важните неща

Начало | важните неща | Защо обичате училището

Защо обичате училището

| 2014-10-26

Аз обичам да ходя на училище, защото там научавам много нови неща. Там си намерих приятелки, с които обичам да си играя. В училище е много интересно и забавно. Научих се да чета и пиша. Обичам да решавам задачи по математика. В часа по музика всички пеем заедно.
Мариела Джамбова-8 год.
 
Обичам да ходя на училище, защото там е моят втори дом. Там научавам много нови неща и ми е забавно. Там аз виждам приятелите си и си намирам нови. Моето училище се казва ”Драган Манчов”. Там ми е забавно и се грижат за мен.
Мартин Цветанов-8 год.
 
Обичам да ходя на училище, защото научавам много нови неща и прекарвам времето си с най-добрите госпожи. То ми е втори дом! Прекарвам много дълго време в него. Неговото име е ”Драган Манчов”.
Теодора Ловчинова-8год.
 
Обичам да ходя на училище, защото научавам много разнообразни неща. Защото има забавни моменти. Защото се срещам с приятели и се учим на неща, които не знаем. То е като мой втори дом.
Мартин Петков -8 год.
 
Защото обичам да уча. Всеки ден научаваме по нещо ново и полезно. Обичам го понеже е много интересно. Има езици, които ще научим и може би ще вземем нов предмет. Харесва ми училището – има хубави учители. Харесва ми на училище.
 Виктория Памукова-8год.
 
Моето училище се казва ОУ ”Драган Манчов”. Харесва ми да ходя на училище, защото има все различни часове, които са интересни и приятни. Много ми харесват учителите и приятелите. Обичам да ходя на училище, защото е важно. И все приятно.
 Симона Тодорова-8 год.
 
Обичам да уча в училище,защото ми харесва да решавам задачи. Имаме учебници, които са пълни със знания. Ставаме много умни в училище. Най-хубавото място е училището.
 Владимир Сираков-8год.
 
Там уча да пиша и да чета. Там имам приятели. Обичам да научавам други неща. Училището е моят втори дом, то се казва „Драган Манчов”. Там се срещам с други хора.                    
Марио Филипов-8год.
 
Аз обичам да ходя на училище, защото научавам много нови неща. Там аз се научавам на труд и творчество. Училището ми е втори дом и се казва „Драган Манчов”. Аз обичам да ходя на училище, защото е много хубаво. И защото съм всеки ден с приятелите си.
Гергана Бърдукова-8 год.
 
Защото всеки ден научаваме много нови неща. И защото всички сме задружни. Обичам да ходя на училище, защото правим много интересни неща. Аз обичам да ходя на училище, защото винаги ми е много забавно.
И защото винаги ме ободрява.
Жени Тодорова-8 год.
 
Аз обичам да ходя на училище, защото много неща научавам. Моето училище ми е втория дом. То е моята занимавка. Моето училище се казва ”Драган Манчов”. Училището е най-хубавото нещо.
Мартин Пунчев-8год.
 
Защото аз там се уча на мнаго наука и неща за света. Обичам да ходя на училище, защото това е много важно, но и много забавно. Аз обичам да ходя на училище, защото там съм с най-добрите приятели. Там е моя втори дом, пълен с наука. В училище с най-любимите учители.
Ния Тотева-8 год.
 

Защото се уча да чета и пиша. Имам много приятели. Учителите са добри и много ми помагат. В училище се учимда сме добри и послушни и да станем добри хора.             
Жанета Къкърдакова-8 год.
 
Аз обичам да ходя на училище, защото училището е моя втори дом, защото научавам много неща. Всеки ден съм с най-добрите си приятели. Защото е най-хубавото училище в града. Имам най-добрите госпожи.
Ива Айгърска-8год.
 
Обичам да ходя на училище, защото научавам много нови неща. Той е като мой дом-училището мило. Той е най-хубавото училище в целият свят. Аз най-много  го обичам, защото научавам много неща. То е най-обичаното в целият свят.
Антон Владиславов-8год.
 
Аз обичам да ходя на училище, защото научавам много нови и интересни неща. Виждам се с приятелите си и с моите госпожи. Това е моя втори дом. Моето училище се казва „Драган Манчов”. Аз съм много щастлива в училище и се уча добре.
Никол Любенова-8год.
 
Там е забавно и се уча. Там научавам всичко за света. Там си играем и спортуваме. Харесва ми, защото се забавлявам, защото там ми е нашият втори дом.
Виктор Минчев-8год.
 
Защото обичам да ходя на училище. В училището можещ да научиш много нови неща. То е много забавно, защото мога да видя моите приятели и приятелки и много се уча. Можем да се научим да четем и пишем и да смятаме. То е чудесно и госпожите са прекрасни.
Ина Маркова-8год.
 
Аз обичам да ходя на училище и там научавам много неща. Моят втори дом е училището и неговото име е „Драган Манчов”. Аз го обичам, защото всеки ден е забавен. Обичам го, защото се виждам с приятели.                                   
Кристиян Панчовски-8год.
 
Училището е най-хубавото нещо. Аз обичам да ходя на училище, защото там много се учим. Моят втори дом е училището и то се казва „Драган Манчов”. Виждам се с приятели и се забавлявам.
Христо Малиганов-8год.
 
Моят втори дом е училище ”Драган Манчов”. В училище се уча на дисциплина. Искам да ходя на училище, защото там е забавно и научавам нови неща. В училище е хубаво, защото съм с най-добрите госпожи.
Ивелина Стойчева-8 год.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град