конкурси

Начало | конкурси | Нарисувайте най-невероятното приключение на Калинката и Черния котарак

Нарисувайте най-невероятното приключение на Калинката и Черния котарак

Аз детето | 2016-04-28

Нарисувайте най-невероятното приключение на Калинката и Черния котарак

Конкурсът приключи! Благодарим на всички за участието и старанието. Не сме очаквали и друго от вас, но все пак трябва да ви го кажем, рисунките ви бяха повече от превъзходни. Вече отдавна сме се убедили, че имате много таланти и дори да не спечелите награда сега, не се разстройвайте - най-голямата награда е таланта, който имате!

И така след дълго мислене, решихме следното, награди получават:
Тина Михайлова и Симона Николова. Допълнителна награда печели също и: Йоана Иванова. Поощрителна награда получава: Мартина Йотова. 

Благодарим на всички и ще ви очакваме отново, не се тревожете следващия път може да е ваш ред. ;-)

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.
 
* * *

Романтичният град Париж е застрашен от злите планове на Хълк Мод, който превръща нормалните граждани в армия от злодеи. За късмет Калинката и Черният котарак са готови да се противопоставят на злото и да се впуснат в бурни приключения в името на доброто. А те дори не подозират за истинската самоличност на другия! Тази история звучи ли ви познато? Най-новите и любими супергерои вече не са нито от друга планета, нито са ухапани от радиоактивен паяк. Те са по-обикновени и по-супер от всякога! Когато Калинката не се бори със злите сили, е Маринет – мило, честно и положително момиче. Обича да се забавлява с приятелите си, но си губи разума в присъствието на момчето, в което е влюбена – Ейдриън. А самият той се чувства истински свободен и значим само когато е в образа на Черния котарак и се противопоставя на злото с помощта на момичето, което обича – Калинката.

Кой от вас смята, че Калинката и Черния котарак не са страхотни? Никой – така и си мислехме! А искате ли поне за кратко време да изживеете още някое опасно и вълнуващо приключение с тях. Тогава участвайте в нашия конкурс! Затворете очи и си помислете за всички приключения, които сте преживели с тях досега. Сигурно си имате и най най-любимо, такова, което можете да гледате и преживеете с тях още хиляди пъти без да ви омръзне. Такова, което ви е накарало да седите нащрек през цялото време, така да се вълнувате, че да затаявате дъх и да имате чувството, че самите вие го преживявате. Знаехме си, че има поне едно такова. Сега хванете листа и боичките и ни нарисувайте това най-невероятно и най-вълнуващо приключение, такова каквото го помните или пък бихте искали да бъде и вече сте готови да участвате в нашия най-нов конкурс, изцяло посветен на „Мега-чудесата на: Калинката и Черния котарак“ – новото филмче, по което признайте, всички сме луди!

Изпратете ни до три рисунки, до 30-ти май, на имейл адрес info@az-deteto.com, заедно с вашите име, презиме, фамилия и навършени години и участвайте в конкурса! За трите най-добри рисунки сме приготвили и приключенски и вълнуващи награди. Двама от вас ще получат готината книга „Матиматика за лека нощ“, която предлага не по-малко интересни изживявания. Но това не е всичко, предвид идващото лято сме ви приготвили и още две мега-яки награди: шейкъри, с които бързо и лесно можете да си направите вкусен домашен сладолед.

Преди да се захванете за четките и моливите остана само да изкажем огромните си благодарности на Симона Маринова, която ни даде и чудесната идея за този конкурс. Благодарим ти, Симона! Ти си прекрасна!

А сега ви очакваме с нетърпение!

В конкурса участват:
Марина Йотова, 11 г.
Светослава Гайдарска, 8 г.
Ясмин Душева, 10 г.
Симона Маринова, 13 г.
Мария Бончева, 13 г.
Ани Георгиева, 10 г.
Ралица Ганева, 9 г.
Милена Ганева, 6 г.
Ивайла Милкова, 5 г.
Джансу Исмаил, 12 г.
Симона Никилова, 7 г.
Тина Михайлова, 12 г.
Виктория Василева, 7 г.
Йоана Иванова, 9 г.
Радина Георгиева, 7 г.
Сезен Местанова, 12 г.
Симона Мешева, 9 г.

Изпратените рисунки можете да видите тук!



Коментари
36 коментара

Николета , 14 г.,

Публикувано на 28.04.2016

чудесен конкурс малкия ми брат много харесва това детско :)

daniela ivanova, 9 г.,

Публикувано на 29.04.2016

и аз искам да участвам ако още може

От редакцията: Може разбира се. Конкурсът едва започна. :-)

Александра Иванова , 12 г.,

Публикувано на 01.05.2016

Обичам да рисувам! Най вероятно ще участвам.

Александра Иванова , 12 г.,

Публикувано на 01.05.2016

До редакцията: Искам да предложа идея за конкурс, а именно, да нарисуваме рисунка или да напишем разказ/стихотворение, посветено на приятелството. Тоест, две категории. Всъщност имам и още една. Тя също е в две категории. Първата е да нарисуваме рисунка, посветена на лятото и лятната ваканция, а втората е да напишем стихотворение по същата тема. НАДЯВАМ СЕ ИДЕИТЕ МИ ДА СА ВИ ХАРЕСАЛИ:) :) ;)

От редакцията: Здравей, Александра. Благодарим ти за вълшебните идеи, направо ги записваме в списъка за бъдещи конкурси без да се замисляме повече.

Вася , ,

Публикувано на 01.05.2016

Здрасти,искам да попитам дали една книга и една чаша за правене на сладолед получава едно дете или книгата е за едно дете,а чашата е за друго.

От редакцията: Едно дете получава и двете. :-) За сега сме планирали двама да получат по една книга и една чаша. :-)

Кристина Стефчева, 13 г.,

Публикувано на 01.05.2016

Здравейте,исках да дам идея за конкурс за рисунка.На 27 май ще излезе филмът ,,Алиса в огледалния свят`` и мисля,че ще е страхотно да се осъществи конкурс по темата.Разбира се уважавам и другите деца,който дават интересни предложения

От редакцията: Здравей, Кристина. А ние много уважаваме твоето предложение. Повече от чудесно е. Непременно ще направим такъв конкурс. :-)

Татяна , ,

Публикувано на 03.05.2016

Кога ще има нов конкурс ? :)

От редакцията: Около 6-ти май.

Симона Мешева девет , ,

Публикувано на 04.05.2016

Здравейте!Имам идея за конкурс!Мисля конкурса да се казва "Какво би опазило природата?-конкурс за любителите на природата"Трябва учавстващите да нарисуват картина да напишат текст или да направят презентация как може да опазим природата.Ако някой иска може и да направи табло-проект за опазването на природата.Наградите може да са с възрастови ограничения.Децата на 7 и под 7 годинки да получат комплект - книжка за рециклирането ( има такава и аз я имам) моливи и блок за рисуване.За децата от 8 до 11 години може да има 3 книги от поредицата "Клуба на короната" (за момичета) а момчетата книга подобна на малкия принц или комплект : книгата малкия принц,пастели (маслени) и тефтерче.За децата над 13 години може да има книгата "Аз вещицата" или някоя книга от този сорт.Надявам се идеята да ви хареса .

От редакцията: Здравей Симона. Идеята ти е повече от чудесна. Записваме си я с големи букви и при първа възможност ще я осъществим, надяваме се съвсем скоро. Много сме ти благодарни и за подробното разяснение за наградите, супер си.

stanislava emilova, 8 г.,

Публикувано на 04.05.2016

az sam kalinkata zawoto spasava vsiqki

Kalina Ivanova, 13 г.,

Публикувано на 04.05.2016

Ще направите ли конкурс за ,,Алиса в огледалния свят"???Понеже моя приятелка беше дала предложение, но коментарът и не е публикуван.

От редакцията: Здравей, вече е публикуван. Просто искахме да го обсъдим преди да отговорим, защото идеята страшно допадна на дежурния редактор и искаше да е сигурен. Определено ще направим такъв конкурс.

