• Игри навън
  • Наука за деца
  • Сръчни ръце
  • Оцветявай и се забавлявай
  • Технологии
  • Лаборатория
  • Малък готвач
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Изглежда, че най-накрая Palworld идва в PlayStation Изглежда, че най-накрая Palworld идва в PlayStation Palworld, силно противоречивата, но предимно добра игра за... Защо морето не свършва?
Кои плажове са най-подходящи за деца? Най-много са в Италия! Кои плажове са най-подходящи за деца? Най-много са в Италия! Къде крайбрежията и плажните ивици са най-подходящи за деца?... Защо морето не свършва?
В очите на детето е попаднал пясък? Ето какво трябва да направите веднага! В очите на детето е попаднал пясък? Ето какво трябва да направите веднага! Несъмнено през летния сезон най-популярни и обичани сред... Защо морето не свършва?
Детето е прегряло? Това са знаците, за които трябва да внимавате! Детето е прегряло? Това са знаците, за които трябва да внимавате! Училището свърши и слънцето пече. Това е страхотна новина за... Защо морето не свършва?
Няколко идеи за мокри и морски игри на плажа Няколко идеи за мокри и морски игри на плажа Въпреки че всяко дете обича да стои на плажа, случва се и... Защо морето не свършва?
Детският концерт „Карнавал на животните“ с допълнителна дата в БНР Детският концерт „Карнавал на животните“ с допълнителна дата в БНР Симфоничният оркестър, Константин Илиевски и Марио Ангелов ще... Защо морето не свършва?
Еньовден е! Вижте най-интересните обичаи! Еньовден е! Вижте най-интересните обичаи! На 24 юни честваме един необикновен празник – Еньовден . На този... Защо морето не свършва?
Над 5000 ваканционни занимания и събития в лятната програма на МОН Над 5000 ваканционни занимания и събития в лятната програма на МОН Лятната ваканционна програма за децата и учениците предлага... Защо морето не свършва?
Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс в Търговище Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс в Търговище Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски... Защо морето не свършва?
Disney Dreamlight Valley 2024: Нови разширения и актуализации Disney Dreamlight Valley 2024: Нови разширения и актуализации Миналата година, 2023, Disney Dreamlight Valley имаше важна година,... Защо морето не свършва?
Ура! Лятото дойде! С него и няколко любопитни факта за лятното слънцестоене Ура! Лятото дойде! С него и няколко любопитни факта за лятното слънцестоене Лятото е пред нас! Откъде знаем? Училището почти свърши! Но... Защо морето не свършва?
7 мини прасенца се родиха в зоопарка в Бургас 7 мини прасенца се родиха в зоопарка в Бургас Бейби бум в зоопарка в Бургас. Родиха се седем на брой мини... Защо морето не свършва?
 
Приказки за лека нощ
Изпрати картичка
Защо морето не свършва? Защо морето не свършва? Продължава от Пътят към плажа минава през чорапите След... Защо морето не свършва?
 
Кажи на приятел
Конкурс
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца
Влязъл Зайо в горската сладкарница и попитал: –... ... повече

Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България - 2 юни повече

Петровден - 29 юни повече

Първи юни – Ден на детето - 1 юни повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор