покани

Начало | покани | Коледен ретро трамвай потегля из София

Коледен ретро трамвай потегля из София

Аз детето | 2023-12-15

Коледен ретро трамвай потегля из София

Традициите са, за да се спазват – от този принцип се ръководят от район „Средец“ в София и затова отново ще зарадват малките палавници с разходка с ретро трамвай из центъра на столицата. Коледният ретро трамвай ще потегли за първата обиколка на 18 декември в 15 часа от пл. „Възраждане“. За единадесета поредна година малки и големи ще се радват на приказно коледно пътуване в компанията на Дядо Коледа и Снежанка. За всички малчугани ще има подаръци.

Ретро трамваят ще се движи на 18, 19, 20, 21 и 22 декември от 15 до 19 часа. Атракционната мотриса ще пътува двупосочно. – На всеки кръгъл час ще тръгва от пл. „Възраждане“ и ще спира на пл. „Македония“, пл. „Гарибалди“, пл. „Славейков“, бул. „Васил Левски“, УАСГ и пл. „Журналист“. Заради капацитета на мотрисата в ретро трамвая ще бъде допускан само по един възрастен придружител с едно или повече деца.

Тържественото откриване започва в 14:30 часа с две коледни песнички на децата от 3-ти „А“ клас при 38-мо ОУ „Васил Априлов“ с класен ръководител г-жа Николинка Ганчева.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2023 година.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град