новини детски

Начало | новини детски | Лоша новина: интернет спира да работи след три дни!

Лоша новина: интернет спира да работи след три дни!

Аз детето | 2020-04-01

Лоша новина: интернет спира да работи след три дни!

Скъпи приятели, имаме една добра и една много лоша новина за вас! Ще започнем с лошата, за да я разкараме от главите си, защото тя е наистина лоша. С огромно съжаление трябва да ви информираме, че на 4-ти април 2020 интернет официално ще бъде закрит! Завинаги! Ако на този ден се опитате да влезете в сайта ни или където и да е другаде, просто ще видите черен екран с надпис: „Интернет е закрит!“. Знаем, че тази новина е шок за всички вас, както беше и за нас и колкото и да ни се искаше да ви я спестим, нямаше как да не ви съобщим толкова голямо нещо. В крайна сметка ние всички живеем половината си живот онлайн и разчитаме до голяма степен на интернет за толкова много неща.

Много скоро обаче няма да има повече Az-deteto.bg, няма да има повече Google, нито Youtube – нищо! Може да не ви се вярва, ама е точно така и специалистите, които обслужват интернет знаят защо това става и дори са го очаквали, но решили да ни го кажат няколко дни преди да се случи, за да не изпадаме в масова паника. Причината е съвсем проста, киберпространството е пълно! Няма повече място за нищо и никого в него! Всичките тези клипове и картинки на котки, които, признаваме, и ние много обичаме, както и филмите и музиката, които се качват ежечасно, са довели до силен недостиг на място и сега вече интернет не може да понесе да има повече каквото и да било там!

Хората по света отдавна са спрели да използват твърдите дискове на компютрите си за съхранение на клипове и снимки на домашните си любимци, както и на музика и са започнали да качват нещата си в интернет и в нещо наречено „облак“. Наскоро този облак е започнал лека по лека да блокира Слънцето и за да може животът на Земята да оцелее, интернет трябва да бъде изключен. Така че ако има нещо, което сте качили в интернет или просто искате да имате, то го изтеглете бързо, нямате много време, само три дни. Също така се пригответе разговорите с приятели отново да стават само по телефони с шайба и навита на спирала жица, защото както знаете модерните смартфони се нуждаят от интернет, а без него те няма да функционират както трябва. Така че сега е моментът да попитате баба си или дядо си дали няма телефон с шайба и да го извадите, за да ви научи как се работи с него.

 

Сега нали помните, че ви казахме, че имаме и добри новини за вас! Сигурно се чудите как може въобще да има някаква добра новина. Е има и тя е... че се шегуваме! Хванахме ви, а?

 

 

 

Интернет си е добре и най-вероятно няма да има проблеми с него в поне следващите хиляда и повече години. Днес просто е първи април! А нали знаете, че на първи април всичко е възможно, защото е денят на шегата! Надяваме се, че не сме ви стресирали много, а много от вас може и да са се усетили от самото начало, но нямаше как на деня на шегата да не се опитаме малко да се повеселим! Сега ви желаем забавен остатък от деня пълен с много усмивки и спокойно качвайте и гледайте всякакви клипчета на котки и други животни, интернет скоро няма да се напълни! ;-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град