интересно

Начало | интересно | Докато сме у дома: Дядо Коледа и Googlе са ни подготвили много коледни забавления

Докато сме у дома: Дядо Коледа и Googlе са ни подготвили много коледни забавления

Аз детето | 2020-12-17

Докато сме у дома: Дядо Коледа и Googlе са ни подготвили много коледни забавления

„Зън, зън, зън...

Кой е вън? Кой е вън?

Кой ще дойде в този час?

Дядо Коледа при нас!“

Докато сме си у дома и по-често стоим пред екраните, Дядо Коледа и Google са ни приготвили нещо интересно! Когато пишете „Дядо Коледа“ или „Коледа“ в полето за търсене ще видите въртяща се коледна шапка от дясната страна на страницата. Ако кликнете на нея, тя ще ви отведе до Селото на Дядо Коледа – забавен виртуален свят с празнични герои, часовник за обратно броене до големия ден и интерактивни дейности. В дните, предхождащи Бъдни вечер, децата и възрастните могат да се насладят на дейности, свързани с празниците, докато чакат Дядо Коледа да пристигне.

На уебсайта на Дядо Коледа потребителите могат да гледат анимирани видеоклипове за приключенията на добрия старец, да правят свои собствени селфита с него, да създават свои собствени елфи и иглута, да решават пъзели и игри и дори да проследяват Дядо Коледа в навечерието на Коледа.

Забавен факт: Пътуването на шейната в празничната нощ е с продължителност 25 часа. Първата спирка е малко след 22 часа. местно време в Източна Русия, когато е 5 сутринта в Ню Йорк и 11 сутринта в Париж. Това научихме от Селото, но вие можете да прочетете и още куп неща. Но докато пътуването на Дядо Коледа не започне на 24 декември, можете да играете игра за въртящите се бонбони, да летите с елф с реактивна раница, да се пързаляте заедно с пингвин на ски писта, да търсите Дядо Коледа на плажа и в джунглата, да четете история за Оли, да приготвите конфитюр по рецепта на джуджетата, да рисувате или оцветявате празнични герои и още много забавни неща.

Ако имате Google Assistant, можете дори да поискате от него „да се обади на Дядо Коледа“ и да се свържете с някой от елфите в неговата работилница или да кажете: „Хей, Google, дай ми шега на Дядо Коледа“, за да чуете няколко персонализирани записани шеги от самия него. В големия ден можете също да помолите вашия Google Assistant да намери Дядо Коледа, като кажете: „Хей, Google, проследи Дядо Коледа“ или „Хей, Google, къде е Дядо Коледа в момента?“

А писмо с желание до Дядо Коледа можете да изпратите Оттук.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град