• Интересни факти за животните и растенията
  • Вълшебни приказки
  • Технологии
  • Зоокът
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Най-готиният експеримент с лед Най-готиният експеримент с лед Експериментите с лед винаги са били забавни и с неочакван... Ти гониш!
В бляскавия свят на диамантите В бляскавия свят на диамантите Диамантът е скъпоценен камък, който много хора биха искали да... Ти гониш!
Как да научим учениците на ефективно общуване? По-добра комуникация с 10 лесни стъпки Как да научим учениците на ефективно общуване? По-добра комуникация с 10 лесни стъпки Уважението и насърчаването са двете основни качества при... Ти гониш!
Забавен настолен футбол от подръчни материали Забавен настолен футбол от подръчни материали Футболът е един от най-популярните спортове в света . Той е не... Ти гониш!
Юлка-Забавюлка Юлка-Забавюлка Тролчовина била известна по света с песни, танци и куп други... Ти гониш!
Йоана Николова – най-младата писателка в света Йоана Николова – най-младата писателка в света Йоана Николова е само на 14 години и макар че мечтае да стане... Ти гониш!
Фестивалът на анимационните филми гостува в София Фестивалът на анимационните филми гостува в София Избрани филми от Световния фестивал на анимационния филм –... Ти гониш!
Какво е фиорд? Какво е фиорд? „Фиорд“ е смешна дума, не мислите ли? Опитайте се да я кажете... Ти гониш!
Осемте правила на добрите родители Осемте правила на добрите родители Всеки знае, че да си родител е работа, която никога не спира.... Ти гониш!
Хакуна фритата Хакуна фритата Знаете ли какво е „Хакуна матата“? Това не е някакво... Ти гониш!
Вижте най-симпатичните „крадци“ в света Вижте най-симпатичните „крадци“ в света Обичате ли шоколад и всякакви шоколадови десерти? Ние също.... Ти гониш!
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

Малко момченце към майка си:
— Мамо, този... ... повече

Църквата почита свети Евтимий, патриарх Търновски - 20 януари повече

Атанасовден - 18 януари повече

Антоновден - 17 януари повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор