• Пътешествие в Космоса
  • Вкусни рецепти
  • Забавна наука
  • Интересни задачки
  • Вълшебни приказки
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Разкриха как се е появила галактиката Андромеда Разкриха как се е появила галактиката Андромеда Галактиката Андромеда се е образувала от сблъсък между два... Кой каза мяу?
ВУЗФ стартира безплатна финансова академия за ученици ВУЗФ стартира безплатна финансова академия за ученици Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартира... Кой каза мяу?
В света съществуват и такива неща като розови езера В света съществуват и такива неща като розови езера Представете си, че вече е лято! Топло време, игри по цял ден... Кой каза мяу?
Вкусни лакомства за щастливо куче Вкусни лакомства за щастливо куче Кучетата са най-добрите приятели на човека – това е една... Кой каза мяу?
5-тонен шоколад, 23 250-килограмова пица... В света на най-гигантските храни! 5-тонен шоколад, 23 250-килограмова пица... В света на най-гигантските храни! Какво бихте направили ако ей сега някой ви докара шоколад,... Кой каза мяу?
10-годишната писателка Румена Катрева ще издаде втората си книга 10-годишната писателка Румена Катрева ще издаде втората си книга „Ако желаеш нещо от цялото си сърце и душа, то непременно ще го... Кой каза мяу?
Да „хванем“ лошите сънища и украсим стаята си Да „хванем“ лошите сънища и украсим стаята си Това е една прекрасна идея за оригинална декорация на стая и... Кой каза мяу?
Нова книжка Нова книжка Нова книжка си чета със стихчета, картинки. Толкоз светъл е... Кой каза мяу?
По вълните на музиката с Йохан Себастиан Бах По вълните на музиката с Йохан Себастиан Бах Свирите ли на някакъв музикален инструмент? Ако никога не сте... Кой каза мяу?
Мартеничка подкова за късмет и берекет Мартеничка подкова за късмет и берекет Според традицията, при това не само у нас, но и на много места по... Кой каза мяу?
101 книги се борят за гласовете ви в „Бисерче вълшебно“ 2018 101 книги се борят за гласовете ви в „Бисерче вълшебно“ 2018 За шеста поредна година деца ще избират любимите си книги сред... Кой каза мяу?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

Феята си върви по пътя и вижда как Пепеляшка... ... повече

Сирни заговезни: иска се прошка - 18 февруари повече

Църквата почита паметта на свети Трифон - 1 февруари повече

Имен ден празнуват Валя и Харалампи - 10 февруари повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Два апетитни и интересни фокуса

Фокуси могат да се правят с абсолютно всичко – стига да измислиш как да направиш нещо изненадващо с него, което никой не очаква...
прочети повече