Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Заскрежено кино със Скуби-Ду

Заскрежено кино със Скуби-Ду

Аз детето | 2021-12-29

Заскрежено кино със Скуби-Ду

Cartoon Network е подготвил маратон от пълнометражни продукции със Скуби-Ду, Фред, Дафни, Шаги и Велма. Всеки филм ще ни държи повече от 60 минути в мистерии, анимирани чудовища и шеги.

В „Скуби-Ду! Проклятието на езерното чудовище“ зрителите ще намерят любимия екип на път към чичото на Дафни. Тийнейджърите трябва да намерят начин да платят за щети, които Скуби и Шаги са причинили поради невнимание. Както обикновено, пътуването им се превръща в търсене на чудовища, когато откриват, че ги очаква неразгадана, дългогодишна мистерия.

В ефир ще се появи и филмът „Скуби-Ду: Чудовището от Мексико“. Този път, героите ще отидат в Мексико, за да посетят техен приятел за Деня на мъртвите. Това е един много вълнуващ фестивал в Мексико и екипът е убеден, че им предстои страхотна ваканция. Въпреки това, се оказва, че Ел Чупакабра обитава мястото – само нашата банда от детективи може да разгадае мистерията.

В следващите дни ще се излъчват и „Скуби – Ду! Маската на Синия Сокол“, „Скуби-Ду: Чудовището от Лох Нес“ и „Скуби Ду и Кралят на Гоблините“.

Филмите от маратона ще се излъчват всеки ден от 06.55 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град