игри в дома

Начало | игри в дома | Йога и зарче се съюзяват, за да ви забавляват!

Йога и зарче се съюзяват, за да ви забавляват!

Аз детето | 2018-07-06

Йога и зарче се съюзяват, за да ви забавляват!

Ако точно в този момент си търсите някоя наистина приятна и интересна игра у дома, то сте попаднали на точното място! Пригответе се да ви покажем една уникална игра, която със сигурност не сте срещали друг път и не сте опитвали. Тя съдържа в себе си забава и полезно движение. В нея заедно се съчетават на пръв поглед две несъвместими неща: йога и зарчета. Знаете – едното е спорт, другото е важна част от всяка настолна игра! Те обаче успяват да се съюзят в най-интересната, оригинална и забавна игра у дома, която сте виждали някога. При това освен доза веселие, ще получите и доза полезност. Ако не сте сигурни какво пък е това нещо йога и защо е полезно можете да прочетете повече тук, а за тези, които вече знаят – нека направо се прехвърлим в света на забавлението!

Правилата са много прости, но първо нека кажем, че с тази игра можете да се веселите както с много хора, така и сами! Разбира се с повече приятели ще е по-весело, но и ако си сам, пак не е за изхвърляне. Какво ви трябва за самата игра: просто едно зарче и картинката с нашите йога пози, които ще намерите по-долу! За всяко число от зарчето има определена картинка! Така че всеки от вас се изрежда да го хвърли и трябва да заеме позата, която му се е паднала. Този, който издържи най-дълго в тази поза печели.

Тук имаме обаче и едно малко допълнение: когато ние опитахме играта, оказа се, че в някои от позите доста ни бива, така че ако ви се струва, че всички издържате прекалено много време и могат да минат часове преди някой да се предаде, просто направете позите си за няколко секунди и след това хвърлете отново. Ако пък играете сам можете просто да засичате за колко време издържате.

Както и да решите да го направите гарантираме едно – ще е забавно, различно и полезно!

По материали на kumarahyoga.com



Коментари
2 коментара

Ирина Йорданова, 10 г.,

Публикувано на 07.07.2018

За мен тези пози са доста лесни.Има ли вариант с по-трудни пози?

От редакцията: За сега нямаме, но щом е така ще измислим. :-)

Нели Стоянова, 61 г.,

Публикувано на 28.12.2019

как мога да си купя тази игра йога съъ зарче

От редакцията: Здравейте, тази игра не се продава, просто е наша идея и трябва да прочетете текста и да си я направите сама.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град