любими герои

Начало | любими герои | Снежинка – малкото пухкаво зайче с неподозирана същност

Снежинка – малкото пухкаво зайче с неподозирана същност

Аз детето | 2016-01-25

Снежинка – малкото пухкаво зайче с неподозирана същност

Чудите ли се понякога какво правят домашните ви любимци, когато излезете от вкъщи? Хората, създали миньоните, този път ще ни поведат в съвсем ново и интересно приключение с анимационния филм „Сами вкъщи“. Този път новите герои няма да са някакви чудновати същества, но това изобщо не означава, че приключенията и веселбата няма да са гарантирани. Всеки, който има домашен любимец ще разбере напълно какво искаме да кажем. С тях забавленията винаги са гарантирани, особено ако ги оставим „сами вкъщи“ и видим скришно какво правят. Така че пригответе се да се запознаете с дакела Бъди, териера Макс, пудела Ленард, канарчето Мел, котката Клои и други домашни любимци. Те ще ни разкрият какво правят всички домашни любимци, когато са оставени сами вкъщи. Знаете ли например, че котката ви тайно похапва от хладилника, или че кучето ви обича да се чеше с миксера, а че обича да седи на любимото ви кресло и че често не ви чака до вратата с нетърпение през целия ден, както ни кара да мислим? И ние не знаехме, но много скоро ще разберем, че това е истина както и още много интересни неща.

Всеки смята, че познава домашния си любимец – какво харесва или не харесва, неговите навици и личностни особености, но дали наистина е така? Най-дълго очакваният филм това лято „Сами вкъщи“ ще ни докаже, че нашите четириноги приятели са много повече от това, което подозираме. Дори малките сладки пухкави бели зайчета изобщо не са това, за което ги мислим. Филмът ще ни запознае с едно такова на пръв поглед сладурче на име Снежинка.

Разбира се, Снежинка изглежда невинно и безпомощно сладко зайче, но повярвайте, хич не е такова, каквото изглежда. Чували ли сте израза „совите не са това, което са“. Благодарение на този заек, спокойно можем да го преработим и като „белите пухкави зайчета не са това, което са“! То е опасно и представете си дори предвожда банда, направо армия от изоставени домашни любимци. Владее карате и доста други бойни изкуства, както и умее да прави ключове от моркови и да освобождава домашните любимци от „затвора“, а дори и малко да шофира големи камиони.

Дали има и други способности и дали наистина е чак толкова лош или просто натъжен и иска да намери своето място в света на хората, ще разберем това лято! А дотогава ще се питаме какво ли правят и нашите домашни любимци, когато са „Сами вкъщи“!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град