• Игри навън
  • Пътешествие в Космоса
  • Кино и телевизия
  • Вкусни рецепти
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
100-годишна костенурка успя да избяга от вкъщи 100-годишна костенурка успя да избяга от вкъщи Фред на 100 години! Сигурно ще си помислите, че едно 100-годишно... Защо морето не свършва?
Знаете ли коя е Мона Лиза? Знаете ли коя е Мона Лиза? Когато става дума за известни произведения на изкуството има... Защо морето не свършва?
С какъв спорт да се захванете това лято – теста решете и дилемата разрешете! С какъв спорт да се захванете това лято – теста решете и дилемата разрешете! Спортът несъмнено е важен за всеки един от нас и докато... Защо морето не свършва?
Търсите забавления за плажа – намерихте ги! Търсите забавления за плажа – намерихте ги! Лято, море, плаж – това време от годината най-накрая дойде! Без... Защо морето не свършва?
С тех събитие за деца се закрива Българското председателство на съвета на ЕС С тех събитие за деца се закрива Българското председателство на съвета на ЕС Mega Dojo Sofia 2.0 е второто издание на единственото по рода си тех... Защо морето не свършва?
Кучета срещу котки: Кой е по-умен? Кучета срещу котки: Кой е по-умен? Кучетата са по-умни от котките, показва изследване на учени... Защо морето не свършва?
Игри, забавни пъзели и купища интересни книги ви очакват в Детската лятна читалня на Пловдив Игри, забавни пъзели и купища интересни книги ви очакват в Детската лятна читалня на Пловдив Лятната читалня на открито в Пловдив ще се състои на 25, 26 и 27... Защо морето не свършва?
Еньовден е Еньовден е Днес е Еньовден, един от най-големите летни празници в... Защо морето не свършва?
Освежаващо смути от Страната на чудесата Освежаващо смути от Страната на чудесата Вече над 150 години след написването на „Алиса в страната на... Защо морето не свършва?
Важните неща за слънцезащитните продукти и лятото, които всяко дете трябва да знае Важните неща за слънцезащитните продукти и лятото, които всяко дете трябва да знае Представете си, че сте на плажа или на близката детска... Защо морето не свършва?
Аз съм феноменален! Аз съм феноменален!Велизар Кърпачев, 8 г. Защо морето не свършва?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

Дете на програмист пита:
– Тате,... ... повече

Еньовден - 24 юни повече

Първи юни – Ден на детето - 1 юни повече

Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България - 2 юни повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Дрехата ви ще стане вълшебна с този несвършващ конец

Имаме съмнения, че това сме ви го казвали и друг път, но ще го повторим пак, защото е много важно за запомняне: простите и обикновени ф...
прочети повече