любими герои

Начало | любими герои | Най-интересните неща за най-новата принцеса на „Дисни“

Най-интересните неща за най-новата принцеса на „Дисни“

Аз детето | 2016-08-10

Най-интересните неща за най-новата принцеса на „Дисни“

Принцесите на „Дисни“ винаги са грабвали сърцата на малки и големи момичета по целия свят от поколения насам и то не защото са принцеси, а защото всяка от тях притежава нещо уникално. Нещо, което я различава от всички други и което те очарова. Освен това те притежават и най-хубавите и благородни човешки качества. Дори Елза да беше лоша за малко например или по-скоро да свърши някои лоши неща, защото просто е изплашена и обидена, дълбоко в сърцето си тя остана добра. Ето това е, което пленява всяка част от човешката и най-вече от детската душа – принцесите от тези ваши и наши любими истории винаги ще бъдат най-обичаните героини.

Сигурни сме, че и най-новата принцеса към клуба няма да я подмине тази най-хубава слава. Както вече ви съобщихме само преди броени месеци към благородните героини се присъедини и Елена от Авалор – първата по рода си латиноамериканска принцеса. Тя е весела, жизнерадостна, мила и безкрайно интересна. Освен че живее във вълшебно кралство, спазва и някои латиноамерикански традиции, които са повече от интересни. И докато в САЩ и някои близки страни децата вече задоволиха нетърпението си и видяха новата принцеса, то ние в България ще трябва да почакаме още малко, за да се срещнем с нея в целия ѝ блясък. Дотогава, за да не я забравим, преди да сме се запознали с нея и за да направим чакането интересно ви предлагаме да научите най-интересните неща за най-новата принцеса Елена от Авалор.

Ейми Кареро озвучава Елена

Ейми Кареро е на 28 години и е позната на много зрители от хитовия сериал „Млади и гладни“ и според режисьора е възможно най-добрият избор за озвучаване на новата принцеса. Тя е тази, която ѝ придава приятния характер. Освен това Кареро се е справила блестящо като се има предвид, че за първи път озвучава нещо, каквото и да е. А най-важното е, че самата тя е латиноамериканка, което прави Елена още по-екзотична, интересна и истинска.

Елена няма да е влюбена

За разлика от Ариел, която дава гласа си, за да може да бъде с любимия си принц Ерик или Пепеляшка, която изпуска пантофката си и бива търсена под дърво и камък от друг принц, при Елена няма да има нищо такова. Тя няма да бъде влюбена в принцове, нито те в нея. И сега ако си мислите, че тя ще е най-скучната принцеса на света, много ще се разочаровате да разберете, че няма да сте прави. Тя ще бъде най-силната и независима принцеса на света. Няма да има нужда от някой хубав принц да я защитава. Всъщност тя ще е толкова заета с приключенията покрай защитата на кралството си, че няма време да мисли за любов. А сме сигурни, че и вие ще забравите за смелите принцове, докато сте в света на Елена.

Елена има магически сили

Точно като Рапунцел и Елена ще има магически сили, които ще бъдат свързани с косата ѝ. Нейната разбира се не е безкрайно дълга и руса, но това изобщо не пречи да е магическа или по-точно да ѝ придава различни интересни способности. Благодарение на странната си коса, Елена ще може да извиква оръжия от нищото, да поглежда през стените... И още много неща, които ще ѝ помогнат в приключенията.

Елена идва от „София Първа“

Крейг Гербер, създател на „Елена от Авалор“ също така е разработил и веселия сериал „София Първа“. И знаете ли кое е най-интересното: Крейг е баща на три момичета, на 12, на 8 и на 6 годинки, които са му дали всички идеи и за двете детски филмчета, а той просто ги е реализирал, така че кое дете не би ги харесало?

Елена е „родена“ от объркване в „София Първа“

Всъщност, когато София се появява на екрана се появява и едно голямо объркване, защото всички медии по света незнайно как решили, че тя е първата латиноамериканска принцеса. Точно тогава, през 2012 се появява и идеята в действителност да има и такава, която подчертаваме не е София, а Елена.

Елена прави дебюта си на малкия екран, не на кино

Повечето принцеси на „Дисни“ са се появили първо на бял свят на големия екран, но не и Елена. Тя е различна отвсякъде, затова различно е и нейното появяване. Елена е една от трите принцеси, която няма да има пълнометражен филм, а анимационен сериал и така ще се разкрие пред света. Според създателите това е така, защото новата принцеса има много какво да покаже на децата и всичко това няма как да се включи в един филм.

Ейми ще пее във всеки епизод

Ейми казва, че не е професионална певица, но ѝ се е наложило да стане, защото Елена пее във всеки епизод. Елена обича да пее и това е нейното хоби, така че Ейми няма избор, освен да стане и нейно.

Вижте още:
Коя от принцесите на „Дисни“ си ти? – кралски тест за момичета
5-годишно момиченце прави рокли от хартия, които са достойни за принцеси
Принцесите на „Дисни“ по-живи от всякога



Коментари
4 коментара

В. С., 13 г.,

Публикувано на 16.08.2016

Сигурно ще е яко! Но, ако ще е скука като "София Първа" не ме бройте хD !

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 21.08.2016

А по кой канал ще я дават и в колко часа?

златина стоянова, 7 г.,

Публикувано на 31.12.2016

бройте ме

Ивайла Христова, 10 г.,

Публикувано на 23.06.2017

и мен ме бройте!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град