новини детски

Начало | новини детски | Кампания „Месец за безопасен интернет“ стартира с конкурс в Разград

Кампания „Месец за безопасен интернет“ стартира с конкурс в Разград

Аз детето | 2015-02-12

Кампания „Месец за безопасен интернет“ стартира с конкурс в Разград

Кампания „Месец за безопасен интернет“ стартира в Разград днес с дискусия, в която участваха представители на училищата в общината – ученици и педагогически съветници. На нея бяха представени основните опасности, които идват от мрежата. Обявени бяха и инициативите, които ще се случат между 10 февруари и 10 март.

В този период ще се проведат обучения за ученици и учители, ще има тематични дискусии по класове, кръгла маса по проблема, както и ще бъдат разпространявани информационни материали. Обявен бе и конкурс за цветна листовка и плакат на тема: „Интернет – полезен, интернет – опасен“. Творбите се приемат до 10 март, обявяването на победителите е насрочено за 17 март. В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас, разделени в три възрастови групи: 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас. Участието може да е индивидуално или групово, може да се участва с до 2 творби. Във всяка възрастова група ще бъдат обявени призьори на 1, 2 и 3 място, които ще получат предметни награди и грамоти.

Творбите трябва да се представят по електронен път на: okbpp_rz_1@abv.bg pik_rz@abv.bg и на хартиен носител в стая 117 и 114 в Средношколското общежитие.

Кампанията „Месец за безопасен интернет“ се организира от: отдел „Образование“ в община Разград“, Комисията за обществен ред и сигурност към община Разград, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Общински съвет по наркотични вещества и ОДМВР-Разград.

Изтомчник на информация: dariknews.bg



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град