любими герои

Начало | любими герои | Кой пък не харесва Мейвис Дракула?!

Кой пък не харесва Мейвис Дракула?!

Мирела Любенова | 2018-07-03

Кой пък не харесва Мейвис Дракула?!

Мейвис Дракула – няма как да не се сещате за нея още от първите срички на името ѝ. Все пак тя е звезда в сериал и цели два филма. Още повече, че скоро филмите ще станат три и ние нямаме търпение да видим какви ще ги забърка малката 125-годишна Мейвис този път! Сега вече и тези, които понякога се сещат по-бавно за нещата си казват „Аааа, това е онова момиче, което има общо с граф Дракула и живее в хотел с някои от най-страшно смешните и глупави чудовища на света!“. Сега вече се досещате защо смятаме, че няма дете, което да не харесва Мейвис!

Тя има интересен стил на обличане – мрачен, защото все пак баща ѝ е Драк (Дракула на галено), но в същото време и много интересен и стилен. Той естествено подражава и на готиния ѝ характер. Може и да е вампир, но тя е нежна, упорита, интелигентна, любопитна и независима. Случва се понякога да драматизира прекалено, но представете си цели 118 години с вас да се отнасят като с малко дете – и вие щяхте да правите така! Понякога може и да е леко заядлива, но тя е много искрена и нежна. Честно да си кажем смятаме, че повечето от нас трябва да бъдат като Мейвис. И не, колкото и интересно да изглежда нямаме предвид да се превръщаме в прилепи, да живеем в хотел с чудовища или да носим непрекъснато черни дрехи. Това не е най-доброто, което тя умее.

Мейвис обича да опознава света и това е най-ценното ѝ качество! Ако ще искаме някоя от силите ѝ – ето тази трябва да получим. Мейвис иска да бъде независима и да изследва света, да изживее всичко хубаво. Да се радва на малките неща и на всичко около себе си! Тя е готова да посрещне всичко и винаги да вижда хубавото – това е нещо, на което всеки един от нас трябва да се научи! Помните ли онзи път, когато Джонатан и Мейвис отидоха във Флорида, за да се запознаят с родителите на бъдещия ѝ съпруг и тогава тя откри колко вкусна и хубава може да е скрежината. Беше забавно как тичаше като малко дете и се радваше и обясняваше, че тук има напитка с всички цветове на дъгата. Ето за това говорим! Защо и ние да не можем така да се радваме на нещата, пък дори и да сме ги опитвали или виждали и преди...

gifs website

Освен това Мейвис никога не съди някого преди да го опознае! Пък и все пак се омъжи за човек, какво ще кажете за това? Семейство Дракула и всички чудовища от хотел „Трансилвания“ с десетилетия са вярвали, че хората са опасни и лоши и не бива дори да ги поглеждат. Госпожица Дракула обаче променя това щом се запознава с Джонатан. Сещате се, онова момче с шантавата рижава коса. Той е човек и въпреки това Мейвис го харесва, защото за нея нямаше значение какъв е, стига да е добър и мил. Така и ние не трябва да съдим никого преди да сме го опознали!

Сега пак ни кажете, че не харесвате Мейвис Дракула – не можете, нали? А кой е вашият любим герой от „Хотел „Трансилвания“? Споделете с нас в коментарите – ще ни е интересно да разберем!



Коментари
1 коментар

Ивайла Христова, 11 г.,

Публикувано на 26.08.2018

Мейви - Уейви е толкова красива и готина , че направо нямам думи

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град