Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Знаете ли какво е WOW? Подсказваме – игра е!

Знаете ли какво е WOW? Подсказваме – игра е!

Виктория Кьосева | 2017-05-02

Знаете ли какво е WOW? Подсказваме – игра е!

От малка аз много обичам компютрите. Това е моята страст. В това съм добра. Някои хора си мислят, че на моята възраст и то момиче не може и не знае как се борави с компютри, а камо ли да ги сглобява. Да, аз мога да сглобявам компютри. Знам всяка една част на компютъра.

Обичам да играя компютърни игри. Всяка една игра си има различна тематика. Например има „хорър“ игри, които са страшни. Аз харесвам такива игри, но ОБИЧАМ една игра, която играя откакто бях на шест години. Играта научих от моя брат, който също като мен харесва компютрите. Играта беше много прочута в легендарната година – 2011. Вече тази игра не е много харесвана от хората, но аз все още държа на нея. Все пак тя ме научи на много неща в живота. Играта се казва „WOW“ или по-точно „World of Warcraft“. Интересно е, че самата игра изисква да знаеш ПЕРФЕКТЕН английски език! Аз на 6 годинки, още дори не съм ходила на училище и не съм изучавала английски език, но го знаех много добре до степен да мога да комуникирам с хора от цял свят в играта.

Самата игра е в така наречената „свободна графика“. Това означава, че няма дадено поле в което можеш да играеш. Ти си избираш герой когото развиваш и вдигаш до 70-ти левел. Този левел е крайният за играта. Е, разбира се има и още много сървъри, в които можеш да вдигаш по-голям левел. Научи ме да говоря и да се запознавам с повече хора. Да мога да изразявам себе си по много начини – ето и любимия ми начин да съчинявам разкази, стихотворения и други. Също така да помагам в даден момент на хората, които имат нужда от мен. Да се предпазвам. Да държа и обичам своето „кралство на алиансите“ което да пазя от „орги“. Като цяло съм съгласна с това, че компютърните игри когато се играят много, се развалят очите. Не мога да споря с това, но когато играеш по-малко време – това не е вредно, напротив, научаваш много неща. Игрите са като кодирани учебници, които без да искаш научаваш и в случая най-малко английския език!

Участва в конкурса „В необятния свят на компютърните игри“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град