конкурси

Начало | конкурси | Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

Аз детето | 2017-06-08

Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

На 16-ти юни 2017 Маккуин Светкавицата ще влети с шеметна скорост на големия екран за най-новото си приключение известно под името „Колите 3“. В новия филм любимецът на всички деца ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство. притиснат от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно завземат спорта. Маккуин преживява сериозна катастрофа, след която вече не е същият.

Светкавицата ще трябва да вземе съдбата си в собствените си гуми и отново ще докаже, че нищо не е приключило, докато той не реши. За да се върне отново в играта и пак да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да му върне шампионската титла. Маккуин не забравя и завета от своя учител – мъдрия и опитен Док Хъдсън. Невероятният Хъдсън Хорнет, трикратен победител в състезанията за Купата Пистън, дава на младия състезател най-ценния съвет – как да се справя с опасните и неочаквани завои и обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание с много по-млади, модерни, бързи и тунинговани коли.

Звучи толкова страхотно, нали? Но знаете ли, че и вие можете да станете част от това невероятно високоскоростно приключение и то още сега! Чудите се как ли? Много просто – обичате да рисувате, в това не се съмняваме. Така че с нашите любими партньори от „Форум Филм“ ви предлагаме едно интересно предизвикателство. Замисляли ли сте се някога каква кола бихте били вие? Каква марка, как ще изглеждате и какво бихте правили ако попаднете в света на „Колите“. Каква ще е вашата роля във филма? Не сте? Би било хубаво да го направите, защото само така ще можете да участвате в страхотния ни конкурс! Представете си, че сте приятел на Маккуин Светкавицата или пък негов противник или пък няма Маккуин, а вместо това главният герой сте вие. Представете си как бихте изглеждали: като зелена спортна кола с красиви лепенки, голям камион или пък красив мотор! Дали се състезавате или пък помагате на състезателите! А можете пък и да работите някъде в някой град като Радиатор Спирнгс! Оставете въображението да ви води. Накрая ни нарисувайте това, което виждате и сте готови!

Сега остава само да изпратите рисунката си на имейл info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години до 24-ти юни. Направите ли го ще имате възможността да спечелите страхотни награди от „Форум Филм“, а именно: шапка, тениска, тефтер с 3D ефект, чаша, която променя картинката си при затопляне, сенник за кола, пъзел или кенгуру за скачане и всичко това от „Колите 3“!

Сега какво чакате, започвайте да рисувате и не забравяйте, че „Колите 3“ ви очакват в кината на 2D и 3D от 16 юни 2017 г.

Своите рисунки вече изпратиха:
Виктория Кьосева, 12 г.
Ясмин Душева, 11 г.
Божидар Иванов, 7 г.
Георги Николаев, 9 г.
Елена Арсова, 9 г.
Катерина Микова, 7 г.
Доминика Микова, 5 г.
Виктория Тодорова, 10 г.
София Илчева, 9 г.
Николета Кузманова, 11 г.
Магдалена Николова, 9 г.
Серафим Ковачевич, 7 г.
Силвана Славчева, 9 г.
Ива Панкова, 12 г.
Радостин Стефанов, 7 г.
Георги Асенов, 9 г.
Стефка Христова, 9 г.
Милена Атанасова, 10 г.
Светла Огнянова, 10 г.
Ани Чолакова, 10 г.
Анелия Райчева, 10 г.
Невена Лонгозова, 11 г.
Гриша Христов, 12 г.
Мартин Милев, 5 г.
Адам Амр, 5 г.
Джазмина Амр, 5 г. 

Изпратените рисунки можете да видите тук!Коментари
21 коментара

gergana , ,

Публикувано на 08.06.2017

do kolko risunki moze da ispratim

От редакцията: Три.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 08.06.2017

А може ли да участват и момичета?

От редакцията: Разбира се! Всеки, който харесва „Колите“ може да участва.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 08.06.2017

Извинете ако е нахално но ако съм една от печелившите може ли да го имате предвид че много ми харесва шапката

От редакцията: Да, ще го имаме предвид. :-)

Мими , ,

Публикувано на 08.06.2017

Имам идея за конкурс.Може да направите за Новите играчки спинери.Да нарисуваме спинер или да напишем за тях и наградата да са спинери .Ако идеята ви харесва я реализирайде по скоро че може скоро спинерите да излязат от мода.:-)

От редакцията: Здравей, благодарим за идеята. Стига да успеем да го организираме преди да мине модата, както казваш, ще го пуснем. Благодарим ти!

