важните неща

Начало | важните неща | Силата на майките

Силата на майките

Християн Караколев | 2016-03-08

Силата на майките

Участва в конкурса „Аз обичам мама!“ – конкурс за 8-и март“

Майките са най-голямото богатство на света. Когато си гневен, обиден или си получил лоша оценка, когато си бил нагрубен, те всеки път намират как да те укротят с добра дума, с целувка или с рисунка. Майчината сила е, че когато докоснат нещо със своите магически ръце, то веднага започва да се преобразява. Ако погалят някое разсърдено лице, то се развеселява, ако поставят длан на някоя раничка на крачето или ръчичката, тя мигновено заздравява. Майките са нещо невероятно, тяхната любов и жертва за нас е неописуемо голяма. Те искат да правят най-доброто за нас. И успяват!

Аз смятам че те са неповторими. Моята майка е такава – силна и много любяща. Тя обикновено се връща изморена от работа и затова предложих на тати да измислим робот, който да ѝ облекчи труда. Той ще е конструиран от меки и много светли розови части. Ще помага на мама и ще ѝ масажира ръцете дори. Така мама ще бъде спокойна, ще има повече време за мен и аз ще съм още по-щастливо дете...



Коментари
3 коментара

Силвия Караколева, 44 г.,

Публикувано на 08.03.2016

Това е моят най-мечтан и съкровен подарък за празника от моето малко момче! Тези думи осмислят дните, пълнят сърцето и дават крила! Да има още много вдъхновения за теб, Хриси! Животът е прекрасен! Изживей го пълноценно!

Емил Димитров, 50 г.,

Публикувано на 08.03.2016

Споделено богатство - майка и дете! В думите се отразяват и майката и детето!

Емил Димитров, 50 г.,

Публикувано на 09.03.2016

Споделено богатство - майка и дете! В думите се отразяват и майката и детето!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град