Фотопоглед

Начало | Фотопоглед | Есен е по света
Фотопоглед

Есен е по света

|

Фотопоглед
Много често сме чували или прочитали, че есента е тъжен и унил сезон и наистина дърветата губят зеленината си, слънцето грее все по-рядко, вали много дъжд, започнали сме училище. Така и в душата на някои хора става тъжно, но това изобщо не трябва да е задължително!
Есента може да бъде и най-необикновеното и загадъчно време в годината. Разхождаш се навън, а около теб дърветата и земята са покрити с най-различни и невероятни цветни листа. Въздухът също се е променил – става по-свеж и приятен. Не вярвате ли? Тогава вижте красивите, необикновени и дори весели есенни снимки, които събрахме от целия свят.
Много често сме чували или прочитали, че есента е... Красиви брези на фона на килим от есенни листа в... Вятър прави конфети от есенни листа в Канада. И отново прекрасна гледка от Канада.
Красив горски есенен път от Франция. Той води до тези красиви горски стълби. Бихте ли искали да живеете в къща, покрита с листа... Катеричката почти е готова за есента в Германия.
Величествените елени също намират нещо красиво в...
Обичаме есента, а вие? От тези шотландските планини направо ни се завъртя... Просто е красиво! Толкова много цветове в парк в... Виждали ли сте някога на лос толкова отблизо? Тук той...
Красота и есенна мъгла при река Велека у нас. Трамвайна върви по улицата в Прага, а около него... Един от най-живописните райони на Нова Зеландия....
Този манастир в Япония: Този прекрасен път води до Аспен – ски курорт в...