За родители

Начало | За родители | Какви подаръци да вземем за децата тази година. Наръчник за помощниците на Дядо Коледа

Какви подаръци да вземем за децата тази година. Наръчник за помощниците на Дядо Коледа

Аз детето | 2021-12-03

Какви подаръци да вземем за децата тази година. Наръчник за помощниците на Дядо Коледа

За малчуганите Коледа е сбъдната мечта и магия, повод за грейнали очи и усмивки, но всеки родител знае, че да си помощник на Дядо Коледа и да осигуриш всичко това съвсем не е лека задача. Или, забързани в работното ежедневие, оставяме покупките на детски коледни подаръци за последния момент, или се оказва, че точно тази кукла е свършила, или се налага да направим компромис поради финансови причини. Подобни ситуации, когато няколко дни преди празничната сутрин се чудим какво ще сложим под елхата, не са приятни, но тази година можем да си ги спестим със специалната Коледна кампания на платформата за електронна търговия eMAG. В нея се предлага голямо разнообразие от играчки и детски стоки с до 30% отстъпка, като всичко, което трябва да направим, е да добавим желаните продукти в онлайн количката с код Children.
 
А що се отнася до това какво да изберем – и тук eMAG ще ни помогнат с идеи за подаръци, включени в кампанията им.
 
При момичетата куклите са винаги на мода, а Барби е тяхната принцеса, която може да е балерина, фитнес инструктор и всякакви други неща. А ако към новото Барби добавим и комплект за игра с гардеробче за дрехи и аксесоари на куклата, то със сигурност подаръкът ще пожъне успех.
 
 
Играчките Bruder – строители, колички, фигурки и дори лодки с дистанционно, - също са отлична идея за подарък. С тях децата могат да се запознаят в детайли с техническите характеристики на избраните модели и да развиват своето въображение през часове забавна игра.
 
Пъзели и конструктори за всички възрасти и на различни теми – от класическото Lego, през Playmobil и Blocki, те усъвършенстват двигателните умения и координацията, стимулират креативността и познанията за различни сфери на живота. А и са толкова забавни!
 
 
Нови зимни обувки, маратонки или яке също ще зарадват малчуганите, а в eMAG са подготвили чудесни селекции с дрехи и обувки за момичета и за момчета.
 
Не са пропуснати и най-малките, за които в кампанията има оферти за кошари, креватчета с динозаври, детски столчета за хранене и кола, скринове и гардероби с различни рисувани герои, комплекти маса с активности и още много предложения
 
Но това съвсем не е всичко – защото подаръците никога не са достатъчни. До 22 декември всеки, закупил продукти от категорията „Играчки и детски артикули“, предлагани от еMAG, има шанса да спечели един от 100 бр. ваучери за пазаруване от платформата на стойност 50 лв. Тегленето на наградите ще стане на случаен принцип до 10 януари 2022 г., а късметлиите с награда ваучер ще могат да го използват за продукти, предлагани от еMAG, в същата категория – „Играчки и детски артикули“.
 
Е, вече знаем как лесно можем да станем най-добрите помощници на Дядо Коледа. Пазарувайки онлайн, не само ще спестим време и ще намерим на едно място добри оферти в най-различни категории, но и се възползваме от всички останали предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.
 
Пълни условията на кампанията „Пазарувай за детето и участвай в томбола“ можете да видите тук.


Коментари
1 коментар

Мина , ,

Публикувано на 07.12.2021

Ами ако искаме да купим момичешки подарък

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град