• Игри навън
  • Пътешествие в Космоса
  • Най-интересното и забавно от света на животните
  • Вкусни рецепти
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Пригответе се за приключения с още 4 водни забавления Пригответе се за приключения с още 4 водни забавления Горещо ли е навън? Тогава какво чакате – къде е водата и... Защо морето не свършва?
Най-невероятните и необикновени природни феномени Най-невероятните и необикновени природни феномени Космосът  винаги е било мечтано, но и доста недостижимо... Защо морето не свършва?
Пригответе се за приключения с тези 4 водни забавления Пригответе се за приключения с тези 4 водни забавления Горещо ли е навън? Тогава какво чакате – къде е водата и... Защо морето не свършва?
Знаете ли какво точно е шрифт? Знаете ли какво точно е шрифт? Забелязали ли сте, че не всички букви изглеждат еднакво? От... Защо морето не свършва?
Да се качим на увеселителното влакче и да разберем как точно работи! Да се качим на увеселителното влакче и да разберем как точно работи! Готови ли сте за едно шеметно и бързо спускане, пълно с... Защо морето не свършва?
С малко захар и вода науката става най-шарената на света! С малко захар и вода науката става най-шарената на света! Какво си представяте, когато чуете думата „наука“?... Защо морето не свършва?
Снежните дъждосвирци са много интересни птички Снежните дъждосвирци са много интересни птички Снежните дъждосвирци, или както ги наричаме тук с общото име... Защо морето не свършва?
Защо водата ни е така необходима? Защо водата ни е така необходима? Ако накарате един биолог да състави списък за... Защо морето не свършва?
Красив кораб от мидички си направете и спомен от морето запазете Красив кораб от мидички си направете и спомен от морето запазете Бяхте ли вече на море, на плаж? Надяваме се, че покрай... Защо морето не свършва?
 
Приказки за лека нощ
Изпрати картичка
Защо морето не свършва? Защо морето не свършва? Продължава от Пътят към плажа минава през чорапите След... Защо морето не свършва?
 
Кажи на приятел
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца
– Имаш ли снимка на близначетата си? – Да, ето!... ... повече

Годишнина от Илинденско-Преображенското въстание - 2 август повече

Голяма Богородица - 15 август повече

6 август – Св. Преображение Господне - повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Знаехте ли, че пръстът ви е вълшебен? Ей сега ще го разберете!

Учудваме се, че не го знаехте, все пак тук е мястото за фокуси и вие сте попаднали точно
прочети повече