Даниел Русев, 9 г.,

Публикувано на 07.05.2016

Здравейте! Идеята за конкурс на Симона Мешева много ми харесва. И аз бих искал да участвам ако се осъществи. Най-добър съм в презентациите. Дори миналото лято започнах една за природата, но започна учебната година и не можах да я довърша. Този конкурс ще ми даде възможност да я довърша и да добавя екстри за да може да участва в конкурс. И аз много бих искал този конкурс да се осъществи. Преди имах едни други идеи за конкурси, но сега не се сещам. Като ми дойдена ума щеви пиша или в коментарите или на имейл. До скоро слънчев екип на Аз детето! :)

От редакцията: Здравей, много се радваме, че сподели мнението си с нас. Това е много важно за нас, определено ще направим такъв конкурс. Просто ще ни трябва малко време. :-)

The Mims , ,

Публикувано на 08.05.2016

До редакцията: Извинете,ячера ви изпратих рисунката си. Дал сте я получили?

От редакцията: Здравей, получена е, всичко е наред. Радваме се, че участваш отново. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 12.05.2016

Здравейте!Знам че тук не е мястото да ви кажа но моля ви се впишете и Ана Белички в празнуващите днес рожден ден тъй като искам да я изненадам и това ако мога да го направя или вие да го направите ще съм наистина щастлива тъй като тя ми е приятелка!

От редакцията: Здравей, това е много хубаво и мило от твоя страна. Имаме специална рубрика за тази цел. Би ли искала да пожелаеш нещо специално на Ана? Кажи ни, за да го впишем. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 12.05.2016

Искам да и пожелая да е все така усмихната лъчезарна и все така грижовна за приятелите си! Пп.Коя е рубриката ?А и тя става на десет

От редакцията: Готово е, виж на първата страница. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 12.05.2016

А ще го качите ли ?

От редакцията: Да, разбира се. Сега работим по въпроса.

Калето караманолевскА , ,

Публикувано на 12.05.2016

А може ли да напишем текст тъй като аз съм голяма фенка мна този филм а не рисувам добре?!?

От редакцията: Може и текст. :-)

ivalina asenova , ,

Публикувано на 17.05.2016

здравейте,много идеи имате бе деца,това е страхотно,браво на вас.може ли да попитам нещо,моят син е на 8 и мн харесва CARTOON NETWORK,защо не направите конкурс свързан и това

От редакцията: Здравейте, в момента планираме такъв и се надяваме да го осъществим скоро. Благодарим, че ни писахте.

Sezen Mestanova , ,

Публикувано на 18.05.2016

Az izpratih risunka , no me nqma pri uchastnicite

От редакцията: Здравей, би ли ни казала от кой имейл си я изпратила, за да проверим.

... , ,

Публикувано на 25.05.2016

Рисунката може ли да е гледана от някъде?

От редакцията: Ще е по-добре ако сами я измислите, сигурни сме, че можете. :)

Ивайла Илиева, 9 г.,

Публикувано на 25.05.2016

Кога свършва конкурсът? Искам знам това, за да разбера с колко време разполагам.

b>От редакцията: Здравей, конкурсът свършва на 30-ти май, тоест последния ден, в който можеш да участваш е 30-ти май. Очакваме те. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 27.05.2016

Проблем ли ще е ако Маринет е с пусната коса на картината ми и с други дрехи (пола и потник)

От редакцията: Разбира се, че не. Даже ще е чудесно, във всяка рисунка трябва да има и малко фантазия, пък и в условията сме казали, че може да си измислиш нещо, ако решиш свързано с Маринет и Ейдриън. Очакваме рисунката ти с интерес. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 27.05.2016

Извинете за безспокойството и да знам че не е удобно да задавам такива въпроси особено за конкурс с описание и голямо разяснение но на един лист нарисувах Маринет мн красиво но не успях да нарисувам Ейдриан а на дух лист Ейдриан красиво Маронет грозно .Въпроса ми е следния:Може ли да защипа три листа и. на единия Наринет На Другоя Ейдриан и по средата логото на детското + за да не е много "празно " мисля да напиша текст как и защо се случва това което съм измислила?

