конкурси

Начало | конкурси | Играй и спечели двойна покана за интерактивната изложба „Живите динозаври“

Играй и спечели двойна покана за интерактивната изложба „Живите динозаври“

Аз детето | 2017-09-28

Играй и спечели двойна покана за интерактивната изложба „Живите динозаври“

Играта приключи! Благодарим на всички за участието. С победителя ще се свържем на посочения имейл или телефон!

* * *

Знаете, че никой никога не е виждал тиранозавър рекс на живо, какво говорим пък да го язди. Поне никой не беше до днес! Днес вече нещата са съвсем различни. Макар динозаврите отдавна да са изчезнали от нашата планета, ние не спираме да се интересуваме от тях и да откриваме все по-интересни и любопитни факти от техния живот. Благодарение на всички тези открития и съвременните технологии, с които разполагаме можем да видим динозаврите по-истински от всякога. Това е възможно благодарение на изложбата „Живите динозаври“, която вече завладя София. Посетена от над 10 милиона души по целия свят, експозицията ви очаква всеки ден от 9:30 ч. до 20:30 ч. в парка на Военната академия в София.

„Живите динозаври“ ви обещава едно незабравимо праисторическо приключение, в което ще можете да разгледате 24 атрактивни и движещи се макети и скелети на динозаври, сред които любимия Т-Рекс и Добрият динозавър. Не само ще можете да разгледате отблизо реалистично направените макети, но ще научите и любопитни факти за произхода, живота и навиците на динозаврите, как са отглеждали малките си и как са ловували, но накрая ще можете да оцветите динозавърска картина за спомен и дори да пояздите няколко от праисторическите животни.

Убедени сме, че вече нямате търпение да тръгнете към „Живите динозаври“, но преди това трябва да ви кажем и още нещо! Специално за вас и с подкрепата на организаторите, имаме и една много интересна игра. Отговорете на въпроса във формата, която ще намерите по-долу и можете да спечелите двойна покана за интерактивната и много интересна изложба. Попълнете внимателно всички полета и ни изпратете своя отговор до 5-ти октомври включително! На 6-ти ще съобщим и името на победителя.

Пожелаваме ви късмет и не се учудвайте ако понякога в София чувате динозавърски рев. ;-)

Изложбата се намира в София, като са осигурени само билетите, транспортът е за сметка на наградения. Коментари
8 коментара

... , ,

Публикувано на 28.09.2017

Защо трябва дА си даваме номера на непознати?

От редакцията: Здравей, радваме се, че така добре се сещаш и внимаваш какво правиш в интернет. В случая обаче първо ни трябва, за да можем да обясним на наградения как ще може да получи билетите си и второ естествено искаме номер на родител. Също така, макар наистина дори и да не се познаваме лично, в нашия сайт е сигурно, че няма да използваме номера за каквото и да е друго освен за награда, ако се спечели. Спазваме основни правила за безопасност и като официален сайт, който е застанал с имената на редакторите си и името на компанията, от която е част е сигурно, че всички данни, които искаме си остават лични и се използват само и единствено при нужда и спечелена награда и не се съхраняват повече от необходимото.

555 , ,

Публикувано на 30.09.2017

Щом можем да спечелим два билета с родител ли трябва да отидем или може с приятел! Например родителите да дойдат с нас, но само ние да разглеждаме динозаврите!!!!

От редакцията: Ако родителите ми са съгласни може и така.

, , ,

Публикувано на 30.09.2017

Само по един път ли е нужно да изпратим отговора или ако го изпратим няколко пъти ще имаме по-голям шанс да спечелим!!!!

От редакцията: Само по един път е достатъчно.

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 02.10.2017

Ще има ли конкурс за Хелоуин?

От редакцията: Все още не сме решили, но има време. ;-)

Гергана Герджикова, ,

Публикувано на 05.10.2017

Здравейте,бях спечелила една от книжките на Феридун Орал и още не съм я получила.Също така и томболата за фото-загадка.Ще може ли да ми кажете кога ще мога да ги получа?

От редакцията: Здравей, не сме те забравили. Следващата седмица ще ги получиш.

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 05.10.2017

Кога е края на този конкурс?

Гергана , ,

Публикувано на 06.10.2017

Благодаря Ви много!

Габриела Христова, 12 г.,

Публикувано на 15.10.2017

Здравейте! Може ли да ви попитам кога ще публикувате отговора на месечната Фото-загадка. Мина повече от един месец!

От редакцията: Здравей, така е малко се забавихме в началото на новата седмица ще сменим загадката.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град