интересно

Начало | интересно | 5 интересни подаръка за любимите преподаватели под 10 лева

5 интересни подаръка за любимите преподаватели под 10 лева

Аз детето | 2019-09-13

5 интересни подаръка за любимите преподаватели под 10 лева

Първият учебен ден е почти тук, остават само два дни и със сигурност вече се чудите или направо търсите откъде да вземете букет с цветя, какъв да бъде и разбира се колко ще струва, защото след цялото купуване на химикалки, тетрадки и други канцеларски материали и раници, дрехи със сигурност родителите ви казват, че трябва да се внимава със средствата. Да не говорим, че тепърва предстои и купуването на учебници. От друга страна винаги е хубаво да занесем цвете на любимия си преподавател, защото това е знак на уважение към него или нея. А със сигурност няма как да не се съгласите, че преподавателите ви заслужават такова. Но пък защо трябва да е точно цвете. Знаете, че всеки гледа бизнеса си и цветята преди първия учебен ден рязко поскъпват! А има толкова по-интересни и по-хубави подаръци под 10 лева, които със сигурност също ще покажат достатъчно уважение на любимите ви преподаватели.

Ако се чудите кои са те, ето нашите 5 предложения!

Кутия или бурканче със специални пожелания

Направете няколко красиви листчета – цветни или пък сами ги изрисувайте от едната страна, а от другата ръчно напишете по едно послание за любимия ви учител. Може дори да разкажете най-хубавия си спомен с него/нея и защо толкова го обичате. Със сигурност ще му хареса и ще го трогне. После ги сгънете и ги поставете в кутия или бурканче украсено с панделка. Идеален подарък! В идеята можете да включите дори целия клас и всеки да напише по едно листче с послание, които да поставите на едно място. Ще стане страхотно!

Ваучер за книжарница

Тук също можете да се включите целия клас, като разбира се ако всеки даде по пет лева например накрая подаръкът може да стане и с още по-голяма стойност. Вече всички книжарници навсякъде имат такава практика – купуваш ваучер на определена стойност и след това с него човекът на когото си го подарил може да си вземе каквото той си избере. Отлична идея за учител – може да си избере книга или пък необходимите канцеларски материали за новата учебна година, но ще знае, че те са от вас.

Кутия с ръчно направени сладки

Направете бисквити, кексчета или пък други ваши любими сладки по избрана рецепта. Можете да си изберете и от нашите, сложете ги в красива кутия с панделка и подарете на първия учебен ден. Те могат да бъдат изядени доста бързо, защото дори и учителите обичат понякога нещо сладичко, но споменът ще остане завинаги. Особено след като знаят, че сте ги направили у дома лично за тях.

Малка чантичка пълна с дребни канцеларски материали

Химикалки, тефтерчета, моливи, острилки, тебешири, маркери, стикери, кламери... Учителите винаги имат нужда от подобни неща и за съжаление, често се налага да си ги купуват сами. Но пък ще останат доста впечатлени и трогнати, ако тази година ги получат от вас като подарък за първия учебен ден.

Лично нарисувана и надписана текстилна торбичка

Такива торбички и текстилни флумастери се продават почти във всяка книжарница и не са никак скъпи. Ще ви излязат общо точно 10 лева, но пък за преподавателя ще са безценни, особено ако нарисувате нещо на чантата сами. Нищо чудно още на следващия ден да видите как любимият ви учител гордо носи учебниците и необходимите си материали за работа точно в тази чантичка.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град