важните неща

Начало | важните неща | Моето училище е прекрасно място в което с удоволствие прекарвам всеки ден

Моето училище е прекрасно място в което с удоволствие прекарвам всеки ден

Габриела Стефанова | 2014-10-28

 Моето училище е прекрасно място в което с удоволствие прекарвам всеки ден

Аз очаквам новия ден с нетърпение за да отида на училище и да науча много нови неща, да се срещам с приятелите си и да играя на интересни игри. Аз съм пети клас в рисувателна паралелка в НГХНИ в гр. Варна. Най-много ми е интересно в часовете по рисуване, живопис, графика, човекът и природата , английски и български език. В училище имаме различни извън класни мероприятия: различни езици, танци, пленарно рисуване, графика, китара, пиано, тенис на маса, волейбол, баскетбол, футбол, федербал и други спортове. Моето училище е прекрасно място в което с удоволствие прекарвам всеки ден. Уча се, забавлявам се, щастлива съм и създавам моите приятелства и контакти.

Харесвам много сградата, двора, сцената, изложбената зала, галерията, двата физкултурни салона и всички специализирани кабинети в него. Най-много са ми любими кабинета по живопис и графика и кабинета по скулптура и география. В часовете по география използваме интерактивна дъска на която всеки един от нас участва от място с компютърна мишка и дава своя отговор. Най-любима учителка ми е моята класна, госпожа Радостина Иванова. Тя е учителка по български език и литература, харесвам я, защото тя много хубаво преподава и успява да ни мотивира да учи ме с удоволствие. Харесвам също госпожата си по английски език учителите си по графика и живопис, учителят ми по математика, госпожата по човек и природа, по география и история, всъщност като се замисля, май няма учител в това училище който да ми преподава и аз да не го харесвам. Всички те са страхотни педагози, преподават и обясняват добре материала, дават много примери.
Научавам си уроците още в час и имам много време за допълнителните си занимания.

Забавлявам се в училище, уча и ми е интересно и много полезно. Участвам в изложби с мои рисунки, участвам и в списването на литературния вестник. Затова винаги ходя с удоволствие на училище и пожелавам на всички деца в България и по света да обичат и харесват своето училище поне колкото мен.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град