Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 5 интересни и поучителни филма, които да гледате заедно с децата си

5 интересни и поучителни филма, които да гледате заедно с децата си

Аз детето | 2020-08-10

5 интересни и поучителни филма, които да гледате заедно с децата си

Почивните дни, особено през лятото, винаги са били време за игри навън, но ако искате малко да си починете или пък просто да прекарате най-горещите часове от деня у дома, ето едно интересно занимание с което ще осигурите не само малко почивка за себе си и детето, но и отново ще се забавлявате заедно, а и ще му дадете някои важни поуки за живота. Признаваме, че някои детски анимации и игрални филми са наистина безумни и няма нищо смислено в тях, но има и такива, които си струва да гледате повече от веднъж!

Напълно разбираме, че родителите трябва всеки ден да измислят забавни неща за децата си. Между това че трябва да готвите, чистите и да възпитавате. И вярвате или не, детските филми могат да бъдат чудесен източник на обучение за вашето хлапе, стига да знаете кои точно са подходящите. С правилния набор от филми, вие и вашето дете можете да се учите, да се забавлявате и то без никакви реални усилия или напрежение от ваша страна.

За да улесним вашата работа, ние внимателно подбрахме 5 блестящи детски филма, които ще научат вашия мъник на едно нещо или повече, а също така ще ви създадат и топли спомени!

„Хрониките на Нарния“

Приказка за 4 братя и сестри, ледена кралица, един страхотен лъв и най-сладкият получовек, полукоза, който децата ви някога ще видят. Много малко истории могат да транспортират децата в нов свят на безкрайни възможности, но историята за Нарния е един от тези филми. Гледайки го хлапетата ви ще научат значението на семейството и приятелството, че никой не е над друг и най-важното ще научат, че животните са най-готините живи същества.

„Мост до Терабития“

Приятелство, забавление и безкрайно приключение. Филмът отвежда двама приятели до място, сгушено в сърцето на мечтите, подхранвано от чисто въображение. В Терабития могат да се научат много житейски уроци – важността на въображението, красотата в ученето и това, че приятелите винаги ще бъдат ОГРОМНА част от живота. Мостът към Терабития е емоционално пътешествие, но и вие, и детето ви ще излезете по-добри от това и да се надяваме, по-щастливи!

„Изобретението на Хюго“

Този филм не попада официално в категорията за деца и въпреки това смятаме, че ще се хареса на вас и на хлапетата. Режисьорът е Мартин Скорсезе, което за възрастните киномани говори много и макар той да не е правил нито един филм за деца през цялата си кариера, това прави „Изобретението на Хюго“ още по-впечатляващ. Филмът е признат за истински шедьовър, който ще оцените точно толкова, колкото и детето ви. Той подчертава красотата и чудесата на науката и механиката, но също така ни показва чистата радост от живота и всички емоции, които идват с него. Гледайте този филм, защото ще ви остави спомен, който ще бъдете много щастливи да споделите с детето си.

„Училище за рок“

Начално училище, клас от 30 ученици, фалшив заместник учител и една невероятна рок група. Какво повече му трябва на човек за интересен филм. „Училище за рок“ всъщност е вдъхновяваща приказка за един неуспешен музикант, който започва да обучава ученици като лъже, че е истински учител. Звучи като съмнителен сюжет за детски филм, нали? Е, така е, но също така е много повече! Филмът ще покаже на децата ви красотата на музиката и на невероятното творчество, което произтича от нея. Ще ги научи никога да не съдят за книгата по корицата ѝ, ще ги научи, че е хубаво да се дава втори шанс на хората, но най-важното – ще ги научи да се забавляват истински!

„Феноменалните“

Семейство, което се храни заедно, живее заедно и се бори с престъпността заедно. Филмът е за семейство супергерои, които просто не могат да останат извън проблемите. Този класически анимационен филм е на повече от 15 години, но все още е един от най-добрите филми, правени някога. Уверете се, че ще гледате и двете продължения, които също са „феноменални“.Коментари
1 коментар

Христо , ,

Публикувано на 10.08.2020

И петте филма са много хубави и поучителни. Заслужава си да бъдат гледани! Благодарим, че ги споделихте с нас!! :-) :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град