конкурси

Начало | конкурси | Отговорете и спечелете чудни награди от филма „Баща в излишък 2“, които да ви топлят цяла зима!

Отговорете и спечелете чудни награди от филма „Баща в излишък 2“, които да ви топлят цяла зима!

Аз детето | 2017-11-28

Отговорете и спечелете чудни награди от филма „Баща в излишък 2“, които да ви топлят цяла зима!

Срокът за участие приключи! Благодарим на всички, които се включиха. Наградените ще обявим на 14-ти декември!

* * *

Щом завали сняг всеки един от нас започва да си мисли само за едно нещо – Коледа, Коледа и пак Коледа! Украсената елха, миризмата на канела, топъл шоколад в комбинация с вкусни бисквитки и най-вече цялото семейство да си е у дома. Никой не е навън, никой няма работа и всеки може да се отпусне спокойно, да поговорите, да поиграете на някоя семейна настолна игра или пък да изгледате някой интересен филм.

Говорейки за филм имаме идеалното предложение за вас, което можете да видите дори преди Коледа и което несъмнено ще ви донесе много смях и коледно настроение в тези студени зимни дни. Говорим за продължението на комедийния хит от 2015 година „Баща в излишък“. Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Във втората част двамата ни герои ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон. Сами се досещате, че такава комбинация на едно място не предлага нищо повече от едно страхотно забавление. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа? Ще разберете ако заедно с мама и татко гледате филма „Баща в излишък 2“.

Споменавайки Коледа толкова много пъти не сме забравили, че тя е и подаръци. Затова ние с вас направо ще я отпразнуваме по-рано. Естествено с една интересна игра посветена на филма „Баща в излишък 2“. За да участвате в играта трябва да направите нещо наистина лесно. Да ни изпратите отговор на въпроса кой е най-хубавият ви коледен спомен със семейството. Нещо, което сте направили всички заедно и ви е било весело в това време от годината. Отговорите ви може да са дълги или кратки – сами избирате. Изпращайте ни ги до 8-ми декември на имейл info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години.

В замяна на тях имаме страхотни подаръци от „Форум Филм“, които можете да спечелите. Готини термоси и хубави зимни шапки, които ще ви топлят цяла зима! Естествено не забравяйте и да гледате филма „Баща излишък 2“ по кината от 1-ви декември. Той ще направи най-коледния месец още по-забавен и коледен!Коментари
6 коментара

Вики Кьосева, 13 г.,

Публикувано на 28.11.2017

Здравейте, получихте ли моят отговор на въпроса? Ако да, хареса ли ви?

От редакцията: Здравей, получихме го, много е интересен и оригинален.

гергана книжарова , 12 г.,

Публикувано на 30.11.2017

получихтели моят отговор и ако да харесаливи

От редакцията: Получихме го, много е интересен.

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 30.11.2017

Здравейте, искам да ви предложа идея за конкурс на тема - Коледа е, време за мечти. Конкурсът да е главно за рисунка и в рисунката да бъде изобразено какво искаме да получим за коледа като коледен подарък. Като наградите предлагам вие да измислите. Надявам се идеята да ви е харесала.

От редакцията: Здравей, Вики. Много ти благодарим, много е хубаво и коледно, надяваме се, че до няколко дни ще можем да направим точно такъв конкурс.

Милена , 12 г.,

Публикувано на 01.12.2017

Кога ще обявите победителя във фото-загадката???

От редакцията: Тази събота.

Petya Doneva, 11 г.,

Публикувано на 02.12.2017

ЗДРАВЕЙТЕ ПОЛУЧИХ ТЕ ЛИ ОТГОВОРЪТ МИ ???

От редакцията: Здравей, да получихме го.

Силвия Андонава , ,

Публикувано на 02.12.2017

Утре ще пратя отговорът ми и моля, ако съм един от победителите да спечеля термос

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град