важните неща

Начало | важните неща | Моето страхотно училище

Моето страхотно училище

Теодора Димитрова | 2014-10-26

Моето училище се казва „Пейо Яворов“. То ми харесва, защото има хубава сграда и просторни стаи. Другите не го харесват, но на мен много ми харесва. Има голяма столова, в която ни поднасят вкусна храна. В нашето училище има и добре медицинска сестра. В нашето училище всички учители са добри, но моята е най-добрата. Тя е красива и мила. С нея си говорим за всичко и тя винаги ни казва „да“, когато я питаме нещо.
В нашето училище има хубава сцена отпред и хубава природа. Чисто е, светло и с отделни тоалетни. Моят клас е много як и добре се разбираме. Директорката ни също е много добра и прави всичко за училището.
Когато времето е хубаво госпожата ни винаги ни извежда навън и играем игри. Нашите уроци никога не са трудни, те са много забавни. В часа по изобразително изкуство госпожата ни дава хубави теми и ни пуска радиото с тиха музика. Госпожа Христова ни дава малко домашни и забавни игри, чрез които да си научим по-лесно. В училище имаме добре пазачи и хубави цветя. Господин Георгиев ни преподава физическо – той е много печен и ни дава опора и много внимание.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град