покани

Начало | покани | Котешки уикенд очаква всички от Бургас

Котешки уикенд очаква всички от Бургас

Аз детето | 2014-03-14

Котешки уикенд очаква всички от Бургас

Уникален по рода си любителски конкурс за домашни котки ще направи края на седмицата по-мъркащ и гальовен. National Geographic България кани участници и публика на конкурса „Малки котки в подкрепа на големите котки”. Конкурсът за домашни котета, котки и котараци ще се проведе на 15 март 2014 г., в Мол Галерия Бургас.
Участниците ще се състезават в категориите:
„Мис Мър-р-р” – приз за най-нежната и грациозна котана; 12:15 до 12:50 ч.
„Мистър Ар-р-р” – приз за най-мъжествен котарак; 12:50 до 13:25 ч. „Най-голяма пухинка” – приз за най-пухкаво коте; 13:25 до 14:00 ч.
„Най-изразителен мустак” – приз за котето с най-интересна муцунка; 14:00 до 14:35 ч.
„Най-добрият приятел на човека” – приз за коте, което изпълнява определени команди; 14:35 до 15:10 ч.

За участие се допускат котки на възраст над 6 месеца с донесен паспорт. Победителите във всяка категория ще се оценяват на място от специално жури. Разбира се, осигурени са и награди. Първите 50 посетили конкурса котки, ще получат подарък шампоан и пудра от „Фарма Вет”, както и котешка тоалетна от „Бентонит”. Победителите във всяка категория ще получат пакет от 4 кг. котешка храна и играчка „мишка” от „Carrefour”, шампоан и обезпаразитяваща пудра от „Фарма Вет” и по 5 кг. котешка тоалетна с лопатка от „Бентонит”.
Специалната награда е луксозна котешка триетажна катерушка, предоставена от zoo-paradise.com. Късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип. Ако желаете да участвате, потвърдете присъствието си на и-мейл: n.kalyonska@sbb.bg

Котешкият уикенд ще продължи и на 16 март 2014 г., когато от 12:00 ч., ще имате възможност да разгледате уникална изложба на редки видове котки. Не пропускайте да разгледате и пътуващата изложба „Големите котки”, изложена в Мол Галерия Бургас до 27 март 2014 г.

Източник на информацията: kolonkata.info, снимка: sxc.hu

Вижте още:
Защо котките имат мустаци?
Да подарим забавна играчка на нашата любима котка
Как да се сприятелим с домашния си любимец?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град