• Игри навън
  • Пътешествие в Космоса
  • Вкусни рецепти
  • Забавна наука
  • Най-интересното и забавно от света на животните
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Весел артпроект с тебешири и много цветя Весел артпроект с тебешири и много цветя Рисуването винаги е интересно и приятно занимание , особено... Кой каза мяу?
Готови са новите учебни програми за 11 и 12 клас Готови са новите учебни програми за 11 и 12 клас Готови са новите учебни програми за учениците в 11 и 12 клас. В... Кой каза мяу?
Вкусен и разхлаждащ сладолед само с една съставка Вкусен и разхлаждащ сладолед само с една съставка Истина е! Съществува рецепта за сладолед само с една-едничка... Кой каза мяу?
Знаете ли, че можете да броите и с букви? Знаете ли, че можете да броите и с букви? Числа – те са навсякъде около нас. Можете ли да си представите... Кой каза мяу?
Това не е просто басейн, а цял океан! Това не е просто басейн, а цял океан! Чили май иска да си създаде нов океан – така мислим ние, защото... Кой каза мяу?
От  ранни зори и с помощта на специални таблици – ето така се хранят животните в Софийския зоопарк От ранни зори и с помощта на специални таблици – ето така се хранят животните в Софийския зоопарк Европейски вълк, кафява мечка, червена лисица, язовец, амурски... Кой каза мяу?
Нова рецепта, нов начин, нов вкус и нов хотдог Нова рецепта, нов начин, нов вкус и нов хотдог Обичате ли хотдог? Той определено е вкусно похапване, когато... Кой каза мяу?
Открива се нова кино школа „Братя Люмиер“ в ОДК Варна Открива се нова кино школа „Братя Люмиер“ в ОДК Варна Киното е космос! Движение, светлина, цветове, емоции, тотално... Кой каза мяу?
Като плашилото от „Магьосникът от Оз“ растенията нямат мозък, но могат да мислят Като плашилото от „Магьосникът от Оз“ растенията нямат мозък, но могат да мислят Какво е първото нещо, което изниква в ума ви, когато ви кажем... Кой каза мяу?
Лего става зелен и до 2030 година всичките им играчки ще са от природни материали Лего става зелен и до 2030 година всичките им играчки ще са от природни материали В днешно време все по-често хората говорят за екология, да си... Кой каза мяу?
5 фрази от нашето детство, които не бива да казваме на децата си 5 фрази от нашето детство, които не бива да казваме на децата си Често произнасяме тези фрази, както те са били казвани и на нас... Кой каза мяу?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца
Две баби се срещат на улицата. – Здрасти, Пено.... ... повече

Годишнина от Илинденско-Преображенското въстание - 2 август повече

Голяма Богородица - 15 август повече

6 август – Св. Преображение Господне - повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

5 основни съвета, които всеки фокусник трябва да знае, за да направи незабравимо магическо шоу

Независимо дали правиш цяло представление пред група непознати, платили за да гледат или пък пред приятел или пък членове на семействот...
прочети повече