• Време е за есенни забавления!
  • Всичко за училище
  • Сръчни ръце
  • Лаборатория
  • Малък готвач
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Знаете ли какво означават символите ® и ™? Знаете ли какво означават символите ® и ™? Колко фирми можете да познаете само по логото им? Дисни със... Защо морето не свършва?
Направете си тиквен фенер, който издържа по-дълго и е по-красив от всички Направете си тиквен фенер, който издържа по-дълго и е по-красив от всички Някога правили ли сте си тиквен фенер ? Независимо дали ходите... Защо морето не свършва?
Какво е ментална аритметика и защо е полезна за децата? Какво е ментална аритметика и защо е полезна за децата? Бяхте ли от онези ученици за които математиката беше нещо... Защо морето не свършва?
Най-впечатляващите животински миграции в света Най-впечатляващите животински миграции в светаЧерноврат жерав Годишната миграция на тези птици е голям... Защо морето не свършва?
Миграцията на животните е по-интересна отколкото подозирате Миграцията на животните е по-интересна отколкото подозирате Виждате ли снимката? Хубаво я погледнете! Това е истинска... Защо морето не свършва?
Прочетете и се насладете на нови книжки пълни с интересни детективски истории за деца и родители Прочетете и се насладете на нови книжки пълни с интересни детективски истории за деца и родители Има една категория детски книжки, които са еднакво интересни и... Защо морето не свършва?
Тормоз в училище: какво да правим, когато детето е побойникът? Тормоз в училище: какво да правим, когато детето е побойникът? Обикновено започва с телефонно обаждане от училището: „Вашето... Защо морето не свършва?
Подводен свят: най-красивите аквариуми в света Подводен свят: най-красивите аквариуми в света Ако някой ви каже, че под водата има само скали, пясък и... Защо морето не свършва?
Българска академия на науките отваря врати, за да направи уроците на учениците по-интересни Българска академия на науките отваря врати, за да направи уроците на учениците по-интересни Учениците от всички столични училища ще могат да посещават... Защо морето не свършва?
Съхранете есенните листа за по-дълго време и за красиви проекти с този лесен начин Съхранете есенните листа за по-дълго време и за красиви проекти с този лесен начин Есенните листа са най-голямото съкровище, което природата... Защо морето не свършва?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца
— Когато бях малка и минавахме покрай един... ... повече

Почитаме паметта на свети Иван Рилски Чудотворец - 19 октомври повече

Петковден - 14 октомври повече

Димитровден - 26 октомври повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор