• Интересни факти за животните и растенията
  • Вълшебни приказки
  • Технологии
  • Зоокът
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Пролетта е красива Пролетта е красива Пролетта е красива, различна е всеки път. Ту мрачна е ту... Какво вижда Всевиждащото око?
Интересни и весели работилници за деца за Деня на птиците Интересни и весели работилници за деца за Деня на птиците В събота,  1 април, отбелязваме Международния ден на... Какво вижда Всевиждащото око?
С дъх на вкусна пролет С дъх на вкусна пролетПролетта си е такава – невероятно вдъхновяващо време на... Какво вижда Всевиждащото око?
На първи април: за сериозната наука – с усмивка! На първи април: за сериозната наука – с усмивка! Времето често си прави шеги с нас – понякога сутрин вали, по... Какво вижда Всевиждащото око?
Как да възпитаме истински добро дете, а не просто дете, което се страхува да е лошо Как да възпитаме истински добро дете, а не просто дете, което се страхува да е лошо Всеки родител се стреми да възпитава детето си по най-добрия... Какво вижда Всевиждащото око?
Най-бързото и ефектно боядисване на яйца Най-бързото и ефектно боядисване на яйца Знаете ли, че тази година Великден се пада на 16-ти април, което... Какво вижда Всевиждащото око?
Водна забава: състезание с чаши за една весела игра Водна забава: състезание с чаши за една весела игра Покажете ни едно дете, което не обича да си играе с вода. Не... Какво вижда Всевиждащото око?
Ученици от столичното 119 СУ станаха банкери за един ден Ученици от столичното 119 СУ станаха банкери за един ден Третокласници от столичното 119-о средно училище „Академик... Какво вижда Всевиждащото око?
Каква е пролетта Каква е пролетта Синьо-зелена е пролетта, към небесни пътеки ме води тя.... Какво вижда Всевиждащото око?
Разобличиха един от най-популярните митове за котките Разобличиха един от най-популярните митове за котките Американски учени установиха, че общуването с хората е важно... Какво вижда Всевиждащото око?
Пинятата – сладка, интересна и не много позната игра Пинятата – сладка, интересна и не много позната игра Пинята е вид игра, която днес се играе в цял свят, включително... Какво вижда Всевиждащото око?
Великденска работилничка с мотове и много вълшебни изненади на 1 април Великденска работилничка с мотове и много вълшебни изненади на 1 април Инициативата „Приказки в Софарма“ ще превърне Sopharma Towers в... Какво вижда Всевиждащото око?
 
Приказки за лека нощ
Изпрати картичка
Какво вижда Всевиждащото око? Какво вижда Всевиждащото око? Продължава от Свръхзвуковата коруба на Тринити В първия... Какво вижда Всевиждащото око?
 
Кажи на приятел
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

— Когато бях малка и минавахме покрай един... ... повече

Благовещение - 25 март повече

Международен ден на жената - 8-ми март повече

Тодоровден - 4 март повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Фокусът на Хълк: разполови ябълка с голи ръце

Фокусите с плодове са много рядко срещани дори и до днес, но пък точно това ги прави много интересни. Не можем да ви обясним защо...
прочети повече