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 10.06.2017

Здравейте, имам идея за конкурс и се надявам да ви хареса.Мисля, че всички деца обичат да рисуват, а и вие го твърдите.Както и всички обичат да ходят и гледат кино.Дори скоро ще излезне новият филм"Колите 3".Не случайно пиша тук идеята си. :) Щом всички обичат да рисуват и гледат филми, защо да не направите конкурс, в който да нарисуваме любимият си герой от Дисни филмите в кината. ???? А за тези, които смятат, че не могат да рисуват добре(въпреки, че аз мисля, че всеки човек рисува хубаво) могат да опишат героя, който им е любим или да измислят някаква случка с него, също може да включат и нови измислени от тях.Просто идеите са много.За бройката в любимия герой няма ограничения. Надявам се идеята да ви хареса и да има такъв конкурс. Доскоро!Между другото вие сте супееер!!!

От редакцията: Здравей, Адриана. Предложението ти всеки да нарисува любимия си герой от филм, а не от точно определен е наистина интересно. Ще го запишем и се надяваме скоро да можем да организираме и такъв конкурс.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Скоро ще има ли нови конкурси?

От редакцията: Да, тази седмица ще имаме още един. :-)

Мая , 11 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Деца до колко години могат да участват

От редакцията: До 16.

ЕЛИ , 9 г.,

Публикувано на 14.06.2017

ПОЛУЧИХТЕ ЛИ РИСУНКАТА МИ?

От редакцията: Да, получена е.

Ясмин Душева, 11 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте. Надявам се да сте получили рисунката ми. Преди време аз бях ви пратила идеи за евентуални конкурси но до сега не съм видяла нито една от идеите ми. Явно не са ви допаднали>?

От редакцията: Здравей, получихме я. Помним и идеите ти, напротив харесаха ни, просто понякога е трудно и бавно да се намерят подходящи награди и да се организира самия конкурс, но не сме забравили предложенията ти.

Starlight , ,

Публикувано на 16.06.2017

Имам идея за нов конкурс.Темата ще е за филма Лолирок.Всеки участник трябва да изпрати своя рисунка на любимия му герой или да нарисува свой собствен нов герой с кратък текст който описва нарисуваното като името и от коя планета идва има ли си домашен любимец ..... .Това е моята идея.Надявам се да се появи в сайта скоро.

От редакцията: Здравей, благодарни сме за идеята, звучи интересно, ще се постараем да има и такъв конкурс.

Starlight , ,

Публикувано на 16.06.2017

Много ви благодаря

георги , ,

Публикувано на 17.06.2017

имам идея за следващия конкурс може да е на тандърмен срещо тандърмен

От редакцията: Много ти благодарим за идеята.

петя иванова, 7 г.,

Публикувано на 17.06.2017

кога ще има нов конкурс

От редакцията: Когато свърши някой от сегашните два.

Н.Кузманова , ,

Публикувано на 18.06.2017

Сайта ви е супер но ако искате може да обмислите идеята за конкурс на Nickelodeon.Да направим рисунка или да напишем нещо за някой от филмите или самият канал.

От редакцията: Здравей, добра идея, ще се постараем скоро да направим и такъв конкурс.

мими , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да идеята за конкурс на Nickelodeon е супер.

Ally , ,

Публикувано на 18.06.2017

Леле!От кога чакам някой да предложи конкурс на Nickelodeon

Emma , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да...конкурс на Nickelodeon.Леле много искам да нарисувам някой от Рок училище!

Лили , ,

Публикувано на 18.06.2017

До.колко рисунки може?

От редакцията: Четири.

Лола , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да!

Йонич , ,

Публикувано на 19.06.2017

Може за Никалолдеон

Николета , ,

Публикувано на 19.06.2017

Може ли ако се класирам сред печелившите да е всичко друго само Не и онова за кола защото нямаме кола и няма да ни е от полза

От редакцията: Ще го имаме предвид. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град