От редакцията: Не се притеснявай, хич не не и безпокоиш. Може разбира се, нямаме ограничения в техниката или нещо друго, така че стига да е по темата, можеш да изпратиш всичко, а и честно казано ни звучи доста интересно.

Simona Mesheva , ,

Публикувано на 30.05.2016

Пратих ви текста и картината си по Instagram!Ne e problem nali!

От редакцията: Разбира се, че не. :-)

Ралица Ганева, 9 г.,

Публикувано на 30.05.2016

Кога ще обявите победителите?

От редакцията: На втори юни. :-)

Victorinse Benz, 14 г.,

Публикувано на 30.05.2016

Can I draw a paint?I want,please

От редакцията: Yes, you can if you want. :-)

The Mims , ,

Публикувано на 31.05.2016

Кога ще бъдат написани победителите в конкурса???? Моля ви да е по-скоро! Искам да знам дали съм една от тях!

От редакцията: Здравей, най-скоро ще успеем на 2-юни. Надяваме се, че чакането не е много дълго. :-)

Вики Василева, 7 г.,

Публикувано на 31.05.2016

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получена е. :-)

The Mims , ,

Публикувано на 02.06.2016

Към колко часа ще обявите победителите ???

От редакцията: След минутка.

The Mims , ,

Публикувано на 02.06.2016

Сериозно ли?Отново не печеля!За 10 път!Никога не съм печелила и си мислех,че поне този път ще имам късмет,но явно винаги съм мислела погрешно! Ясно ми е,че няма да спечеля,но си мислех,че ще имам някакъв шанс да победя.Е,явно много съм грешала.И започнах да си мисля,че никога няма да спечеля каквото и да е.:`(

От редакцията: Здравей, не бива да се отчайваш - не се зае кога ще дойде твоят момент, може да е по-скоро отколкото предполагаш. Важно е просто да не се отказваш, разбира се, на всеки му и приятно да спечели награда, но победителите не са само тези, които печелят нещо, а и тези, които продължават въпреки всичко. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 03.06.2016

Извинете но аз пратих и текст

От редакцията: Здравей, знаем, качили сме го: http://www.az-deteto.bg/mega-tchudesata,-kogato-kalinkata-i-tcherniya-kotarak-razbrali-koi-sa/14532/view.html

Фен на Мади , ,

Публикувано на 01.07.2016

Кога ще има нов конкурс или изобщо ще има ли?
От редакцията: Има, разбира се, натиснете на линка "Конкурси", който е на главната страница, и ще се покажат. Например този: Моята незабравима лятна ваканция

Йоана Йорданова, 11 г.,

Публикувано на 19.03.2017

Аз мога ли да очаствам в конкурса?Съжалявам,че ви питам година по-късно.

От редакцията: Здравей, за съжаление конкретно в този не може, просто защото вече е свършил. Но ако решиш винаги имаме поне по един активен конкурс, този на който има малка картинка или пък, когато отидеш на първата страница на сайта, малко по-надолу ще видиш поле конкурси, там са всички активни, в които можеш да се включиш. ;-)

Рая Митова, 11 г.,

Публикувано на 23.12.2017

Кога ще има друг конкурс за рисунка на калинката и черният котарак?Аз много искам да участвам !!!Даже вече имам рисунки за конкурса!!!

От редакцията: Надяваме се скоро, в момента се опитваме да подготвим подходящите за него награди.

Дани , 6 г.,

Публикувано на 19.03.2023

Калинката Е Добра Защото Помага На Дядо Коледа И Всички

Нора и Мола , ,

Публикувано на 11.12.2023

Ехо редактори аз ви писах в събота или неделя не помня но не сте ми отговорили може ли да питам дали се е изпратило защото ви писах важно нещо .

От редакцията: Напишете го пак, моля.

Нора и Мола , 9 и 8 г.,

Публикувано на 12.12.2023

Извинете мили редактори но аз и сестра ми Мола как да си изпратихме рисунката и може ли да е на жената котка и кога ще е конкурса .

От редакцията: За момента нямаме такъв конкурс. Въпреки това можете да ни изпращате каквото решите на имейл: info@az-deteto.com

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град