано на 16.10.2016

аз съм беззъб

Александър богданов, 8 г.,

Публикувано на 11.11.2016

аз съм Мушу

Симона Мешева , ,

Публикувано на 03.12.2016

Аз съм Елиът !!!Почти всичко ми е "Б "Само това за любимата храна ми е шоколад!!!Обожавам Елиът готов е на всичко за момчето (забравих му името) Дори и да вижда че детето е при Джейн (или както там се казваше жената ) не спира да му вярва и го спасява !!!

Гери Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 01.01.2017

аз съм смелият елиат

Марая Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 11.04.2017

Аз съм Беззъб , той ми е втория любим след Мушу ( по - готин е ) но пак се радвам , че не съм Елиат или Сепфира ( нищо лично - не ги харесвам ) при мен всичко ( без 1. ) ми е В

Криси , ,

Публикувано на 01.02.2019

Аз съм Сапфир

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град